- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sahte olduğunu düşünüyorum bana da mesaj yazıyordu Allah'ın belası Burda bir çok arkadaşla mesajlaştım ama onun verdiği elektirik çok kötüydü .cevap vermemeye başladım ama o yazmaya devam ettiEvet ama ben kesin sahte falan demiyorum ki yanılabilirimde enteresan olabilirde olmayabilirde yeni üye olduğum için güven problemi yaşamış olabilirim!
Evet bende mesajlastim burdan. Sabah mesaj atmıştı özelden ne yaptın diye tövbe tövbeEvet ama ben kesin sahte falan demiyorum ki yanılabilirimde enteresan olabilirde olmayabilirde yeni üye olduğum için güven problemi yaşamış olabilirim!
Ben ilk başta yanlış anladım canım. ... ilk ben yazistim onunla burda.. salak gibi cevap verdimO zaman enteresan oluyor sizce dimi!!
doğrudur canım kusura bakmayın ya biraz gergin cevap verdim bendeBen ilk başta yanlış anladım canım. ... ilk ben yazistim onunla burda.. salak gibi cevap verdim
Aynen şu anda pasifte .manyak çok takılmamak lazım .Bu arada özelden yazıştığım kişi aynı kişymiş demekki bir tek ben değilmişim garipseyrn hafize vs rumuzu dikkat etmek şart!
Önemli değil canımm. ....doğrudur canım kusura bakmayın ya biraz gergin cevap verdim bende
Sadece parmak egzersizi mi yaptnz aparat kullanmafnz miIyi geceler kizlar ben 7 ay once vajinusmusu yendim egzersizlerle ve emla kremle, benim ustte oldugum pozisyonda yendim. 13 aylik evliyim daha oncedende yaziyodum sayfaya, bu illetin ne kadar zor bisey oldugunu bilirim insallah yememeyen herkes yener, ben hala daha ilk ustte oluyorum sonra normale donuyo sanirim hep bu olcak ama aci baski hic hissetmiyorum ve suan hamileyim, daha yeni cok mutluyum isteyen herkese Allah nasip eder insallah. Bi umut olmasi icin yazdim, yeterki isteyin esinizede buyuk is dusuyo bu durumda tabi onunda destegiyle insallah yenersiniz. Egzersizler cok onemli ve ben bayanin ustte oldugu pozisyonda yenebilcegini dusunuyorum cunku o pozisyonda kendinizi kasamiyosunuz ve vajina daha cok aciliyo. Ben bide ultrason jeli kullandim halada kullaniyorum onunla hamilede kaldim ve cok uygun fiyati zararida yok 1000 ml 7 liraydi yani ve emla gercekten o buyuk etken ben once parmak egzersizleri yaptim, sonra emlayi parmagimla icine surdum o sekilde bekledim 10 dakika, ici tamamen uyusmustu burasi onemli bakin disi degil ici, yani zarin oldugu yer ve hic bir aci hissetmedim bi ameliyat gibiydi, tamamen uyusuk ve aci yok 4 iliskimde bunu uyguladim sonrasi cok rahat oldu zaten.
Ya aparati ilk iliskim oldu daha sonra emlasiz deneme yaptim aci hissettim yapamadim oyle mumdan aparat yaptim onunla biraz denedim sonra yine emlayla yapabildim 4 kere emla kullandim sonra ben alt pozisyonda yapamadigim icin tekrar biraz aparatla egzersizler yaptim ama benim suan dahil altta oldugum pozisyonda yapabilmek icin once ya ben ustte olcam ya da boyle aparat veya parmak egzersizi yapicam ilk oyle cok rahat ediyorum huy gibi bisey sonrasi cok rahat oluyor ama hic kasilma olmuyo...S
Sadece parmak egzersizi mi yaptnz aparat kullanmafnz mi
Merhaba bende 1 senelik evliyim ve halaa vajiliyimm bu güne kadar herseyi denedim ama bir türlü yapamadim siz egzersizleri nasil yaptinizIyi geceler kizlar ben 7 ay once vajinusmusu yendim egzersizlerle ve emla kremle, benim ustte oldugum pozisyonda yendim. 13 aylik evliyim daha oncedende yaziyodum sayfaya, bu illetin ne kadar zor bisey oldugunu bilirim insallah yememeyen herkes yener, ben hala daha ilk ustte oluyorum sonra normale donuyo sanirim hep bu olcak ama aci baski hic hissetmiyorum ve suan hamileyim, daha yeni cok mutluyum isteyen herkese Allah nasip eder insallah. Bi umut olmasi icin yazdim, yeterki isteyin esinizede buyuk is dusuyo bu durumda tabi onunda destegiyle insallah yenersiniz. Egzersizler cok onemli ve ben bayanin ustte oldugu pozisyonda yenebilcegini dusunuyorum cunku o pozisyonda kendinizi kasamiyosunuz ve vajina daha cok aciliyo. Ben bide ultrason jeli kullandim halada kullaniyorum onunla hamilede kaldim ve cok uygun fiyati zararida yok 1000 ml 7 liraydi yani ve emla gercekten o buyuk etken ben once parmak egzersizleri yaptim, sonra emlayi parmagimla icine surdum o sekilde bekledim 10 dakika, ici tamamen uyusmustu burasi onemli bakin disi degil ici, yani zarin oldugu yer ve hic bir aci hissetmedim bi ameliyat gibiydi, tamamen uyusuk ve aci yok 4 iliskimde bunu uyguladim sonrasi cok rahat oldu zaten.