Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ben bu patate yi seviyorum. Neşeli, gülen...

Pek
peki sen neler yapıyosun? Sadece isteme aşamasında mısın? Yoksa bir çaban varmı?

Önce emla sürdüm giriş kısmına ardından 5 fıs vemcaine. Ama inanın beni hiç rahatlatmadi. Bebe yağı, kayganlastirici, en son zeytin yağı Boca ettim hem kendime hem eşime. Buradan öğrendigim gibi ters oturmaya çalıştım. bir kaç öyle denedik başını alabildim ama devamına cesaret edemedim. Sonra eşim misyoner pozisyonunda alıştırmaya çalıştı. Afedersininiz sonra gözümün yaşına bakmadı. Iyiki de öyle yaptı çünkü yine ağlayıp sizlardim. hepsini alamadım ama bu bile benim için büyük birşey. Sonra gozumle göreyim diye geçtim ayna karşısına gerçekten o küçücük deliğin açıldığını ve hep bahsettigim o et parçasının aslında olmadığını gördüm. Birde eşim oldu oldu diyor ben hala hadi canım bu kadar basit olamaz diyorum inanmadim

Canım psikoloğa eşinle gitmene gerek yok. Bende yalnız gittim. Ama psikolog ilerleyen zamanlarda eşli ödev de veriyor. Eşin bu ödevlere yardımcı olsa yeterli olur. Egzersiz yap muhakkak. Bende egzersizle yendim. Vakit kaybetme

Kızlar merhaba. yenen arkadaşlar ne kadar zaman sonra zevk almaya başladınız? Ben hala zevk alamıyorum. Kasıyorum hala. Ne zaman normalleşecek anlamadım

Darısı başımıza inş ... acı falan hissettin mi canım kasılma ağrı vb ya çok sevindim gerçekten geçmiş olsun

Ben bu patate yi seviyorum. Neşeli, gülen...

Canim valla bende gece koptum ya kendimle barisigim o yuzden dalga geciyorum herseyle artk. esim beni aldatsa ayni gun gelir ruyasinda soyler. adam butun gun ne yaptiysa ruyasinda anlatiyor butun gecem onu konusturmakla geciyor geceleri kendime eglence buldum. :)

Darısı başımıza inş ... acı falan hissettin mi canım kasılma ağrı vb ya çok sevindim gerçekten geçmiş olsun

Amin canım ınsallah tez zamanda herkes kurtulsun. Sıfır acı çok samimiyim sadece tam anlamıyla kasmalarım geçmediği için hepsini alamadım az biraz yanma oldu o kadar . Diyorum ya girdiğine bile tam inanamadım oldu mu diye sorup durdum

Herkes hamileymssn hemde ikiznis diolsro kadr cok wseviniyirumki ama yok diyorum dsha erken diyorum kilo almssn ama fkn diolar kendimden bile supheleniyorum acaba mi die keske olsa ya

Ne varmış pardon? kelimeler karışıyor sa suçum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…