• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Arkadaslar kendisi erkektir millete suc atiyorlar
hadi uza istersen !!
ben bir yıldır burdayım !
burda biz birbirimize destek olup yendik bu hastalığı. kadınların zayıf yönünü kullanıp o pis duygularınızı tatmin etmekten vazgeçin artık !!
senin gibileri de çok gördük burda. insandan utanmıyosanız ALLAHTAN KORKUN !!!!!!!

Bende yendim ve arkadaslarima gardimci olmak icin burdayim ve tedavilerimi anlattim herkes biliyor

Bende yendim ve arkadaslarima gardimci olmak icin burdayim ve tedavilerimi anlattim herkes biliyor
senden yardım istedim mi ben ! sayfada msjımı görür görmez özelden msj atıyosun. benimle ilgili sorular soruyosun! yardım istedim mi senden !!
geçiştirdiğim halde daha detaylı soru soruyosun !! yendiysen niye soru soruyosun !! yardım istedim mi !!
pozisyonumdan, ıslaklığımdan, kocamın boşalmasından sananeeeee !!!!!!!!!

senden yardım istedim mi ben ! sayfada msjımı görür görmez özelden msj atıyosun. benimle ilgili sorular soruyosun! yardım istedim mi senden !!
geçiştirdiğim halde daha detaylı soru soruyosun !! yendiysen niye soru soruyosun !! yardım istedim mi !!
pozisyonumdan, ıslaklığımdan, kocamın boşalmasından sananeeeee !!!!!!!!![/QUOTEbosbos konusuyorsun canm gece gece kalp kirmayayim bunlar onemli tabi rastgele yapmiyor doktorlar bunlarin hepsini soruyorlar

pozisyonumdan, ıslaklığımdan, kocamın boşalmasından sananeeeee !!!!!!!!!
bosbos konusuyorsun canm gece gece kalp kirmayayim bunlar onemli tabi rastgele yapmiyor doktorlar bunlarin hepsini soruyorlar

bosbos konusuyorsun canm gece gece kalp kirmayayim bunlar onemli tabi rastgele yapmiyor doktorlar bunlarin hepsini soruyorlar
:D :D :D sananeeeee yaaaa sana soru soran oldu mu yardım isteyen oldu mu sananeeeee !!!!!!
doktor musun sen :D :D :D :D :D
bas git burdan !

Arkadaşlar bu H Hafize hafize adlı kişiyle muhatap olmayın!
kendisiyle alakam yokken ve yardım istemediğim halde bana msj atıp üsteleyerek sorular soruyor!
sanıyorum ki erkek !!
bi bitmediler !!
Evet yaa bende farkettim.. saçma sapan konuşmaları var bende salak gibi cevap verdim yaa bana yazdıklarını bi oku. Dedim ne oluyoruz yaa...igreNC mide bulandırici konuşmaları var...bana da özelden mesaj atti cevap vermedim

Insaallah gunahimi alirsiniz o dertden kurtulamazsiniz bana iftira atanlar

Zaten kimi görse hemen mesaj atiyo sanki ona kalmış...
bide erkek olduğunu söyleyince vicdan yapıyor. bayansam günahlarım senin olsun diyor.
Allahtan korkmaz kuldan utanmazdan herşey beklenir !
H Hafize hafize hala konuşuyorsun ya !
senden yardım isteyen varmış gibi !! herkese msjlar atıyormuşsun işte. hala neyi savunuyorsun !
defol git be ! pislik !!

Insaallah gunahimi alirsiniz o dertden kurtulamazsiniz bana iftira atanlar
iftira atanlar diyorsun beddua ediyorsun ! ne işşşşşş !!!!!
sana Adam ol demicem !! önce bi insan ol !!!
burdaki kadınlar çaresizce bi arayıştayken bunu niye kullanıyosun !!
ayıp günah be !! ALLAHTAN KORK BE !!

bide erkek olduğunu söyleyince vicdan yapıyor. bayansam günahlarım senin olsun diyor.
Allahtan korkmaz kuldan utanmazdan herşey beklenir !
H Hafize hafize hala konuşuyorsun ya !
senden yardım isteyen varmış gibi !! herkese msjlar atıyormuşsun işte. hala neyi savunuyorsun !
defol git be ! pislik !!
Evet yaa.bana da oksa falan diodu ohaa dedim iğrenç yaa. Tamm birbirimizi tanımıyoruz ama bu kadarda açık konuşulmaz ki arkadas

Back