Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

3 parmak inanılmaz benim için :) şimdi yap desen yapamam dayet iyi gidiyosun. En az 30dakika egzersiz hergün.

Kızlar dün yazmıştım foruma bende dün yendim çok şükür ama yinede girerken ister istemez kasiliyorum alışana kadar sprey kullanıcam ama inanki parmak egzersizi çok önemli ben hayatta yapamam diyodum. Lütfen parmak egzersizi yapamayan arkadaşlar biraz cesaret edin. Sprey alın gerçekten onunla kolay oluyo

Illaki bebek istiyorsa aşılama yöntemi ile de oluyor canım kadın doğum doktoru yapıyor çok çok umutsuz olanlar için ama ... eşinde mutlaka ailesinden falan baskı görüyordur çocuk için oyüzden o kadar dile getiriyordur sen bunları düşünmemeye çalış egzersizlere başla yada devam et inş en kisa zamanda bizler de Yenicez bu skntyi

Canim sakın ümitsizlige kapilma benim aylarca oyle oldu ama sonunda yine egzerszle yendim aparatlari boy boy yavas yavas kalinlastirarak calis bianda zaten son boyu alamazsn kimse hicbirimiz alamadik onu cm cm ilerlyceksin en inceden kalina dogru sabirla ıkınarak bol yag sür tv karssnda yap egzerszleri

bak ben senden daha korkak tembel karamsar biriydm doktora gtmeyi de dusunmedn egzerszden ben de cok korkuyodum ana sonra doktora gidenlerle konstm önce parmak sonra ince ince mumlar veriyo ama bu süre icinde eslere denemeyi yasakliyo biliyo musun bunun sebebi deneyp olmazsa moraliniz bozuluyo bak ben de senin gibi her asamada esle deniyodum kesin olcak dye ama elimde olmadan kasiyodm kendmi meger daha fazla egzersizle acmam gerekyoms parmaktan sonra kulak copu sonra en ince mum derken zaten aciliyo hem boyutu artiriyosun hem sen bsey hissetmeden iliskiye hazir oluyosn cnku kasmamayi ogreniyosn bak ben 7 9 10cm lerde hep denedm esimle ve yarisini alabldmkasmsm ama doktorn dedigigi bi son boyu da 12 cm de yaptktan sonra kasmadm artk

Kızlar dün attigim mesajlari hergun aticam buraya cunku hala bu eksikleri yapan arkadaslar var benim on bes ayım o sekilde gecti ve artik kimse umutsuzluga kapilmasin kilit noktalari bilsin istiyorum oyuzden hic üsenmeden bu mesajlari aticam buraya

Neden üzgünsün?? Sen egzersiz yapabilmenin ne büyük nimet ve şans oldugunu biliyo musun canım.... İsin %50sini hallettiginin farkinda misin.. Hayir degilsin..ben senin durumundaydim aylarca o sekilde ilerleyemedm hep agladm uzuldm seni cok iyi anlyorm ama iste yaptigim hatalar varms mesela eger olmuyosa bunun tek bi anlami var üzülmeyi brakip daha fazla egzersz yapman ve nefes kontrolunden daha cok ıkınmaya odaklanman... Eger yine olmuyosa yine egzersz yapmalisin ben her defasnda aparatimi kalinlastrarak gttim 7 9 10 12 cmlern hepsnde esli deneme yaptm ve hcbirnde yarisindan fazla girmiyodu oysa daha cok egzerszyapmaliymisn kasılmamı o sekildeönledim.

spreyle flan denersen de olur oyle yenenler de var onun kötü yani iste devamli spreyle yapiyolar onu brakamyolar sanki sprey olmazsayapamazlar gbi hssedyolar elde degl o da bilincaltina griyo ve spreye bagimlioluyosn ama egzersizn mucizesi yavas yavas aca aca gttgn icn pskolojik olarak da hazr oluyosn bilincaltndaki orasi kapali yada acycak yada sprey veya baska bsy olmazsa asla yapamamdusuncesi olmuyo iste cunkuegzerszlerle beyne aslinda mesaj veryorz aslindaoramiz degl beynimiz hazrlaniyo buna ve orasi tamamen acilincabeyinartk inaniyo evet hazrsn yapablrsn dyo aen en dogru yoldasn egzersz enguzel yol

Buarada bizim konusmamz yada forumdan yazsman okuman sana okaar iyi gelr ki canm kimi doktorun tedavi yöntemi de günde yüz kere ben vaji deglm ben hasta deglm dye yazdrmakms bliyomusn yani suan yazdigmz kelimeler ble ne kadar isr yariyo bilsen cunku bu bizim bile bilmedgmz sadde bilincalitmzda yatan bi sebepten dolayi olusan bi hastalk hatta hastalk da degl beynimz o anda kasil emri veriyo bize iste önemli olan beyinde bunucözeblmek egzerszn cok faydasi var ama sen suanda biliyosn ki yarn olmazsa da üzlmemelisn herkesn vaji derecesifarklidr kimi bi parmaktan sonra yener kimi iki mumdan sonra kimi benm gbi son boy mumdan sonra yener ama ben kendi dercemi bilmedgm icn her mumda denedm ve olmadkca cok üzldm agladm esim de ben dr artk inanmyodukyencegimize denemyoduk bile artk nasl olsa olmycak dye ama bak benm beynm daha hazr deglms son boydan sonra naslgirdi hala inanamyorm

Kızlar hepinize merhaba
vajinismus tedavisi için eylül ayından bu yana doktora gidiyorum. tam iki parmak iki boğum egzersizlerimi yaparken eşimle olan problemlerimizden dolayı bir süre ayrı kaldık tedaviyi yarım bıraktım. 2 hafta önce yeniden bir araya geldik ve ben tekrar doktora gittim. doktorum bi daha ki randevuya kadar bugüne kadar verdiğim tüm egzersizleri yapmamı istedi. ara verdiğim halde egzersizleri yaparken hiç zorlama ve kasılma hissetmedim. haftasonu egzersizlerimi eşimin yapmasını istedim ve sevişme esnasında o bana egzersiz yaptı hiç kasılmadım. denemeye karar verdik. kayganlaştırıcı sürdük ve eşim yavaş yavaş girdi. penisin başını ve daha ilerisini hiç kasılmadan alabildim ancak daha fazla ilerleyemedi acı hissettiğim yerde durdurdum ilerlemesine müsade etmedim. bu bile bizim için büyük bir gelişmeydi.
şimdi sorum şu;
bu kadar ilerlemişken yani içime alamadığım çok az bir kısım kaldı sizce vajinismusu yenmiş sayılır mıyım? bu tarz denemelere devam etmem gerekir mi? en önemlisi de o acı hissettiğim nokta kızlığım olabilir mi? çünkü hala kan gelmedi benden bozulmadı diye düşünüyorum. sanki biraz dişimi sıksam olup bitecek gibi ama tedirgin oluyorum yapamıyorum. önerileriniz nelerdir.

egzersz o kadar kolay bsey ki kendini kasma evde yanlzken ac tv yi gec karsisina muzik ac biyandan bianda yapcaksn dye bsey yok yavas yavas tv izleye izleye orani kucuk bi aynadan incele önce parmagina bebe yagi sür arkana yaslanip dizlerini kendine cek önüne kucuk bi ayna koy ve nefes al nefesini verrken de muma üfler gbi tam verrken parmagini popoya egimli bisekilde sok okadar kolay kayip gitcek ki yada ıkın sonra zaten devami gelcek bidahaki sefere iki parmagni sonra kulak cöpü derken ilerlyosn zaten baslamak önemli canim ilk adimi at devami corap sökügü gbi bak bensenden daha cok korkardm ama inancok kolay hatta eglenceli olcak

Canim öncelikle gecmis olsun cünkü artık yenmissin sen de daha önce de yazmistim hepsinin girmesini beklemeyin yarisi da girse gel git yapin dye ben aylarca hep onu taktim kafama hepsi girsin dye ama önemli olan o degil kasılmaman önemli sen kasılmayacak sekilde alana kadar egzersiz yapabilirsin ya da zaten yenmissin buna hic ara vermeden devam et hepsine odaklanma kasılmamaya odaklan yanma olan yerde ıkınmalisin ayrica kızlık zarı olayina gelince ne ben ne de yenen arkadaslarimzn cogundan kan gelmedi zaten bunun sebebi kızlık zarı bizim dusundgmuz gibi patlayan bisey degl delik zaten var olmasaydi biz adet olamazdik sadece yanlardan kaslarla baskılı bi delik bu biz de egzersizlerle kaslari alistirdigimiz daha dogrusu dar deligi biraz genislettigimiz icin kanama olmuyo cunku ilk gecede baskalarinda kanama olmasinin sebebi cevredeki kaslari zedelemesi bizim boyle bi sorunumuz yok ama egzersiz yapanlarin kan gelmesne bekleme oyuzden

canım çooooookkk teşekkür ederim açıklaman için. dün baya git gel yaptı eşim hemde çok hızlı bir şekilde yalnızca hepsini birden sokmamak için zor tutuyorum kendimi deyince fazla devam etmeden bıraktık. zar olayını eşim kafasına çok takıyor güvensizliğinden falan değil ama her denememizde ya bu sefer kan gelirse diye kendi kendini tedirgin ediyor. kan görürsem benim kötü olacağımı düşünüyor. bir de dün eşim git gel yaptıkça aşırı derecede baş dönmesi yaşadım baygınlık geçirecek gibi oldum bu neden kaynaklanabilir?

Ben en sizin gibiyim neredeyse çoğunu aldı gitgel başladım ama kan gelmedi ve bu bizim unrunızda degil sorgulamasını degil girmiyor mu acaba neden kan Yok diye ama çoğunun girdiğin söyledi eşim.ben de içimden öıkarkwnnhisswttim girdiğini.dwvanı için çok tedirginim aynen sizin gibi başım dönüyor kendimden geçiyorum sanırım stresten ve Benin en büyük sorunumm acısız girdiğini öğrenmeme rağmen kaçmak .nokır birileri bana bişey söylesin

vallahi bende aynı durumdayım. acısız giriyor girerken hiçbirşey hissetmiyorum hatta eşim söylüyor şuan içindeyim diye düşün o kadar hissetmiyorum. ama bir nokta var ki oraya dayandığı zaman acı çekiyorum ve otomatikman kendimi geri çekiyorum. aslında birazcık dişimizi sıksak gelip geçici bir acıdır belki de. bazen kendi kendime kızım sen 3 20 lik dişini birden çektirdin buna dayandın şu kadarcık acıya mı dayanamıyosun diye motive etmeye çalışıyorum

Ben de acı da Yok tedirginlikvar .bi gün yapabiliyorum bi gün yapamıyorum

Kızlar bende yazmıştım dün Yendim diye ama sprey yöntemiyle. Fakat benim gibi yenip de daha sonra spreysiz deneyen arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi

Kızlar bende yazmıştım dün Yendim diye ama sprey yöntemiyle. Fakat benim gibi yenip de daha sonra spreysiz deneyen arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi
Bende ilk sprey ve emla ile yenmiştim bende çok yanma yapmıştı kimyasallar bi kaç gün bekledik bu sefer sadece kayganlaştırıcı ile yaptık ve oldu o günden beri de sadece kayganlaştırıcı deniyoruz ve çok kolay şekilde ilişkiye girebiliyoruz bolca kayganlaştırıcı kullanmak şart bence rahat girmesini sağlıyor

Bence acı dediğiniz şey aslında zevk. Biraz dişinizi sıkıp tamamına alabilirseniz devamı gelicek. Tamamen vajinanız açılacak bir sonraki ilişkileriniz daha rahat olacak. Bolca kayganlaştırıcı kullanarak yapmayı deneyin derim çok işe yarıyor

Yani sadece kayganlastiricimi kullanalım bol bol.. bi kac sefer daha spreyle beraber deneyip vajinayı ıyce açmak istiyorum. Sonra bolca kayganlastirixi ile denicem sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…