• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Çok sağol bitanem iyi ki varsın ❤ seninle konuşmak iyi geldi
Eger biraz olsun konusmlarimiz ise yaradiysa inan mutlulugum ikiye katlanir.. Cunku gercekten yardim etmek istyorum herkese bunu herkesn yenmesi icin elimden geleni yapmak istyorum

C
Kizlaaaarrrrrr bende başardım artık. Ve sadece 2 günde. Yeneli 10 dk oldu çok şükür kurtuldum ve hala soktayim inanamadım. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. 4 aylık evliyim ancak hiç çaba harcamadım bu zamanda kadar ama dün bi cesaret geldi ve parmak egzersizine başladım ve hepsini alabildim. Bugün de denedik sonrasında penis denemesine geçtik ve olduuu. Çok mutluyum. Bu durumu yaşayan herkese Allah yardım edecektir. Bende yardımcı olurum herzaman
Cok sevindim senin adina insallah darisi bizee

Gitmedim canm aynen ara vermiycez bu ay konustuk. bide seni ruyamda gordum biliyor musun yani bak anlaticam cok sasiricaksin. simdi ruyamda bu sitedeyim elimde telefon sen yorum atmissin arkdslar cok heyecanliyim cok sevinicegim bisiy olucak diye sonra demissin ki evlatlik alicam diye herkes cok seviniyor falan diyorsun turk uyruklu almiycam ama belki suriyeli fln bende diyorum sana afrikali bebeklerde cok tatli yardima muhtac diye . oyle cok mutluydun ruyamda sevincliydin hayir olsun ins senin icin guzel seyler olur. bu arada netim yoktu o yuzdn giremedim kac gundur bende sizi ozluyorumm :)
Şu sıralar havalar soğudu. Aslında ben dükkanıma gelen yavru bir kediyi mi evlatlık alsam diye düşünüyordum. Kedicik sırnaşıp duruyor bana. Ama çalışıyorum. Evde yalnız kalacak gün boyu. Kararsızım. Bir yandan üşümesine dayanamıyorum. Birde şu Suriyeli çıcuklar, incecik kıyafetlerle dilendiriliyor. Havaların soğumaya başlamasıyla, onlara çok üzülüyorum. Mont versen, onların sırtından geçinen canavarlar giydirmiyorlar. Zavallı görünmeleri gerekiyor ki insanlar onlara para versin. Çok şahit olduk. Çok üzülüyorum. O kadar çoklar ki... valiliğin, belediyelerin bir şey yapması lazım, onlarada sorsak başedemiyoruz diyorlar....uğraşmıyorlar açıkcası. Olan çocuklara oluyor. Birde gencecik kızlar var.. çok üzülüyorum çok. patate patate ondan rüyana girdim belki.
Bak şu işe! Bir tane zenci bebek ördüm, tığla. Çok tatlı bir şey oldu. Çok beğenildi. Zenci de ondan rüyana girmiş olabilir.

M monalazo canım benim yolunda giden güzel şeyler olacak hayatında inşallah patate patate nin rüyasına kadar girdiğine göre bu ara etrafındaki güzel şeyleri kaçırma elinin tersiyle itme ve cebreni iyi gözlemle seninle ilgili güzel şeyler var inşallah
İnşallah öyledir H hanya , bakacağım internetden yorumuna. Evlat edinmek ne demek miş.
Sen iyisin inşallah. Hamilelik nasıl geçiyor. Özlüyoruz seni, ama işlerin yoğun demek ki. Bende şu bir ay çok yoğunum. Şu anda eşim sofra kurmamı bekliyor bekliyor, ben sizinle muhabbetdeyim. Birazdan olay çıkacak..:KK70:

Kizlaaaarrrrrr bende başardım artık. Ve sadece 2 günde. Yeneli 10 dk oldu çok şükür kurtuldum ve hala soktayim inanamadım. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. 4 aylık evliyim ancak hiç çaba harcamadım bu zamanda kadar ama dün bi cesaret geldi ve parmak egzersizine başladım ve hepsini alabildim. Bugün de denedik sonrasında penis denemesine geçtik ve olduuu. Çok mutluyum. Bu durumu yaşayan herkese Allah yardım edecektir. Bende yardımcı olurum herzaman
Biliyordum erkenden başaracağını. Çünkü eşinin parmağını alabilmiştin. Tebrikler...rekor sende. :nazar::nazar::halay:

Şu sıralar havalar soğudu. Aslında ben dükkanıma gelen yavru bir kediyi mi evlatlık alsam diye düşünüyordum. Kedicik sırnaşıp duruyor bana. Ama çalışıyorum. Evde yalnız kalacak gün boyu. Kararsızım. Bir yandan üşümesine dayanamıyorum. Birde şu Suriyeli çıcuklar, incecik kıyafetlerle dilendiriliyor. Havaların soğumaya başlamasıyla, onlara çok üzülüyorum. Mont versen, onların sırtından geçinen canavarlar giydirmiyorlar. Zavallı görünmeleri gerekiyor ki insanlar onlara para versin. Çok şahit olduk. Çok üzülüyorum. O kadar çoklar ki... valiliğin, belediyelerin bir şey yapması lazım, onlarada sorsak başedemiyoruz diyorlar....uğraşmıyorlar açıkcası. Olan çocuklara oluyor. Birde gencecik kızlar var.. çok üzülüyorum çok. patate patate ondan rüyana girdim belki.
Bak şu işe! Bir tane zenci bebek ördüm, tığla. Çok tatlı bir şey oldu. Çok beğenildi. Zenci de ondan rüyana girmiş olabilir.

Bizde cok uzuluyoruz evet sanrim onlardan ruyama girdin ama cok mutluydun ins cooook mutlu olursun

Bizde cok uzuluyoruz evet sanrim onlardan ruyama girdin ama cok mutluydun ins cooook mutlu olursun
İnşallah canım. İnşallah sende çok mutlu olursun.
@patate perine masajı yap. Buğday yağı, zeytin yağı, ya da badem yağıyla. Perine bölgeni bu yağlarla hem beslemiş hem de masajla elastikiyetini artırmış olursun. Belki yanmanın sebebi o bölgen tahriş olduğundandır.

İnşallah canım. İnşallah sende çok mutlu olursun.
@patate perine masajı yap. Buğday yağı, zeytin yağı, ya da badem yağıyla. Perine bölgeni bu yağlarla hem beslemiş hem de masajla elastikiyetini artırmış olursun. Belki yanmanın sebebi o bölgen tahriş olduğundandır.

Zeytinyagina basliycam cnm ztn masajada baslim en iyisi yoksa bu yanma isi canimi skmaya basladi tsk ederimmmm

Cnm tebrik ederim Senin adina cook sevindim darisi bizim basimiza

Canim giriste degil. girisi git geli cok rhat yapiyorum . iliski bittikten sonra yanma oluyor esim cikiyor basliyo bi yanma tuvalette fln oturuyorm pecete basiyorum ovaliyorum anca oyle yanma geciyor cozemedim
Enfeksiyon yanma yapar bi doktora görün istersen

Egzersiz yapmama rağmen dün yine başarısız bi deneme oldu nerde hata yapıyorum niye olmuyo 2 kerede spreyle yaptım egzersizide yapıyorum eşli denemede kasılmaktan girmiyo ve o an bacaklarıma baktım öyle bir kasılmıştıki inanamadım sonradan bu kadar Nasıl kasılabilir diye aynı şekilde kasmaya çalıştım olmadı :) yarıya kadar bile alamadım ilerliyeceğime geriliyorum acıdan yapamıyo değilim kapalı gibi zorluyorum girmiyo.ne yapmalıyım doktora mı gitmeliyim sizce ?

Parmak egzersizimi yapiyorsun yoksa aparatlami

Hangi aşamadasın aparatı kendinmi yaptin cnm yoksa aldinmi

Penis ebatında aparatla çalışmam gerek yenmem için ama o kadarını alamıyorum henüz kendime çok kızıyorum yapmadan önce kasılmıcam diyorum çok kolay acı yok diyorum denemede kitleniyorum.

Eşim Bebek için aşırı baskı yapıyo 2 senedir sesini çıkarmıyordu bütün gün çocuktan bahsediyo 2 aydır psikolojim çöktü yapamıcaksan tüp bebek yapalım diyor vajinusmusluya tüp bebek oluyomu bilmiyorum.tüp bebek için vereceğim parayı vajinusmus için en iyi doktora gitmem daha mantıklı bu aşamada ne yapmalıyım bilmiyorum

Back