• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Emla kremi aldık nasıl kullanmam gerek bilgi verirmsnz arkadaşlar caresizlikkk :-(

Emla kremi aldık nasıl kullanmam gerek bilgi verirmsnz arkadaşlar caresizlikkk :-(
Emla kremi vajina girişine ve parmağınla uzanabildiğin kadar içine sürmelisin. Fındık kadar yeterli olur. Ama reçetesi vardır. Bir oku istersen. Bekleme süresi falan da yazıyordur.

Uyuyamiyorum icimde sacma sapan bir mutluluk ve canimi sikan gereksiz bir endise var hayirdir ins durduk yere boyleyim saat gece 4 arkdslar

Hepinize güzel pazarlar.
Bu illeti yenmeye çalışanlara azim diliyorum. Başarabildiğiniz kısma odaklanın, devamı gelecek. Bugün olmasa yarın olacak. Gözünüzde büyütmeyin lütfen. Ertelemeyin. Her gün daha iyiye gideceksiniz.

Kızlarr spreyle denememi yaptım fakat giriş kısmında inanılmaz yanma ve baskı oluyor eşli denemede .. bu yanma nasıl geçer

Kızlarr spreyle denememi yaptım fakat giriş kısmında inanılmaz yanma ve baskı oluyor eşli denemede .. bu yanma nasıl geçer
Perine bölgene masaj yapmalısın. Esneklik kazanınca daha rahat olur. Gerginse penis girmeye çalışırken yeterince esneyemez. Masajla esner. Vajinanın anüs tarafına bakan bölümüne iyice yağladığın parmağınla ( zeytin yağı, badem yağı, buğday yağı gibi) u şeklinde masaj yapıyorsun. Üstden de yine o bölgeyi yağlayıp masaj yapıyorsun. Bir de
kayganlaştırıcıyı yeterince sürdün mü, kayganlık yetersizse acır.
Mantar vs gibi rahatsızlığın varsa o da sıkıntı yaratabilir.

Ah bende hamilelik hayalleri kuruyorum hayaller hayatlar işte allah dusmanimin basina vermesin çok kotu bsy bu nabacaz blmiyirum allahdan sizler varsinz destek oluyo bana az da olsa heleki eşlerimiz den allah binkerr razi olsun kimi.adamlar defol senlemo ugrascan der ama azmediolar allahdan onlar var yoksa ben nabarim

Sevmediğinz birinin hamile olduğunu öğrendnz mesela bende yapicam demeliyz o yaptysa bende yaparım diyekim ve ölmek yok ucunda ben avutuyorum kendimi sizde botke yapın etkisi olur inşallah akşam olacak inşallah allah yardim etsin hepimizeee

Valla bilmiyorum ki canim ya kendi kendime hayal kuruyorum hamile olsam soyle olurdu boyle olurdu diye hayal kurdum ne guzel ya ama hayal iste
Olsun, hayal kurmakda güzeldir. İnsanı mutlu eder. İnşallah bir gün hayallerin gerçek olacak.

Perine bölgene masaj yapmalısın. Esneklik kazanınca daha rahat olur. Gerginse penis girmeye çalışırken yeterince esneyemez. Masajla esner. Vajinanın anüs tarafına bakan bölümüne iyice yağladığın parmağınla ( zeytin yağı, badem yağı, buğday yağı gibi) u şeklinde masaj yapıyorsun. Üstden de yine o bölgeyi yağlayıp masaj yapıyorsun. Bir de
kayganlaştırıcıyı yeterince sürdün mü, kayganlık yetersizse acır.
Mantar vs gibi rahatsızlığın varsa o da sıkıntı yaratabilir.

Aslında doğru Mona masaj yapmak mantıklı birde öle deniceğim bu şekilde dwm edersem giriş kısmı canımı acıtıyor ve ağrısı hala geçmedi

Benimde tam o bölge tahriş oluyo hemen..esime soyluorum ama dinlemio benii..ben egzErsiz yapamadigim için nasıl masaj yaparım bilmiorum. Ben kendimi kasmiorum artık eşim yönlendirilmek istemiyo şurda dur diorum sonra git gel yap ama durup tekrar başlayınca kendini ittirio veee sonuç odakli olduğu için tam olmadan bitiyor beni bi dinlese çok rahat basaricam şu işi ama sus konuşma diyo.:KK12:öyle söyleyince ağız dolusu küfür etmek istiorum:tokat:

Valla bilmiyorum ki canim ya kendi kendime hayal kuruyorum hamile olsam soyle olurdu boyle olurdu diye hayal kurdum ne guzel ya ama hayal iste
Yaa sen çok kafaya takiosun.kendini bi rahat bırak düşünme.bak kafan rahat olunca çocuğunda olacak inşaallah..

Back