Ben buKizlar gece suan telefonumun gosterdgi 4.23 hdi size komik bisiy anlaticam esim normalde uykusunda konusur isle ilgili . yurtdisina mal gonderiyorlar. az once uyurken arkamdan sarildi goguslerimi falan oksadi boyle ve bunlar kargoya gidicek dedi . ben simdi biliyorum uykusunda konstgunu dedm bunlar mi gidicek evet dedi guldum bnde oda sen saka saniyorsun ama ciddiyim ben dedi sonra beni bi kac yerden oksayinca ben konusturdm bunu adet oldugum icin sadece esimi mutlu edebldm sonra uyandi soyledklerini anlatnca gulmekten krize girdik. benim gogusler kargoyla gidiyordu nerdeyse kizlar :) hadi iyi geceleer
peki sen neler yapıyosun? Sadece isteme aşamasında mısın? Yoksa bir çaban varmı?Aynen çok doğru yereen hirdim esencan akimse buraya bsy yyazmıyor ne okdu ne bitti heniz yapamadım egzersiz deyapmiyorim ama şu Hafize hafi z e baska hesap açıp gelirse dikkatli olun suphelendigimzde b yazakim kızlar iyiki varsinz
tebrikleeer..nasıl oldu canım, anlatırmısın.Kızlar biz başardık. inanamiyorum hala.
Tebrikler....darisi bizeKızlar biz başardık. inanamiyorum hala.
Canım psikoloğa eşinle gitmene gerek yok. Bende yalnız gittim. Ama psikolog ilerleyen zamanlarda eşli ödev de veriyor. Eşin bu ödevlere yardımcı olsa yeterli olur. Egzersiz yap muhakkak. Bende egzersizle yendim. Vakit kaybetmeBana da yardım edin neolur. Okadar çaresizimki. 7 aydır evliyim hiç yapamadık. Eşim artık çok huzursuz. Çok sabretti ama artık o da sabredemiyor. Bana güven diyor ama olmuyor. Ben hiç yaklaştırmıyorum eşimi. o ana gelince itiyorum , bacaklarımı kapatıyorum öncesinde sorun yok. Parmak egzersizi de yapamam. Kadın dogum muayanesine gittim fiziksel bir sorununm olmadıgını pskologa gitmemi söyledi. EŞli gitmem lazım ama eşim gelmek istemiyor. Rahat bıraksan olacak diyor ama bırakamıyorum . Atarax , anestol vb ilaçlar kullansam olur mu ? Neolur yardımcı olun. Evliliğim bitecek , ve ben eşimi ço kseviyorum
Darısı başımıza inş ... acı falan hissettin mi canım kasılma ağrı vb ya çok sevindim gerçekten geçmiş olsunÖnce emla sürdüm giriş kısmına ardından 5 fıs vemcaine. Ama inanın beni hiç rahatlatmadi. Bebe yağı, kayganlastirici, en son zeytin yağı Boca ettim hem kendime hem eşime. Buradan öğrendigim gibi ters oturmaya çalıştım. bir kaç öyle denedik başını alabildim ama devamına cesaret edemedim. Sonra eşim misyoner pozisyonunda alıştırmaya çalıştı. Afedersininiz sonra gözümün yaşına bakmadı. Iyiki de öyle yaptı çünkü yine ağlayıp sizlardim. hepsini alamadım ama bu bile benim için büyük birşey. Sonra gozumle göreyim diye geçtim ayna karşısına gerçekten o küçücük deliğin açıldığını ve hep bahsettigim o et parçasının aslında olmadığını gördüm. Birde eşim oldu oldu diyor ben hala hadi canım bu kadar basit olamaz diyorum inanmadim
Darısı başımıza inş ... acı falan hissettin mi canım kasılma ağrı vb ya çok sevindim gerçekten geçmiş olsun
Yan pozisyon rahatdır. Böyle denemeye devam edin. Büyük ilerleme kaydetmişsin. Tamamen başarman yakın gibi.Yan durdu esim bende yan duruo arkamdan vajinaya soktu sanırım axda olsa girdi çıkarken fark ettik oda bende
O senin tatlılığın canım
Yazimına dikkat eder misin.....Herkes hamileymssn hemde ikiznis diolsro kadr cok wseviniyirumki ama yok diyorum dsha erken diyorum kilo almssn ama fkn diolar kendimden bile supheleniyorum acaba mi die keske olsa ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?