Masaj yaparken parmağını çok içine girdirmene gerek yok ki. Neden yapamıyasın? Perine bölgeni, hem su bazlı, doğal yağlarla dokusunu güçlendirip, hem de masajla esnekliğini artırırsan faydasını göreceksin. Bana kalırsa kegel yapmak kadar önemli.Benimde tam o bölge tahriş oluyo hemen..esime soyluorum ama dinlemio benii..ben egzErsiz yapamadigim için nasıl masaj yaparım bilmiorum. Ben kendimi kasmiorum artık eşim yönlendirilmek istemiyo şurda dur diorum sonra git gel yap ama durup tekrar başlayınca kendini ittirio veee sonuç odakli olduğu için tam olmadan bitiyor beni bi dinlese çok rahat basaricam şu işi ama sus konuşma diyo.öyle söyleyince ağız dolusu küfür etmek istiorum
Denicem inşaallah...Bide eşim beni dinlerse tamamdir Allahın izniyle bu işMasaj yaparken parmağını çok içine girdirmene gerek yok ki. Neden yapamıyasın? Perine bölgeni, hem su bazlı, doğal yağlarla dokusunu güçlendirip, hem de masajla esnekliğini artırırsan faydasını göreceksin. Bana kalırsa kegel yapmak kadar önemli.
Olsun, hayal kurmakda güzeldir. İnsanı mutlu eder. İnşallah bir gün hayallerin gerçek olacak.
arkadaşlar vajinismus beynimizin oynadığı bi oyun... ben bi çözüm buldum... hani orada delik yok gibi gözüküyor ya ,,,, canlı doğum videolarını izledimm bolbol... kocaman bebek çıkıyor, küçücük penis neden girmesin diye ben de beynimi kandırıyorum... deneyin, işe yarıyor
Eşin anlayışlı olmalı ama...işte...! kendi derdine düşmesi yanlış. Sen adam edip yontacaksın artık. İş sana düşüyor. Allah kolaylık versin.Denicem inşaallah...Bide eşim beni dinlerse tamamdir Allahın izniyle bu iş
İnşaaallaaah.!“..Küçücük Penis”hepinize sifa diliyirum rahat kafayla sevişmeler
Kıyamam size..yardım edeceğim tabi. Keşke faydam olsun.Monolaza sen iyi ki varsinnn ya herkes yardımci oluyorsun bizde yapabilir sek keske
10 senedir yontulmadi kii...AMA burayi okuyunca ne yapmam gerektiğini öğrendim...Bundan sonra hersey yoluna girecek bunu hissediyorumEşin anlayışlı olmalı ama...işte...! kendi derdine düşmesi yanlış. Sen adam edip yontacaksın artık. İş sana düşüyor. Allah kolaylık versin.
Kaç Aydır deniyorsunuz çocuk yapmayı bizde istiyoruz ama yumurtalama günümü geçtikten sonra ilişki oldu öbür aya kısmetse..Insallah ama srtk cok ypruldum hemen gerceklessin istiyorum
Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz, hayallerinde Bebek varsa senin için doğru Zamanda olacaktır.Valla bilmiyorum ki canim ya kendi kendime hayal kuruyorum hamile olsam soyle olurdu boyle olurdu diye hayal kurdum ne guzel ya ama hayal iste
Kaç Aydır deniyorsunuz çocuk yapmayı bizde istiyoruz ama yumurtalama günümü geçtikten sonra ilişki oldu öbür aya kısmetse..
Canim sen benim verdiğim tarifi denedin mi maydanoz Soğan kurunu4 aydir deniyoruz ama devamli olmadigi icin bizde pek yumurtlama gunlerini tutturmus deglm carsamba adt olmam lazm umarm olmam
kendimi kandırmaya çalışıyorum monaKüçücük penis mi?! Sakın kocalarınızın yanında böyle bir ifade kullanmayın, adamlar depresyona girer valla!!
Bizde çok şükür kurtulduk Artık rahat şekilde ilişkiye girebiliyoruz bu ay yumurtlama dönemim geçti öbür aya inşallah allah nasip ederse istiyoruz. Daha doktora falan gitmedim ama 1 ayı geçik folik asit kullanıyorum4 aydir deniyoruz ama devamli olmadigi icin bizde pek yumurtlama gunlerini tutturmus deglm carsamba adt olmam lazm umarm olmam
Canim sen benim verdiğim tarifi denedin mi maydanoz Soğan kurunu
Bu ayda husraan. adet oldm simdi carsamba demstm ama kismet bugunmus umudum kesildi ama yapcak bisiy kalmadi oofff ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?