- 19 Kasım 2016
- 689
- 361
- 33
Spreyi denedim Canım spreyle iki kere ilişki oldu sprey olmayınca yapamıyorum ben spreysiz olması için uğraşıyorum çünkü spreye devam ettikçe değişen bişey olmayacak benim için.ama spreyle yapıp sonrakileri egzersiz yapmadan normal şekilde yapabilende çok kişi var kesinlikle denenmeli herkesin beyni farklı çalışıyo kimisi evet acı yokmuş diyip normal ilişkisine devam edebiliyor kimiside spreysiz yapamıyo ve başa dönüp egzersizle yenmeye çalışıyo benim gibi ıkınmayı yapıyorum CanımCnm bak bende senin gibiydim ve 3 gündür egzersize basladim mumlarla aparat yaptim suan 4. Boydayim yani penis boyu kadar onunla calisacam ben sprey kullaniyorum uyisturucu gibi cok etkisi var ve ıkınarak yapıyorum bence sende ıkınmayı dene spreyde al
Aparatlarda kasılmıyor hale gelmelisin. Artık hani pıt diye girmeli en kalın aparatın. Yani bol egzersiz. Daha sonra eşli denemede aparatı hangi pozisyonda yapıyosan aynı pozisyonda dene. Aparat gibi düşün sen tut kontrol sende. Senin telkinlerinle eşin gelsin milim milim de olsa sabırla devam edin. Kasılırsın normal ama nefesle rahatlamaya çalış. Dur bekle derin nefesler al ver. Acele etme. Birde bol kayganlaştırıcı ve bebanten krem sürüyordum ben.Spreyi denedim Canım spreyle iki kere ilişki oldu sprey olmayınca yapamıyorum ben spreysiz olması için uğraşıyorum çünkü spreye devam ettikçe değişen bişey olmayacak benim için.ama spreyle yapıp sonrakileri egzersiz yapmadan normal şekilde yapabilende çok kişi var kesinlikle denenmeli herkesin beyni farklı çalışıyo kimisi evet acı yokmuş diyip normal ilişkisine devam edebiliyor kimiside spreysiz yapamıyo ve başa dönüp egzersizle yenmeye çalışıyo benim gibi ıkınmayı yapıyorum Canım
Maşaallah ne kadar hızlı ilerlemişsin egzersizlerde? Kaç gündür başladın? Sitedeki aparatlardan mı aldın?Cnm ben spreyle iliski yasamadim ama son aparati suan sprey sayesinde icime alabildim icinde bekletiyorum spreyin etkisinin gecmesini bekliyorum zaten etkisi cabuk geciyo ve spreysiz yine devam edicm sende öyle dene cünkü orası genisliyo
İnşaallah yaparsın. İnşaallah egzersize hiç gerek kalmaz.Egzersiz yapmadan yapıcam kafaya koydum eşimle bi araya gelemiyoruz bu aralar:-( burda ds yoktum ama allah nasip ederse inşallah bende yazarım buraya herkes gbi
Yok aparatlari kendim yaptim mumlarla 4 boy yaptim suan 4. Sünü yapiyorum ve basardim esli denemeye gecmedim ama yarin deniyecem suan egzersiz yapiyorum vee coook mutluyumMaşaallah ne kadar hızlı ilerlemişsin egzersizlerde? Kaç gündür başladın? Sitedeki aparatlardan mı aldın?
Söylediklerine katılıyorum bende egzersiz yapmadan bianda yapabileceğime inanarak çok Zaman kaybettim.bu bir avuntu erteleme bu işin yolu egzersizden geçiyo.İnşaallah yaparsın. İnşaallah egzersize hiç gerek kalmaz.
Ben böyle diye diye 3 yılım gitti. Egzersizden kaçma yolumdu benim. En sonda yine egzersizle yendim. Sende dikkat et diye söylüyorum. İlerleme varsa tamam egzersiz olmadan yapabilirsin. Ama ilerleme sıfırsa benim gibi o zaman düşün derim.
Tebrik ederim benide cesaretlendirdin.Az önce aparatla yaparken bi parmağımı denedim girdi iki parmak denedim oda oldu sonra 3 parmağıma prezervatif geçirdim oldu ve çok enteresan küçücük yer kocamandı sanki inanamadım eşim uyumasaydı o an penis bile olurdu.ben aparatla 10 dk çalışıyodum bu kez yarım saati aşkın yaptım iyice açıldı sanırım.ve parmağımla vajinanın dokusunu hissettim çok değişik geldi bu gidişle vajen profesörü olucaz :)) birde eşli denemede egzersizden hemen sonra yapmak gerekiyo sanırım ben egzersizi ayrı Zamanda eşli denemeyi ayrı zamanda yaptım Hatayı burda yapıyorum demekki egZersizin hemen üstüne eşli deneme yapmak gerek sanırım be egzersizi uzun süre yapmalı bide haftada iki kez yapıyodum hergün yapmalıyız sanırım yenen arkadaşlar bu tür bilgi paylaşımlarında bulunursa çok sevinirimYapamam dedigim seyi yaptim ve basarmak üzereyim
Ne mutlu sana:) hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşaallahYok aparatlari kendim yaptim mumlarla 4 boy yaptim suan 4. Sünü yapiyorum ve basardim esli denemeye gecmedim ama yarin deniyecem suan egzersiz yapiyorum vee coook mutluyum
Evet hergün egzersiz ve en sonda hazır hissetiğinde yine önce egzersiz ara vermeden eşli deneme. Çünkü egzersizde kayganlaştırıcı ürünler kullsndığımız için Orası hem kayganlaşmış oluyo hemde esnemiş oluyo. Eşli denemeye tam elverişli yani :)Tebrik ederim benide cesaretlendirdin.Az önce aparatla yaparken bi parmağımı denedim girdi iki parmak denedim oda oldu sonra 3 parmağıma prezervatif geçirdim oldu ve çok enteresan küçücük yer kocamandı sanki inanamadım eşim uyumasaydı o an penis bile olurdu.ben aparatla 10 dk çalışıyodum bu kez yarım saati aşkın yaptım iyice açıldı sanırım.ve parmağımla vajinanın dokusunu hissettim çok değişik geldi bu gidişle vajen profesörü olucaz :)) birde eşli denemede egzersizden hemen sonra yapmak gerekiyo sanırım ben egzersizi ayrı Zamanda eşli denemeyi ayrı zamanda yaptım Hatayı burda yapıyorum demekki egZersizin hemen üstüne eşli deneme yapmak gerek sanırım be egzersizi uzun süre yapmalı bide haftada iki kez yapıyodum hergün yapmalıyız sanırım yenen arkadaşlar bu tür bilgi paylaşımlarında bulunursa çok sevinirim
Insallah güzel haberlerimi burda paylasicm bu arada sen ve senin gibi arkadaslara ablalarima tesekkür ederim sizin sayenizde egzersize basladim allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin insallahNe mutlu sana:) hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşaallah
Evet deneme yanılma yöntemleriyle doğru yolu bulacağım inşallah.egzersiz sürem yetersizmiş demekki 40 dk falan yaptım normalde parmağımı sokmaya cesaret edemiyordum denedikçe cesaret geldi ve 3 parmağımın girmesi beni çok şaşırttı hangi doktora gitsem diye düşünürken kendime cesaretim geldi.yenen arkadaşların buraya daha çok yazmaları gerekiyor egzersizin süresi sıklığı eşli denemeden önce ne yapmak gerektiği sayfadaki yardım çok yetersiz.yardımın içinde çok teşekkür ederimEvet hergün egzersiz ve en sonda hazır hissetiğinde yine önce egzersiz ara vermeden eşli deneme. Çünkü egzersizde kayganlaştırıcı ürünler kullsndığımız için Orası hem kayganlaşmış oluyo hemde esnemiş oluyo. Eşli denemeye tam elverişli yani :)
Penis kalınlığına yakın aparatı rahat aldığın zaman eşinle denemelisin. Azar azar kalınlaştırarak egzersize devam et. bu aşamayı geçmeden eşli denemekle yanlış yapmışsın. Olmaması normal. Biraz daha egzersize zaman ayır olur. Hayal kırıklığı yaşamak vajinismus tedavisini baltalıyor. Çünkü umutsuzluğa kapılmamıza sebep oluyor. O yüzden, egzersizlerini sabırla tamamladıktan ve artık kendine güvenin yerine geldikten sonra, eşinle dene. O zaman olacak, merak etme. Sorun yaşamıyacaksın.Dilatör setinin en küçük iki boyutu var bende bi doktor vermişti 3.süde bakkal mumu ama penis kalınlığında aparatı yapamıyorum henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?