Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Masaj yaparken parmağını çok içine girdirmene gerek yok ki. Neden yapamıyasın? Perine bölgeni, hem su bazlı, doğal yağlarla dokusunu güçlendirip, hem de masajla esnekliğini artırırsan faydasını göreceksin. Bana kalırsa kegel yapmak kadar önemli.

Denicem inşaallah...Bide eşim beni dinlerse tamamdir Allahın izniyle bu iş

“..Küçücük Penis” hepinize sifa diliyirum rahat kafayla sevişmeler

Denicem inşaallah...Bide eşim beni dinlerse tamamdir Allahın izniyle bu iş
Eşin anlayışlı olmalı ama...işte...! kendi derdine düşmesi yanlış. Sen adam edip yontacaksın artık. İş sana düşüyor. Allah kolaylık versin.

Eşin anlayışlı olmalı ama...işte...! kendi derdine düşmesi yanlış. Sen adam edip yontacaksın artık. İş sana düşüyor. Allah kolaylık versin.
10 senedir yontulmadi kii...AMA burayi okuyunca ne yapmam gerektiğini öğrendim...Bundan sonra hersey yoluna girecek bunu hissediyorum

Valla bilmiyorum ki canim ya kendi kendime hayal kuruyorum hamile olsam soyle olurdu boyle olurdu diye hayal kurdum ne guzel ya ama hayal iste
Allah vermeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz, hayallerinde Bebek varsa senin için doğru Zamanda olacaktır.

Keşke keşke inşallah olur allah büyük halimiizi görüyor nabcam artık blmiom kafam iyice kötlesdi ne ddgmi dahi blmiyirum

Kaç Aydır deniyorsunuz çocuk yapmayı bizde istiyoruz ama yumurtalama günümü geçtikten sonra ilişki oldu öbür aya kısmetse..

4 aydir deniyoruz ama devamli olmadigi icin bizde pek yumurtlama gunlerini tutturmus deglm carsamba adt olmam lazm umarm olmam

4 aydir deniyoruz ama devamli olmadigi icin bizde pek yumurtlama gunlerini tutturmus deglm carsamba adt olmam lazm umarm olmam
Bizde çok şükür kurtulduk Artık rahat şekilde ilişkiye girebiliyoruz bu ay yumurtlama dönemim geçti öbür aya inşallah allah nasip ederse istiyoruz. Daha doktora falan gitmedim ama 1 ayı geçik folik asit kullanıyorum

Yine olmadı yine yine yine. .. keşke hamile olabilsem keşke o kadr cokkkk Isdiyorum ki artık olmamasi bni her seferinde anlatıyor gözlerimde yaş kalmadı

Bu ayda husraan. adet oldm simdi carsamba demstm ama kismet bugunmus umudum kesildi ama yapcak bisiy kalmadi oofff ya

Bu ayda husraan. adet oldm simdi carsamba demstm ama kismet bugunmus umudum kesildi ama yapcak bisiy kalmadi oofff ya

Canim sen baska doktora gitmedin di mi henüz? Bence pes etmek cok acele etme, bir git baska doktorla görüş kesin bir bilgi al. Testler vermisti doktorun yaptirdin mi? Bazi haplar kullaniliyor hani durumun neymis onu öğren klomen vs bir suru sey var uzun sure ugrasip birden hamile kaliyorlar. Sakin umidini kesme Allah en hayirli zamanda nasip edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…