Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Evet yaa.bana da oksa falan diodu ohaa dedim iğrenç yaa. Tamm birbirimizi tanımıyoruz ama bu kadarda açık konuşulmaz ki arkadas
PİSLİK İŞTE !!! bi tarafı yemiyo adam gibi sevip sahiplenmeye !!!
böyle ahlaksızca sapıklıklarla kendilerini tatmin ediyolar işte ŞEREFSİZLER !!!

O dertten kurulamazsiniz bana iftira atanlar diyosun büyük konuşma lütfen herkrs bu durumdan cani sıkkın cok ayıp aynısını bana yaptın pozisyon soruyosun bak nettrn diyorum oksun sen anlat dedin cok yazık gerçekten kime guvenecegiz biz ya yazıklar olsun yazıklar ayio ya biz derdimizin peşinde belki yardimci okursunz dir cevap verrken böyle erkeklerde kadınlar grubunda AyIP...

Neyse boşverin böylelerini. Özelden herkese cevap vermeyin. Zaten yazdıklarından belliydi üslubundan. yinede emin olmadığım için bişi demedim. Ama hiç cevap yazmadım şüphelendiğim için.

ne kadar ucuz bi kişiliktir yaa. ne kadar aşağılık bir davranış. ben vajiyi yenmeden evvelki duygularımı hatırlayınca bile hala gözlerim doluyor. nasıl bir arayış nasıl bir çaresizlik içindeydim
bu durumu niye kullanıyor bu ahlaksızlar!
bi taraflarına güvenip de adam gibi sevip bi kadını baş tacı edemezler ama böyle ortamlarda pislikçe konuşurlar işte.
nasıl sinirliyim şuan yaaaaa

Çaresizlik een herkese cevap veriyorum nabacam ya nasıl yenicem bura olmasa herhlde bn kafayi yerim :-(

Grupta azim eksikliği var arkadaşlar. Çabalayan varmı göremiyorum. Egzeriz veya denemelerle Kim ne yapıyor hangi aşamada bunları paylaşın. Kimisi yazıyor dua edin deneyecem diye sonra oldumu olmadımı veya neden olmadı yazmıyo.

Neyse boşverin böylelerini. Özelden herkese cevap vermeyin. Zaten yazdıklarından belliydi üslubundan. yinede emin olmadığım için bişi demedim. Ama hiç cevap yazmadım şüphelendiğim için.
aynen ben de şüphelendiğim için sorduklarını geçiştirdim. daha detaylı sordu. daha detaylı daha detaylı. asla yardım istemedim ondan. bide yardım ediyorum diyor. tövbe yaa. pislik.

Aynen çok doğru yereen hirdim esencan akimse buraya bsy yyazmıyor ne okdu ne bitti heniz yapamadım egzersiz deyapmiyorim ama şu Hafize hafi z e baska hesap açıp gelirse dikkatli olun suphelendigimzde b yazakim kızlar iyiki varsinz

ben şuan psikoloğa gittiğim için grupta aktif olamıyorum arkadaşlar ama yenene kadar hep burda olmuştum. arkadaşlarla hep yardımcı olduk birbirimize.

Nasıl yenicem nasıl yapıcam blmiyirum kafamı sadece duvarlara vurmak Isdiyorum o kadar çok Isdiyorum oi bebeğim olsun die yapamadim die düşünüyorum 7.24 ve 7.24 de bebeğim olsun hep aklımda yaaaa

Nasıl yenicem nasıl yapıcam blmiyirum kafamı sadece duvarlara vurmak Isdiyorum o kadar çok Isdiyorum oi bebeğim olsun die yapamadim die düşünüyorum 7.24 ve 7.24 de bebeğim olsun hep aklımda yaaaa
canım bebeği düşünme şuan. ilişkine odaklan. doktora gittin mi hiç.

Cesaret edemiyorozki yenicez diyoruz o kadar en azından ben oyleyim.kendimi yiyip bitirene kadar denemeler yapsaydım çoktan başarmıştır. Bugün denemek istiyorum allahım inşallah olur ya.cok bunaldım artık.eşim benden soğumak DİE cok korkuyorum üç sene olcak ocakta..

3 aylık evliyim henüz gitmedim eşim zaten istemiyor şuan doktora fkn gitmeyi f Yener benim bitanem dio ama.ayni duruyorum allahdan anlayışlı şükürler olsun

3 seneye dayansa bn yaşayamam herhlde allahim kisa surede herkes atlatir inşallah

3 aylık evliyim henüz gitmedim eşim zaten istemiyor şuan doktora fkn gitmeyi f Yener benim bitanem dio ama.ayni duruyorum allahdan anlayışlı şükürler olsun
bu hastalık erteleme hastalığı tatlım. bak daha çok yeniyken gidin doktora. zamanla çok yıpranırsın.

Doktora dgl bn kendim yenmek.isdiyorum ya doktor şartmi

bilgilenmek açısından bence şart. egzersizleri zaten kendin yapacaksın. ama bilgilenmeyi bi doktordan almalısın bence. çünkü bu psikolojik bi problem.
bak ben mesela yendim. penisin tamamı giriyor ama hareketlendiremiyoruz. hareketsizken sorun yok ama penis az bi hareket edecek olsa, hemen kasılıyorum ve canım yanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…