3 parmak inanılmaz benim için :) şimdi yap desen yapamam dayet iyi gidiyosun. En az 30dakika egzersiz hergün.Evet deneme yanılma yöntemleriyle doğru yolu bulacağım inşallah.egzersiz sürem yetersizmiş demekki 40 dk falan yaptım normalde parmağımı sokmaya cesaret edemiyordum denedikçe cesaret geldi ve 3 parmağımın girmesi beni çok şaşırttı hangi doktora gitsem diye düşünürken kendime cesaretim geldi.yenen arkadaşların buraya daha çok yazmaları gerekiyor egzersizin süresi sıklığı eşli denemeden önce ne yapmak gerektiği sayfadaki yardım çok yetersiz.yardımın içinde çok teşekkür ederim
Illaki bebek istiyorsa aşılama yöntemi ile de oluyor canım kadın doğum doktoru yapıyor çok çok umutsuz olanlar için ama ... eşinde mutlaka ailesinden falan baskı görüyordur çocuk için oyüzden o kadar dile getiriyordur sen bunları düşünmemeye çalış egzersizlere başla yada devam et inş en kisa zamanda bizler de Yenicez bu skntyiEşim Bebek için aşırı baskı yapıyo 2 senedir sesini çıkarmıyordu bütün gün çocuktan bahsediyo 2 aydır psikolojim çöktü yapamıcaksan tüp bebek yapalım diyor vajinusmusluya tüp bebek oluyomu bilmiyorum.tüp bebek için vereceğim parayı vajinusmus için en iyi doktora gitmem daha mantıklı bu aşamada ne yapmalıyım bilmiyorum
Canim sakın ümitsizlige kapilma benim aylarca oyle oldu ama sonunda yine egzerszle yendim aparatlari boy boy yavas yavas kalinlastirarak calis bianda zaten son boyu alamazsn kimse hicbirimiz alamadik onu cm cm ilerlyceksin en inceden kalina dogru sabirla ıkınarak bol yag sür tv karssnda yap egzerszleriSpreyi denedim Canım spreyle iki kere ilişki oldu sprey olmayınca yapamıyorum ben spreysiz olması için uğraşıyorum çünkü spreye devam ettikçe değişen bişey olmayacak benim için.ama spreyle yapıp sonrakileri egzersiz yapmadan normal şekilde yapabilende çok kişi var kesinlikle denenmeli herkesin beyni farklı çalışıyo kimisi evet acı yokmuş diyip normal ilişkisine devam edebiliyor kimiside spreysiz yapamıyo ve başa dönüp egzersizle yenmeye çalışıyo benim gibi ıkınmayı yapıyorum Canım
Canim öncelikle gecmis olsun cünkü artık yenmissin sen de daha önce de yazmistim hepsinin girmesini beklemeyin yarisi da girse gel git yapin dye ben aylarca hep onu taktim kafama hepsi girsin dye ama önemli olan o degil kasılmaman önemli sen kasılmayacak sekilde alana kadar egzersiz yapabilirsin ya da zaten yenmissin buna hic ara vermeden devam et hepsine odaklanma kasılmamaya odaklan yanma olan yerde ıkınmalisin ayrica kızlık zarı olayina gelince ne ben ne de yenen arkadaslarimzn cogundan kan gelmedi zaten bunun sebebi kızlık zarı bizim dusundgmuz gibi patlayan bisey degl delik zaten var olmasaydi biz adet olamazdik sadece yanlardan kaslarla baskılı bi delik bu biz de egzersizlerle kaslari alistirdigimiz daha dogrusu dar deligi biraz genislettigimiz icin kanama olmuyo cunku ilk gecede baskalarinda kanama olmasinin sebebi cevredeki kaslari zedelemesi bizim boyle bi sorunumuz yok ama egzersiz yapanlarin kan gelmesne bekleme oyuzdenKızlar hepinize merhaba
vajinismus tedavisi için eylül ayından bu yana doktora gidiyorum. tam iki parmak iki boğum egzersizlerimi yaparken eşimle olan problemlerimizden dolayı bir süre ayrı kaldık tedaviyi yarım bıraktım. 2 hafta önce yeniden bir araya geldik ve ben tekrar doktora gittim. doktorum bi daha ki randevuya kadar bugüne kadar verdiğim tüm egzersizleri yapmamı istedi. ara verdiğim halde egzersizleri yaparken hiç zorlama ve kasılma hissetmedim. haftasonu egzersizlerimi eşimin yapmasını istedim ve sevişme esnasında o bana egzersiz yaptı hiç kasılmadım. denemeye karar verdik. kayganlaştırıcı sürdük ve eşim yavaş yavaş girdi. penisin başını ve daha ilerisini hiç kasılmadan alabildim ancak daha fazla ilerleyemedi acı hissettiğim yerde durdurdum ilerlemesine müsade etmedim. bu bile bizim için büyük bir gelişmeydi.
şimdi sorum şu;
bu kadar ilerlemişken yani içime alamadığım çok az bir kısım kaldı sizce vajinismusu yenmiş sayılır mıyım? bu tarz denemelere devam etmem gerekir mi? en önemlisi de o acı hissettiğim nokta kızlığım olabilir mi? çünkü hala kan gelmedi benden bozulmadı diye düşünüyorum. sanki biraz dişimi sıksam olup bitecek gibi ama tedirgin oluyorum yapamıyorum. önerileriniz nelerdir.
Ben en sizin gibiyim neredeyse çoğunu aldı gitgel başladım ama kan gelmedi ve bu bizim unrunızda degil sorgulamasını degil girmiyor mu acaba neden kan Yok diye ama çoğunun girdiğin söyledi eşim.ben de içimden öıkarkwnnhisswttim girdiğini.dwvanı için çok tedirginim aynen sizin gibi başım dönüyor kendimden geçiyorum sanırım stresten ve Benin en büyük sorunumm acısız girdiğini öğrenmeme rağmen kaçmak .nokır birileri bana bişey söylesincanım çooooookkk teşekkür ederim açıklaman için. dün baya git gel yaptı eşim hemde çok hızlı bir şekilde yalnızca hepsini birden sokmamak için zor tutuyorum kendimi deyince fazla devam etmeden bıraktık. zar olayını eşim kafasına çok takıyor güvensizliğinden falan değil ama her denememizde ya bu sefer kan gelirse diye kendi kendini tedirgin ediyor. kan görürsem benim kötü olacağımı düşünüyor. bir de dün eşim git gel yaptıkça aşırı derecede baş dönmesi yaşadım baygınlık geçirecek gibi oldum bu neden kaynaklanabilir?
Ben en sizin gibiyim neredeyse çoğunu aldı gitgel başladım ama kan gelmedi ve bu bizim unrunızda degil sorgulamasını degil girmiyor mu acaba neden kan Yok diye ama çoğunun girdiğin söyledi eşim.ben de içimden öıkarkwnnhisswttim girdiğini.dwvanı için çok tedirginim aynen sizin gibi başım dönüyor kendimden geçiyorum sanırım stresten ve Benin en büyük sorunumm acısız girdiğini öğrenmeme rağmen kaçmak .nokır birileri bana bişey söylesin
Ben de acı da Yok tedirginlikvar .bi gün yapabiliyorum bi gün yapamıyorumvallahi bende aynı durumdayım. acısız giriyor girerken hiçbirşey hissetmiyorum hatta eşim söylüyor şuan içindeyim diye düşün o kadar hissetmiyorum. ama bir nokta var ki oraya dayandığı zaman acı çekiyorum ve otomatikman kendimi geri çekiyorum. aslında birazcık dişimizi sıksak gelip geçici bir acıdır belki de. bazen kendi kendime kızım sen 3 20 lik dişini birden çektirdin buna dayandın şu kadarcık acıya mı dayanamıyosun diye motive etmeye çalışıyorum
Bende ilk sprey ve emla ile yenmiştim bende çok yanma yapmıştı kimyasallar bi kaç gün bekledik bu sefer sadece kayganlaştırıcı ile yaptık ve oldu o günden beri de sadece kayganlaştırıcı deniyoruz ve çok kolay şekilde ilişkiye girebiliyoruz bolca kayganlaştırıcı kullanmak şart bence rahat girmesini sağlıyorKızlar bende yazmıştım dün Yendim diye ama sprey yöntemiyle. Fakat benim gibi yenip de daha sonra spreysiz deneyen arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi
Bence acı dediğiniz şey aslında zevk. Biraz dişinizi sıkıp tamamına alabilirseniz devamı gelicek. Tamamen vajinanız açılacak bir sonraki ilişkileriniz daha rahat olacak. Bolca kayganlaştırıcı kullanarak yapmayı deneyin derim çok işe yarıyorvallahi bende aynı durumdayım. acısız giriyor girerken hiçbirşey hissetmiyorum hatta eşim söylüyor şuan içindeyim diye düşün o kadar hissetmiyorum. ama bir nokta var ki oraya dayandığı zaman acı çekiyorum ve otomatikman kendimi geri çekiyorum. aslında birazcık dişimizi sıksak gelip geçici bir acıdır belki de. bazen kendi kendime kızım sen 3 20 lik dişini birden çektirdin buna dayandın şu kadarcık acıya mı dayanamıyosun diye motive etmeye çalışıyorum
Yani sadece kayganlastiricimi kullanalım bol bol.. bi kac sefer daha spreyle beraber deneyip vajinayı ıyce açmak istiyorum. Sonra bolca kayganlastirixi ile denicem sadece.Bende ilk sprey ve emla ile yenmiştim bende çok yanma yapmıştı kimyasallar bi kaç gün bekledik bu sefer sadece kayganlaştırıcı ile yaptık ve oldu o günden beri de sadece kayganlaştırıcı deniyoruz ve çok kolay şekilde ilişkiye girebiliyoruz bolca kayganlaştırıcı kullanmak şart bence rahat girmesini sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?