İstersen sende anlat başarı öykünü arkadaşlara umut olsun :)Tesekkur ederim burdayim her zaman yardimci olurum isteyenlere allahim bunu ceken bilir
Emla kremi vajina girişine ve parmağınla uzanabildiğin kadar içine sürmelisin. Fındık kadar yeterli olur. Ama reçetesi vardır. Bir oku istersen. Bekleme süresi falan da yazıyordur.Emla kremi aldık nasıl kullanmam gerek bilgi verirmsnz arkadaşlar caresizlikkk :-(
Hormonların sana oyun oynuyor gibi, hayırdır inşallah.Uyuyamiyorum icimde sacma sapan bir mutluluk ve canimi sikan gereksiz bir endise var hayirdir ins durduk yere boyleyim saat gece 4 arkdslar
Perine bölgene masaj yapmalısın. Esneklik kazanınca daha rahat olur. Gerginse penis girmeye çalışırken yeterince esneyemez. Masajla esner. Vajinanın anüs tarafına bakan bölümüne iyice yağladığın parmağınla ( zeytin yağı, badem yağı, buğday yağı gibi) u şeklinde masaj yapıyorsun. Üstden de yine o bölgeyi yağlayıp masaj yapıyorsun. Bir deKızlarr spreyle denememi yaptım fakat giriş kısmında inanılmaz yanma ve baskı oluyor eşli denemede .. bu yanma nasıl geçer
Hormonların sana oyun oynuyor gibi, hayırdır inşallah.
Olsun, hayal kurmakda güzeldir. İnsanı mutlu eder. İnşallah bir gün hayallerin gerçek olacak.Valla bilmiyorum ki canim ya kendi kendime hayal kuruyorum hamile olsam soyle olurdu boyle olurdu diye hayal kurdum ne guzel ya ama hayal iste
Perine bölgene masaj yapmalısın. Esneklik kazanınca daha rahat olur. Gerginse penis girmeye çalışırken yeterince esneyemez. Masajla esner. Vajinanın anüs tarafına bakan bölümüne iyice yağladığın parmağınla ( zeytin yağı, badem yağı, buğday yağı gibi) u şeklinde masaj yapıyorsun. Üstden de yine o bölgeyi yağlayıp masaj yapıyorsun. Bir de
kayganlaştırıcıyı yeterince sürdün mü, kayganlık yetersizse acır.
Mantar vs gibi rahatsızlığın varsa o da sıkıntı yaratabilir.
Yaa sen çok kafaya takiosun.kendini bi rahat bırak düşünme.bak kafan rahat olunca çocuğunda olacak inşaallah..Valla bilmiyorum ki canim ya kendi kendime hayal kuruyorum hamile olsam soyle olurdu boyle olurdu diye hayal kurdum ne guzel ya ama hayal iste
Az laf, çok egzersiz !Nabacaz biz kizlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?