Doktor şart değilde, egzersiz şart. kendinde bir şey yapmıyorsun ki canım.Doktora dgl bn kendim yenmek.isdiyorum ya doktor şartmi
Bu durum hala devam ediyor mu?bilgilenmek açısından bence şart. egzersizleri zaten kendin yapacaksın. ama bilgilenmeyi bi doktordan almalısın bence. çünkü bu psikolojik bi problem.
bak ben mesela yendim. penisin tamamı giriyor ama hareketlendiremiyoruz. hareketsizken sorun yok ama penis az bi hareket edecek olsa, hemen kasılıyorum ve canım yanıyor.
evet ediyordu. şuan ilişki askıda, terapi sürecinde olduğumuz için.Bu durum hala devam ediyor mu?
İnşallah canım. Aşacaksınız bu sorunu da.
Evet kızkardeşimde gitmişdi. O da yapıyordu o masajları. Bayağı faydasını gördü. Bayağıda vakit ayırmak gerekiyor. Zevk alamıyordu. Umarım düzelmiştir. Soramıyorum da.evet ediyordu. şuan ilişki askıda, terapi sürecinde olduğumuz için.
şuanlık sadece gevşeme egzersizi yapıyoruz. dvdden yönlendiriyor bir ses. inanılmaz rahatlatıcı.
bir de erotik masaj. bu hafta böyle. :)
denedik denedik. ben içimde penisin hareketlenmesinden çok tedirgin oluyorum. istemdışı kasılıyorum ve canım yanıyor. ama benim kontrolümde tamamını girdirip öylece bekleyebiliyorum. tamamı girse bile rahat olamıyorum bi türlü. çok umutluyum, bu terapilerin sonucu harika olacak inşallah.İnşallah canım. Aşacaksınız bu sorunu da.
Penisi tümden almaktansa ...azar azar. Eşin küçük gitgeller yapıp ilerlese dahamı iyi olurdu. Böyle denediniz mi. İllaki hepsini bir seferde alacaksın diye şart yokki. Eşin seni alıştıra alıştıra devam etse...
yaa sorsan keşkeeeeee :) :)Evet kızkardeşimde gitmişdi. O da yapıyordu o masajları. Bayağı faydasını gördü. Bayağıda vakit ayırmak gerekiyor. Zevk alamıyordu. Umarım düzelmiştir. Soramıyorum da.
İnşallah canım. Bizde bir ara gidecektik eşimle terapiste. Sonra boşverdik. Bizden geçti artık.denedik denedik. ben içimde penisin hareketlenmesinden çok tedirgin oluyorum. istemdışı kasılıyorum ve canım yanıyor. ama benim kontrolümde tamamını girdirip öylece bekleyebiliyorum. tamamı girse bile rahat olamıyorum bi türlü. çok umutluyum, bu terapilerin sonucu harika olacak inşallah.
hiç geç değil monalazo. inan konuşmak bile rahatlatıyor. lütfen gidin.İnşallah canım. Bizde bir ara gidecektik eşimle terapiste. Sonra boşverdik. Bizden geçti artık.
Gerçekten mi. Bak merak ettim şimdi.yaa sorsan keşkeeeeee :) :)merak ediyorummm düzeldi mi acabaa.
ama acayip bişey bu masaj yaa, normalde 15 dk oluyor. ama eşim bana 37 dk yapmıştı.
inanılmaz rahatlıyor insan.
çok ciddiyim yaGerçekten mi. Bak merak ettim şimdi.masajada bayılırım ha!
Doğal olan bir şeyi yaşamana engel olan yanlış bir dürtü var içinde, artık nasıl oluştuysa..şimdi kendini yeniden formatlıyorsun.yaa sorsan keşkeeeeee :) :)merak ediyorummm düzeldi mi acabaa.
ama acayip bişey bu masaj yaa, normalde 15 dk oluyor. ama eşim bana 37 dk yapmıştı.
inanılmaz rahatlıyor insan.
evet bunun için hayat hikayemle başladık. inşallah faydalı olacak. ben inanıyorum.Doğal olan bir şeyi yaşamana engel olan yanlış bir dürtü var içinde, artık nasıl oluştuysa..şimdi kendini yeniden formatlıyorsun.
Hmmm!çok ciddiyim yaben de aksine sevmem pek masajı. huylanırım. ama bu masaj offff müthiş :) vücudun her noktasındaki kan dolaşımını harekete geçiriyor, öyle güzel rahatlıyorum, dvddeki yönlendirmeyle gevşeme egzersizi de harika! o da yarım saat sürüyor. eşim üç dört kez uyuyakalmış
Kizlar gece suan telefonumun gosterdgi 4.23 hdi size komik bisiy anlaticam esim normalde uykusunda konusur isle ilgili . yurtdisina mal gonderiyorlar. az once uyurken arkamdan sarildi goguslerimi falan oksadi boyle ve bunlar kargoya gidicek dedi . ben simdi biliyorum uykusunda konstgunu dedm bunlar mi gidicek evet dedi guldum bnde oda sen saka saniyorsun ama ciddiyim ben dedi sonra beni bi kac yerden oksayinca ben konusturdm bunu adet oldugum icin sadece esimi mutlu edebldm sonra uyandi soyledklerini anlatnca gulmekten krize girdik. benim gogusler kargoyla gidiyordu nerdeyse kizlar :) hadi iyi geceleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?