• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Yine olmadı yine yine yine. .. keşke hamile olabilsem keşke o kadr cokkkk Isdiyorum ki artık olmamasi bni her seferinde anlatıyor gözlerimde yaş kalmadı
Yine olmadı derken. Emlayla eşli deneme yaptın değil mi? Hiç egzersiz yapmadan emla, sprey, anestol kullanarak başırılı olman düşük ihtimal. Dün o kadar yazıştık canım. Sana egzersiz yapmanı önermiştim. Şimdi gereksiz karamsarlık yaşıyorsun. Artık egzersize başla. Bunun başka çaresi yok.

Şuna dikkat etdim. Sürekli karamsarlık yaşayanlar, doğru olanı yapmayanlar. Doktora gitmesi gereken gitmiyor, egzersiz yapması gereken yapmıyor. ancak, mantıklı bir yol izleyenler aşama kaydediyor, sonunda başarıyor. Karamsarlık kötü bir şey.. yapmanız gerekenleri yapamazsınız. Sağlıklı düşünme yetinizi kaybedersiniz. Lütfen bunu kendinize ve eşlerinize yapmayın.
Burdaki önerileri, uyarıları dikkate alın. Doğru yapanları izlerseniz kazanan siz olursunuz.

Arkadaslar merhaba :)
Kac gundur buraya giremiyorum psikolojim cox zayifladi su vajinismus psikolojimi cok zayiflatdi benim
Hep bir gun buraya vajiyi yendim yazacam diye dusunuyordum ama hamileyim yazmak kismet oldu:)) ikinci kan tahlilini de yapdirdim ,denemelerde hamile kalmisim cok sukur Allahima ,Allah isteyen her kese nasip etsin insallah :)
Bundan onceki alti ayi da hep uste bosalmayla kalirim diyr dusunniyordum olmuyodu egzersizlerle biraz orayi genisletmisim sanirim yol acilmis, ama kizlik zarim duruyo tabi vajiyi de yenmek Allahin izniyle Allah kismet ederse sag salim kucagimiza alalim kaldi bebisden sonraya insallah :)
Suraya cox girememe sebebim ovulyasiyon gunlerim arasinda spreyle deneme de yapmisdim spreyin cocuguma zarari olurmu diye aklima endiseler getiriyor ,girince aklima geliyor hemen :/ bazen unutoyorum bazen takiliyor kafama ,ama takmamaya calisiyorum annem hamilelerde bazen rahim agzina dikisler de atiliyor neyle atiliyor saniyorsun hep bu spreylerle diyerek beni sakinlestiriyor :)
Insallah isteyen her kese Allah nasib etsin arkadaslar

Ra
Arkadaslar merhaba :)
Kac gundur buraya giremiyorum psikolojim cox zayifladi su vajinismus psikolojimi cok zayiflatdi benim
Hep bir gun buraya vajiyi yendim yazacam diye dusunuyordum ama hamileyim yazmak kismet oldu:)) ikinci kan tahlilini de yapdirdim ,denemelerde hamile kalmisim cok sukur Allahima ,Allah isteyen her kese nasip etsin insallah :)
Bundan onceki alti ayi da hep uste bosalmayla kalirim diyr dusunniyordum olmuyodu egzersizlerle biraz orayi genisletmisim sanirim yol acilmis, ama kizlik zarim duruyo tabi vajiyi de yenmek Allahin izniyle Allah kismet ederse sag salim kucagimiza alalim kaldi bebisden sonraya insallah :)
Suraya cox girememe sebebim ovulyasiyon gunlerim arasinda spreyle deneme de yapmisdim spreyin cocuguma zarari olurmu diye aklima endiseler getiriyor ,girince aklima geliyor hemen :/ bazen unutoyorum bazen takiliyor kafama ,ama takmamaya calisiyorum annem hamilelerde bazen rahim agzina dikisler de atiliyor neyle atiliyor saniyorsun hep bu spreylerle diyerek beni sakinlestiriyor :)
Insallah isteyen her kese Allah nasib etsin arkadaslar
Rabbim hayırlı ugurlu etsin canım. Sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin

Valla deneme de hamile kaldigina hem sevindim hemde üzüldüm allah kucağına almayi nasip etsin hayorlisiyla ama vajiyide yenmeyi nasip etsin nasıl oluyor allahın hikmeti işte o kadar vajiyle uğraş sonra bir iki bosalmayla hamile kaliyorsun allahın hikmeti peki zar açılmadan hamile kalınır miki kızlar

Valla deneme de hamile kaldigina hem sevindim hemde üzüldüm allah kucağına almayi nasip etsin hayorlisiyla ama vajiyide yenmeyi nasip etsin nasıl oluyor allahın hikmeti işte o kadar vajiyle uğraş sonra bir iki bosalmayla hamile kaliyorsun allahın hikmeti peki zar açılmadan hamile kalınır miki kızlar
Vajiyi yenmeden çocuk sahibi olmuş biri olarak cok zor oluyo cünku adamın koynuna girmeye fırsatım olmuo daha yeni yeni başladık denemelere... tabi ki de hamile kalabiliosun.. Ben ilk geceyi yasadigim için kızlik gitmişti.ama o şekilde de oluyo canim

Allah kucaginiza almayi nasip etsin hamilelik ne güzeldir allah her isteyene yaşatsin inşallah

Cok tesekkur ederim kizlar :)
Insallah doktora ben gitmedim kayinvalidem gitdi demis ki bir ay sonra getirin muayineler icin durumumu da biliyor tabi men onunla konusurum hamilelikde de deneye bilirler demis bakalim hayirlisi insallah

Vay be biz 4 aydir yapiyoruz vajiyide yendik hamile kalamadik denemelerde hamile kalmissin. degerini bil cok sanslisin ins vajiden de kurtulursun saglikla kucagina almani dilerim hayirli evlat olsun. bizde adet olduk sans iste

Allah her isteyene nasip etsin canim inşallah seninde okur en kisa zamanda nasıl hallettnz iliskiyi bizde onu bi halledblsek

arkadaşlar biraz tuhaf olabilir ama bi sorum olacak... parmak egzersizleri sonrası gusül abdesti almamız gerekiyor mu? ben alıyorum ama duş olayından dolayı bazen egzersiz yapmadığım oluyor... çünkü 8-5 çalışınca haliyle yoruluyorum ve üşeniyorum.

arkadaşlar biraz tuhaf olabilir ama bi sorum olacak... parmak egzersizleri sonrası gusül abdesti almamız gerekiyor mu? ben alıyorum ama duş olayından dolayı bazen egzersiz yapmadığım oluyor... çünkü 8-5 çalışınca haliyle yoruluyorum ve üşeniyorum.
Aynen kızlar ya bende çok ikilemde kaldım acaba abdest gidiyor mu die... tam olarak bende bilmiyorum ama söyle düşünüyorum sonuçta egzersizi gün içinde 2 yada 3 fırsat buldukça yapıyoruz dolayısıyla devamli banyo etmek biraz abes geldi bana ama bir bilgisi olan varsa bizi aydinlatsin ☺

Aynen kızlar ya bende çok ikilemde kaldım acaba abdest gidiyor mu die... tam olarak bende bilmiyorum ama söyle düşünüyorum sonuçta egzersizi gün içinde 2 yada 3 fırsat buldukça yapıyoruz dolayısıyla devamli banyo etmek biraz abes geldi bana ama bir bilgisi olan varsa bizi aydinlatsin ☺
Cinsel rahatlama amaçlı yapmıyorsan abdest almana gerek olduğunu düşünmüyorum. Ama ardından orgazm yaşarsan gerekir. Bir de sen bunu keyfinden yapmıyorsun ki. Egzersizleri kendine zorlaştırma. Kaç kere yapıyorsan yap. Yatmadan önce de duşunu al, gönül rahatlığı ile uyu. Her seferinde banyo yapman dediğin gibi gereksiz.

Vay be biz 4 aydir yapiyoruz vajiyide yendik hamile kalamadik denemelerde hamile kalmissin. degerini bil cok sanslisin ins vajiden de kurtulursun saglikla kucagina almani dilerim hayirli evlat olsun. bizde adet olduk sans iste
Cok tesekkur ederim , darisi basiniza insallah

Allah isteyen herkese nasip eder insallah saglikli bir cocuk bnde hale vajiyi yenemedim keske denemelerde hamile kalsam

Back