• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Merhaba direnn tebrik ederim en büyüğünü yaptıysan çok iyisin demektir. Ben en son 3. Boyu yaptım em büuüğünü yapmadım. Aparatı yaparken çok rahat hale gelmiştim yani kayganlaştırıcı sürüp itiyodum pıt diye gidiyodu zorlanmıyodum artık. Sonra denemek istedim bigün. Önce aparatla çalıştım 4-5kere kayganlaştırıp sokup çıkardım ki orası kaygan olsun. Sonra aparatı yapar gibi eşimle denedim sırtıma yastık koydum. Eşim dizleri üstünde. Bacaklarımı dirsekleriyle tuttu. Ben aynı aparat gibi kendim yaptım gel dedim geldi dur dedim durdu. Pes etmedik milim milim ilerledik. Nefes verirken azıcık gel dedim dur dedim. Zorlandığımda üst üste nefes alıp verdim. Böyle böyle oldu canım. Tabi zamanla artık milim milim değil yavaşca ama bir kerede olur hale geliyo. Sadece o an pes etme. Ne kadar yapabilirsen yap. Bu arada ilkinde tamamını alamadım. Gitgelde olmadı. Her denemede daha iyiye gitti.

arkadaşlar vajinismus beynimizin oynadığı bi oyun... ben bi çözüm buldum... hani orada delik yok gibi gözüküyor ya ,,,, canlı doğum videolarını izledimm bolbol... kocaman bebek çıkıyor, küçücük penis neden girmesin diye ben de beynimi kandırıyorum... deneyin, işe yarıyor:KK66:

Kizlarr merhaba uzun suredir yoktum burlarda. M monalazo hatirladinmi beniii :) asla aparat alamiyodum aylar oncesine kadar simdi hepsini aliyorum esli denemeye gecicez artik. yardim isteyen olursa yardim ederim :) birde aparatla calisanlar varmi bi sorum olucakti

Aslında aparstla yapabiliniosa aparata hicgerek yok bunu bizim kafamiz aalmıyor kusura bakmayin ama işte doğru bu

arkadaşlar vajinismus beynimizin oynadığı bi oyun... ben bi çözüm buldum... hani orada delik yok gibi gözüküyor ya ,,,, canlı doğum videolarını izledimm bolbol... kocaman bebek çıkıyor, küçücük penis neden girmesin diye ben de beynimi kandırıyorum... deneyin, işe yarıyor:KK66:
Küçücük penis mi?! Sakın kocalarınızın yanında böyle bir ifade kullanmayın, adamlar depresyona girer valla!! :KK70:

Kizlarr merhaba uzun suredir yoktum burlarda. M monalazo hatirladinmi beniii :) asla aparat alamiyodum aylar oncesine kadar simdi hepsini aliyorum esli denemeye gecicez artik. yardim isteyen olursa yardim ederim :) birde aparatla calisanlar varmi bi sorum olucakti
Hatırladım canım. Tebrikler, bayağı ilerlemilsin. İnşallah eşli denemeyi de sorunsuz atlatırsın. Azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz!

Aslında aparstla yapabiliniosa aparata hicgerek yok bunu bizim kafamiz aalmıyor kusura bakmayin ama işte doğru bu
Aparatla, penis arasında fark var. Aparat tamamen kendi kontrolünde oluyor. Penis de ise kontrolu eşine vermiş oluyorsun. Bunun yaratdığı güvensizlik ilerlemeyi engelliyor. bunun için erkeklerin, eşlerini rahatlatabilmeleri gerekiyor. Ya da tamamen pasif kalıp penisin kontrolunu kadına bırakacaklar, aparatmış gibi. Genelde bu şekilde başarı sağlanıyor.

merabalar hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. 3 aylık evliyim başlangıçta ilişkiye girmekten korkuyodum ama eşimle denemelerimiz oldu ama tam birleşme yaşanmadi yarıya kadar giriyodu ve kanda gelmedi bizde tam ilişki yaşayamadığımız için doktora gittik.. Jinekolojik muayenede doktor kızlık zarımın yırtıldığını söyledi ve kesinlikle vajinismus olmadığımı yaşadığım durumun kaygıyla alakalı olduğunu söyledi. vajinismus olsam penisin yarıya kadar girmeyeceğini eşinle zamanla halledebilirsin dedi. bi tedavi görmedim sürekli denemelerimiz oluyo artık vajinam çok genişledi kayganlaştırıcıda kullanıyoruz ama tam birleşme olmuyo kendimi backlarımı kasıyorum canımın acısına odaklanıyorum napcam bilmiyorum moral bozukluğu içindeyim bu durumu nasıl aşabilirim cinsel ilişki için penisin tamamen girmesi mi gerekiyo :(

merabalar hanımlar yardımınıza ihtiyacım var. 3 aylık evliyim başlangıçta ilişkiye girmekten korkuyodum ama eşimle denemelerimiz oldu ama tam birleşme yaşanmadi yarıya kadar giriyodu ve kanda gelmedi bizde tam ilişki yaşayamadığımız için doktora gittik.. Jinekolojik muayenede doktor kızlık zarımın yırtıldığını söyledi ve kesinlikle vajinismus olmadığımı yaşadığım durumun kaygıyla alakalı olduğunu söyledi. vajinismus olsam penisin yarıya kadar girmeyeceğini eşinle zamanla halledebilirsin dedi. bi tedavi görmedim sürekli denemelerimiz oluyo artık vajinam çok genişledi kayganlaştırıcıda kullanıyoruz ama tam birleşme olmuyo kendimi backlarımı kasıyorum canımın acısına odaklanıyorum napcam bilmiyorum moral bozukluğu içindeyim bu durumu nasıl aşabilirim cinsel ilişki için penisin tamamen girmesi mi gerekiyo :KK43:
Hiçde değil! Ne kadar giriyorsa eşin git gel yapsın. Zevk almaya bakın. Akışına bırakın. Zaten zevk alırsan, sorun kalkacak. Hepsini almalıyım diye düşünme. Zamanla buna dikkat etmezsin bile. Kendiliğinden gelişir.

Ben aparatla çalışmıştım diyecektimki sanırım gerek kalmadı :) Yendin tebrik ederim

Aparat bu konuda cok yardimci kadin erkekten korkuyo cunku kontrol erkekte oldugu icin ama aparatta kontrol kadinda olunca cok rahat egzersiz yapip yeniyoruz. o yuzden doktorlar ilk parmak sonra aparat veriyorlar aslinda doktorlar isi biliyor ama oyle sert davranip oyle tuaf konusunca hastalar daha kotu oluyo

Back