- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Gökten kemik yağardı diye biten bi atasozumuz var.... şimdi defollĺĺlInsaallah gunahimi alirsiniz o dertden kurtulamazsiniz bana iftira atanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gökten kemik yağardı diye biten bi atasozumuz var.... şimdi defollĺĺlInsaallah gunahimi alirsiniz o dertden kurtulamazsiniz bana iftira atanlar
Ben ettimŞikayet edin arkadaşlar profil sayfasına girin sağ üstte k.i.b yazıyor ordan şikayet edin
PİSLİK İŞTE !!! bi tarafı yemiyo adam gibi sevip sahiplenmeye !!!Evet yaa.bana da oksa falan diodu ohaa dedim iğrenç yaa. Tamm birbirimizi tanımıyoruz ama bu kadarda açık konuşulmaz ki arkadas
aynen ben de şüphelendiğim için sorduklarını geçiştirdim. daha detaylı sordu. daha detaylı daha detaylı. asla yardım istemedim ondan. bide yardım ediyorum diyor. tövbe yaa. pislik.Neyse boşverin böylelerini. Özelden herkese cevap vermeyin. Zaten yazdıklarından belliydi üslubundan. yinede emin olmadığım için bişi demedim. Ama hiç cevap yazmadım şüphelendiğim için.
canım bebeği düşünme şuan. ilişkine odaklan. doktora gittin mi hiç.Nasıl yenicem nasıl yapıcam blmiyirum kafamı sadece duvarlara vurmak Isdiyorum o kadar çok Isdiyorum oi bebeğim olsun die yapamadim die düşünüyorum 7.24 ve 7.24 de bebeğim olsun hep aklımda yaaaa
bu hastalık erteleme hastalığı tatlım. bak daha çok yeniyken gidin doktora. zamanla çok yıpranırsın.3 aylık evliyim henüz gitmedim eşim zaten istemiyor şuan doktora fkn gitmeyi f Yener benim bitanem dio ama.ayni duruyorum allahdan anlayışlı şükürler olsun