Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

selam M monalazo nasılsın?
bayağı yıpranmıştım artık, vajiyi yenip de normal bi ilişki yaşayamıyorum diye. cinsel terapiste gidiyoruz şimdi. dualarını bekliyorum.

Bu durum hala devam ediyor mu?

Bu durum hala devam ediyor mu?
evet ediyordu. şuan ilişki askıda, terapi sürecinde olduğumuz için.
şuanlık sadece gevşeme egzersizi yapıyoruz. dvdden yönlendiriyor bir ses. inanılmaz rahatlatıcı.
bir de erotik masaj. bu hafta böyle. :)

selam M monalazo nasılsın?
bayağı yıpranmıştım artık, vajiyi yenip de normal bi ilişki yaşayamıyorum diye. cinsel terapiste gidiyoruz şimdi. dualarını bekliyorum.
İnşallah canım. Aşacaksınız bu sorunu da.
Penisi tümden almaktansa ...azar azar. Eşin küçük gitgeller yapıp ilerlese dahamı iyi olurdu. Böyle denediniz mi. İllaki hepsini bir seferde alacaksın diye şart yokki. Eşin seni alıştıra alıştıra devam etse...

evet ediyordu. şuan ilişki askıda, terapi sürecinde olduğumuz için.
şuanlık sadece gevşeme egzersizi yapıyoruz. dvdden yönlendiriyor bir ses. inanılmaz rahatlatıcı.
bir de erotik masaj. bu hafta böyle. :)
Evet kızkardeşimde gitmişdi. O da yapıyordu o masajları. Bayağı faydasını gördü. Bayağıda vakit ayırmak gerekiyor. Zevk alamıyordu. Umarım düzelmiştir. Soramıyorum da.

denedik denedik. ben içimde penisin hareketlenmesinden çok tedirgin oluyorum. istemdışı kasılıyorum ve canım yanıyor. ama benim kontrolümde tamamını girdirip öylece bekleyebiliyorum. tamamı girse bile rahat olamıyorum bi türlü. çok umutluyum, bu terapilerin sonucu harika olacak inşallah.

Evet kızkardeşimde gitmişdi. O da yapıyordu o masajları. Bayağı faydasını gördü. Bayağıda vakit ayırmak gerekiyor. Zevk alamıyordu. Umarım düzelmiştir. Soramıyorum da.
yaa sorsan keşkeeeeee :) :) merak ediyorummm düzeldi mi acabaa.
ama acayip bişey bu masaj yaa, normalde 15 dk oluyor. ama eşim bana 37 dk yapmıştı.
inanılmaz rahatlıyor insan.

İnşallah canım. Bizde bir ara gidecektik eşimle terapiste. Sonra boşverdik. Bizden geçti artık.

ama acayip bişey bu masaj yaa, normalde 15 dk oluyor. ama eşim bana 37 dk yapmıştı.
Gerçekten mi. Bak merak ettim şimdi. masajada bayılırım ha!

Gerçekten mi. Bak merak ettim şimdi. masajada bayılırım ha!
çok ciddiyim ya ben de aksine sevmem pek masajı. huylanırım. ama bu masaj offff müthiş :) vücudun her noktasındaki kan dolaşımını harekete geçiriyor, öyle güzel rahatlıyorum, dvddeki yönlendirmeyle gevşeme egzersizi de harika! o da yarım saat sürüyor. eşim üç dört kez uyuyakalmış

Doğal olan bir şeyi yaşamana engel olan yanlış bir dürtü var içinde, artık nasıl oluştuysa..şimdi kendini yeniden formatlıyorsun.

Doğal olan bir şeyi yaşamana engel olan yanlış bir dürtü var içinde, artık nasıl oluştuysa..şimdi kendini yeniden formatlıyorsun.
evet bunun için hayat hikayemle başladık. inşallah faydalı olacak. ben inanıyorum.

Hmmm!

Buraya başardım demeyi çok istiyorum.. kendime çok inanıyorum en büyük aşamayı atlattim sayılır. Esimle konuştum seni yönlendirmeme izin ver ver ki ben daha rahat olayım. . Bi kaç sefer ki denemelerimiz de cok rahattim çünkü onceden vajina girisi şişerdi sızlama olurdu...inşaallah bende yenerim şu illeti

P Prrrenses canim hala ayni misin okudum yorumlarini. bayagi oldu senle konusali ins yenersiniz iyi yapmissin terapistte gitmekle ertelemedigin cok iyi olmus. bende hala kasiliyorum ama artk cok sikildm girisi cok zor gerceklestiriyoruz esim once beni bosaltiyor bi yarim saat on sevismemiz oluyor kaygan olsun diye sonra girisi 15dk yapiyoruz girerken cok zorlaniyorum git gelde de oyle hala kasiliyorum ama yapicak bisiy yok alisicam diye dusunuyorum su terapisti bende dusundum arastrcam

Kizlar gece suan telefonumun gosterdgi 4.23 hdi size komik bisiy anlaticam esim normalde uykusunda konusur isle ilgili . yurtdisina mal gonderiyorlar. az once uyurken arkamdan sarildi goguslerimi falan oksadi boyle ve bunlar kargoya gidicek dedi . ben simdi biliyorum uykusunda konstgunu dedm bunlar mi gidicek evet dedi guldum bnde oda sen saka saniyorsun ama ciddiyim ben dedi sonra beni bi kac yerden oksayinca ben konusturdm bunu adet oldugum icin sadece esimi mutlu edebldm sonra uyandi soyledklerini anlatnca gulmekten krize girdik. benim gogusler kargoyla gidiyordu nerdeyse kizlar :) hadi iyi geceleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…