- 14 Eylül 2015
- 562
- 334
- 103
Dediginiz gibi ikinma cok onemli bnde onceden parmagimi bile alamiyodum ama ikinarak alabildim suan iki parmagimi aliyorum ama esimle yapamiyorum ne kadar da ikinsam bi ucu giriyo devami gelmiyo
Saolun canlarim evet hanya haklisin durumumu ne kadar karamsar oldugumu hep pes ettigimi biliyodun sen de.... Ama iste zamani varmis demek ki bitti sonunda buarada bana özelden yazan herkese yaziyorum tek tek güllüsahin sana da yazarm istersen ben de senin durumundaydim aylarca o sekilde ilerleyemedm hep agladm uzuldm seni cok iyi anlyorm ama iste yaptigim hatalar varms mesela eger olmuyosa bunun tek bi anlami var üzülmeyi brakip daha fazla egzersz yapman ve nefes kontrolunden daha cok ıkınmaya odaklanman... Eger yine olmuyosa yine egzersz yapmalisin ben her defasnda aparatimi kalinlastrarak gttim 7 9 10 12 cmlern hepsnde esli deneme yaptm ve hcbirnde yarisindan fazla girmiyodu oysa daha cok egzersz yapmaliymisn kasılmamı o sekilde önledim... Özelden daha ayrintili yazabilrmpatisga yendigine çok sevindim şu an bunları okumak çok güzel. bu sayfadaki herkes için cok cok dua ediyordum ama benimle aynı dönemden olan bazı arkadaşlarım var ki bunlardan biri de sendin. Rabbim herkese bu gücü kuvveti versin ve herkesin güzel haberlerini alalım inşallah. Cok sevindim yaa..