• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

ben evliliğimin 6. senesine girdim... parmakları yapabiliyorum... içeride küs işareti de yapıyorum... sadece ilk girişte irkiliyorum yoksa içerisinin sonsuz boşluk gibi bi şey olduğunu anladım... 8-5 mesaim olduğundan çok üstüne düşemiyorum... dilatör set alıp yıllık izne çıkıp bu işi artık bitirmek istiyorum... çünkü zaman akıp gidiyor... çok şey kaçırıyorum... yaşım oldu 33 ... önce kendim için sonra eşim için vaji illetini yenmek istiyorum... af edersiniz tam anlamıyla sevişmenin nasıl bi duygu olduğunu deneyimlemek istiyorum... daha sonra da bebek istiyorum...

Canım, egzersizlerin o kadar eziyetli geçmemesi lazım. Bu şekilde fayda vermez ki. Zorlamayla olmaz. Tamam kararlı olacaksın...ama, yavaş yavaş ilerlemelisin. Amaç egzersizleri yaparken rahat olabilmek. Daha pozitif olmalısın.
Yapılması gerekenleri doğru yapıyormusun..
Bence parmak egzersizlerine devam etmelisin. Rahatca yapana kadar...hiçbir sıkıntı duymayana kadar.
sız yendınız mı? Parmak egzersizler iki parmaga kadar rahat iki parmak zorluyo. pozitif olmak istiyorum ama malesef kolay degil.

sız yendınız mı? Parmak egzersizler iki parmaga kadar rahat iki parmak zorluyo. pozitif olmak istiyorum ama malesef kolay degil.
İki parmağını küs gibi yapıp açısını biraz daraltıyorsun. O şekilde içine alıyorsun, o şekilde git gel yap. Diğer elinle de klitorisini uyarıp bu süreci daha kolaylaştırabilirsin. Kendini hazır hissedince parmaklarını yanyana getir. O şekilde daireler yap. Git geller yap. Sonrada makas hareketi yapıp vajinanı yanlara esnetmeye çalışıyorsun. Egzersiz boyunca diyaframdan nefes alıp sakince üfler gibi veriyorsun. Mümkün olduğu kadar gevşemiş olmalısın. Zorlandığın yerde ıkınırsan vajinan daha açılır, daha kolay ilerleyebilirsin. Eğer bir aşamada zorlandıysan, bir öncekine geri dönüp, hazır hissedince yeniden dene. Zamanla kolaylaşacak.
Kayganlaştırıcıyı içine, dışına iyice sürmelisin.
Egzersizlerini mümkün olduğu kadar zevk alarak yapmalısın. Vajina yapısı gereği, durup dururken bir cismi içine almak istemez.

Parmak egzersizi yaparken, parmağınız içinizdeyken kegel yamayı unutmayın. Ve de hafif perine yönüne de masaj yapın. Hafifce u şeklinde yapmanız yeterlidir. Perine masajı yaparken badem yağı kullanabilirsiniz. Perine masajıyla gergin olan perine bölgesi elastikiyet kazanıyor, penis girdiğinde rahatca esniyor. Esnememesi sorun olabiliyor...

Ben yenen arkadaşlara birsey sormak istiyorum.yendiniz eşiniz değiştimi size karşı hareketleri dahadami bağlandı neler değişti yendikten sonra merak ediyorum.
Bende iki hafta kadar önce yendim eşim öncesinde de beni kıracak bişey yapmadı sağolsun çok sabırlı ve şefkatli davrandı ama yendiğim gece ben ona sarıldım ve hıçkırarak ağladım oda canım yandığı için ağladım sandı :) sonra mutluluk göz yaşları olduğunu anlayınca tarifsiz bi an yaşadık. He onun bana karşı davranışlarda çok değişiklikler olmadı ama ben mutlu olduğunu anlıyorum çünkü bende psikolojik olarak rahatım artık kafam dolu değil acaba bu gece nolcak diye strese girmiyorum. Allah herkese en acilinden şifasını versin ve bunu atlatsın diye dua ediyorum inşallah bütün arkadaşlarım bu durumu atlatır ve rahatlığa kavuşur

Tavsiyenizi dinleyecegim ama artik yoruldum bendee bilmiyorum insallah bu illeti ceken herkes kurtulur kotu biseymis
Amin inşallah siz pes etmeyin siz gidin üstüne belki sizin isteğiniz ve gayretiniz eşinizin hoşuna gider ve bu vesileyle ikili egzersizlerle denemelerle yenersiniz. İnşallahta öyle olur

Hanımlar bende bu rahatsızlığı yeni atlattım sayılır. Bir şey sormak isteyen varsa seve seve yardımcı olurum yeter ki art niyetli olmasın.

Spreyde işe yaramadı. Uyuştu ama o baskı hissi beni korkuttu yapamadım. Artık içimden yöntem denemek gelmiyor. Ikındım nefeslerimi düzenlemeye çalıştım yok yok yok. En sonunda aynanın karşısına geçip eşimle ıkıninca açılıp açılmadığına baktık. O kadar küçük açılıyor ki mümkün değilmiş gibi başka bir sorun varmış gibi

Spreyde işe yaramadı. Uyuştu ama o baskı hissi beni korkuttu yapamadım. Artık içimden yöntem denemek gelmiyor. Ikındım nefeslerimi düzenlemeye çalıştım yok yok yok. En sonunda aynanın karşısına geçip eşimle ıkıninca açılıp açılmadığına baktık. O kadar küçük açılıyor ki mümkün değilmiş gibi başka bir sorun varmış gibi
Yok canım başka bir sorun. Küçücük açılıyor dediğin şey buzdağının görünen bir ucu. Kendiliğinden kocaman açılmaz zaten. Birde kızlık zarın duruyorsa perdeliyor deliği. Vajinaya penis girdiğinde yanlara doğru esnetir ve açar. Vajinanın normal duruşu kapalıdır zaten.
Egzersiz yapmalısın. Düzenli olarak. Sprey herkesde mucize yaratmıyor.
Bence sprey acı yüzünden korkup yapamayanlar için çözüm. Baskı hissi çok etkilemiyor onları. Herhangi bir dokunuşa dahi olumsuz tepki veriyorsak , acı olmasa bile, o zaman egzersiz yapıp beynimizi buna alıştırmamuz gerekiyor. Bunun tek çaresi egzersiz, pes etmek çare değil.

klitoris orgazmı olmaya çalışırken parmak denemesi yapın zevk alırken acıya odaklanmıyorsunuz hem zevki iki kat artırıyor vajina girişinde yoğun sinirler

Arkadaslar spreyle yapip basaramayanlara sesleniyorum bakin oncesinde bi egzersiz alistirma yapmadiysaniz spreylede basaramazsiniz. isin yek formulu egzersiz. ben spreyle egzersiz yaptim. bildiginiz gibi spreyi sikip ayna karsisinda aparatla egzersiz yaptim ki esli denemede husrana ugramayalim diye 5 kez ayri zamanlarda egzersiz yaptim ve ilk esli denememde kizligim bozuldu kan gelince devam edemedim ki kizligim cok giristeymis esim icine giremeden ittirdigi gibi bozulmus kan gelince biraktim 3 gun kan geldi ama damla damla doktora gttm meraktan 1 hafta yapma bekle iyilessin kizligin gitmis dedi sonra haydaaa 2 deneme tam 2 ay sonra spreyle oldu yine bu sefer esim tam giris sagladi git gel yapti ama spreyden uyustu ereksiyon oldu devam edemedik. 3 deneme yine 2 ay sonra oldu bu sefer esimle bosanma noktasindaydm yapamiyorum diye spreysiz ama leblebi kadar anestolla yasadim 3.yu sonra ara vermedim 2 gunde 1 leblebi kdr anestol surdum 5 6 kez iliskimde sonra onuda biraktm ama bu asama asama egzersiz olmadan yenmek imkansiz sprey sadece aciyi alir baskiyi almaz hala esimleyken baski yasiyorum adam icime giriyo baski olmasi normal yani

Ben dokunmak istemiyorum orana dahi dokunanamiyorum offf allahim sabir ver nolur yardinci olun nolur caresizim

Merhaba esencan , bende aldım o dilatör setinden. En büyük boyu yapabiliyorum. Ondan sonra hemen penise mi geçmeliyim? Siz Nasıl yaptınız ? Ne tavsiye edersiniz.
Merhaba direnn tebrik ederim en büyüğünü yaptıysan çok iyisin demektir. Ben en son 3. Boyu yaptım em büuüğünü yapmadım. Aparatı yaparken çok rahat hale gelmiştim yani kayganlaştırıcı sürüp itiyodum pıt diye gidiyodu zorlanmıyodum artık. Sonra denemek istedim bigün. Önce aparatla çalıştım 4-5kere kayganlaştırıp sokup çıkardım ki orası kaygan olsun. Sonra aparatı yapar gibi eşimle denedim sırtıma yastık koydum. Eşim dizleri üstünde. Bacaklarımı dirsekleriyle tuttu. Ben aynı aparat gibi kendim yaptım gel dedim geldi dur dedim durdu. Pes etmedik milim milim ilerledik. Nefes verirken azıcık gel dedim dur dedim. Zorlandığımda üst üste nefes alıp verdim. Böyle böyle oldu canım. Tabi zamanla artık milim milim değil yavaşca ama bir kerede olur hale geliyo. Sadece o an pes etme. Ne kadar yapabilirsen yap. Bu arada ilkinde tamamını alamadım. Gitgelde olmadı. Her denemede daha iyiye gitti.

Baskı hissi zaten bizi geren. Sürekli denedikçe o baskı hissine alışır hale geliceksin. Şuan çok normal. Ikındığında küçücük açılması da çok normal. Çünkü vajina esnek. Kulak çöpü de giriyo kocaman çocuk da çıkıyo :) öyle olmasa yani ıkındığında açılsa hem mikroplara açık olurdu hem cinsellikte zevk olmazdı.
Pes etme denemelere devam. Ben aparatla egzersizle yenenlerdenim onu tavsiye ederim.

Ben dokunmak istemiyorum orana dahi dokunanamiyorum offf allahim sabir ver nolur yardinci olun nolur caresizim
Bende öyleydim bir çogumuz gibi. Bakamazdım bile. Kişisel temizliğimi yapmak işkenceydi. Eşimi de asla dokundurtmazdım. 3yılımı aldı malesef... Ertelemekten ben egzersiz yapamam demekten heba ettim yıllarımı. Bu işin en garanti çözümü egzersiz arkaşadım. İnanki 10 günde biter azmadersen. Bu işin tedavisini yapan doktorlarda aparatla egzersiz çalıştırıyolar. Mucize yok yani.

Çaresiz değilsin çok şükür ki çözümü olan bir hastalık bu. Yeterki azmet yenmek iste. Biraz zorla kendini. Hergün egzersizlerini yap. Yemek yemek su içmek kadar egzersizlerine önem ver. O zaman gör bak sende inanamayacaksın yapabildiklerine Hepimiz gibi.

Back