• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kaplumbağa gibi saklanıyorsun patate patate .. mutlu olmak için kimseye bağımlı değilsin. Çalışmıyorsan da kendine güzel uğraşlar bul. Mutsuz mutsuz dolanma evde.. bir şeyler yap. Örgü ör mesela..çok zevklidir. Örgüden oyuncaklar bile yapıp internetden satabilirsin.

Orgu ormeyi bilmiyorum hani bir sra ip hic atlamadm kizsal ugraslarla hic ugrasmadm demstm ya aynen buda o vakitlermde ogrenemedigim birsey. Orgu hic ogrenemedim ama kendime resim ugrasi bulmaya karar verdm resm yapicam

Evliliğin ilk yılları aslında eşlerimizi tanımak için bir fırsatdır. Hemen çocuk yapmak yanlış bence. Biz avrupalılar gibi evlenmeden önce aynı evde yaşamıyoruz ki huyumuzu, suyumuzu öğrenelim. Piyango gibi....ne çıkarsa bahtına....ama uymuyor mu...boşanmak diyede bir şey var. Yok illa çekeceğiz bu eziyeti. Sanki bir şey değişecek. Hayır bir şey değişmez. Sadece umursamazlık devreye girecek. Beklentiler bitecek. Kol kırılıp yen içinde kalacak. Mutsuz bir hayat yani....

Aynen canm ama seviyorum kutukte olsa ne blm vazgecemem heralde. Karisik benim durum . Amaan ya :)

Evet acele ediyor beni hiç konustirmuhor bile konusunca eroksiyon hali hemen geçiyormuş
İşte bütün mesele bu.!..çünkü sen bütün egzersizleri yapabiliyorsan üzerne düşeni yaptın. geriye eşinin hüneri kalıyor. Sen aparatı yönetebildin başardın. Eşinde seni yönetebilecek, ama o daha kendini idare edemiyor... artık bundan sonrası eşinin acemiliği ile alakalı, üzgünüm. Sevişmeyi de egzersiz kafasıyla yapamıyoruz, çünkü karşımızdaki bağımsız hareket eden bir canlı. Bize güven vermesi gerekir ki kendimizi bırakabilelim. Bunun üstesinden gelmelisiniz. Eşin kendi derdine düşmemeli. Anlayışlı olmalı. Mümkün olsa penisini koparıp sana verse sen içine alabilirsin. Ama penis onun gövdesindeyken ona güvenemiyorsun. Bütün sorun güvenle alakalı. Bu kendiliğinden olmaz. Karşı tarafın sana hissetdirmesi gerekir.
İş başa düşecek yine. Mecbur kendi kendini rahatlatacaksın. Ve penisi kendin tutup yerleştireceksin. Hepsini almak zorunda değilsin. Bir koltuğun veya yatağın ucuna otur. Eşin diz çöksün. Penisi aparat gibi hayal et ve başını al. Eşin de yavaş yavaş girip çıksın. Bu seni uyarır. Devamı gelir. Kayganlaştırıcı unutma.

Orgu ormeyi bilmiyorum hani bir sra ip hic atlamadm kizsal ugraslarla hic ugrasmadm demstm ya aynen buda o vakitlermde ogrenemedigim birsey. Orgu hic ogrenemedim ama kendime resim ugrasi bulmaya karar verdm resm yapicam
Süpeeer!. Bende suluboya severim. Kızkardeşim yağlı boya harika resimler yapıyor. Tabloları bitmeden alıcı buluyor. Yeteneğin varsa bundan güzel bir uğraş olmaz

Aynen canm ama seviyorum kutukte olsa ne blm vazgecemem heralde. Karisik benim durum . Amaan ya :)
O zaman sev! Patate. Yatır yere mıncıkla dur. Haşat et adamı. Sevecende ayda bir kere mi beraber olacaksın! Höt de..hizaya gelsin şöyle bir...koy ağırlığını!onun keyfini bekleme.....

Aklımdan geçenleri yazmışsınız yavaş ol diyorum yükleniyor bana dün gece ucunu aldım hatta biraz geçti bile ama bana dedi ki zafer kazanmış gibi seviniosun diyor tabiki sevinirim ben nelerden bu asamaya geldim hepsini al da öyle zafer yap dio tüm sevincim kursağımda kaldı

Aklımdan geçenleri yazmışsınız yavaş ol diyorum yükleniyor bana dün gece ucunu aldım hatta biraz geçti bile ama bana dedi ki zafer kazanmış gibi seviniosun diyor tabiki sevinirim ben nelerden bu asamaya geldim hepsini al da öyle zafer yap dio tüm sevincim kursağımda kaldı
Vajinismus mikrobu bu tip erkekler işte. Mikropsuz hastalık olurmu? Üzüldüm canım sana da. Erkeklerin hatalı tutumu yüzünden devam ediyor bu hastalık. Belki de baştan beri onlar sebep oluyorlar da suçlu kendimiz sanıyoruz. Sevişemiyorlar işte.... bu kadar basit! Sevişmek sevgiyle, tutkuyla, anlayışla, empatiyle, zevkle olur. Bencilce olmaz. Rızalı tecavüz gibi. Ev, fırın ,buzdolabı, gelinlik karşılığında yapılan bir alışveriş değildir. Erkeklerin kesinlikle eğitilmesi lazım. kafalarını futbola yordukları kadar eşlerine de yorsalar bu olumsuzluklar yaşanmayacak.

O zaman sev! Patate. Yatır yere mıncıkla dur. Haşat et adamı. Sevecende ayda bir kere mi beraber olacaksın! Höt de..hizaya gelsin şöyle bir...koy ağırlığını!onun keyfini bekleme.....

Aynen bunu denycem evin reisi olmayi. Bunu bir yerde okumustm erkegi kendinize mecbur birakin sizsiz hic bisey yapamasnlar diodu denycem bunu. Evet hastalgm bi bitsin gidip tuval fln alicam yagli boya dusunuyorum bende

Bak ne guzel de anlatmissiniz bizi bizden baskasi anlamıyor ben yoruldum artık bana aparatlara çalışmaya devam et dio kendisini düzeltmiş olsa çoktan asmistim bu sorunu ben gerçekten 4. Aparati aldıysam onu haydi haydi alırım ama olmuyor inanin beynim yorgun ne yapicami şaşırdım kendimi hiç bir şeye veremiyorum

Bak ne guzel de anlatmissiniz bizi bizden baskasi anlamıyor ben yoruldum artık bana aparatlara çalışmaya devam et dio kendisini düzeltmiş olsa çoktan asmistim bu sorunu ben gerçekten 4. Aparati aldıysam onu haydi haydi alırım ama olmuyor inanin beynim yorgun ne yapicami şaşırdım kendimi hiç bir şeye veremiyorum
Sana üç pozisyon önereceğim.
- Yüz üstü yat. Bacaklarını açma. Eşin arkadan ulaşsın sana. Bu kolay bir pozisyondur. öncesinde sana oral falan yapsın, tahrik olmanın en kestirme yoludur, kadın için. İhtiyaç duyarsan yine kayganlaştırıcı kullan. Eşin yavaşca girsin. Küçük lüçük git gel yaparak, sen hazır oldukca ilerlesin. Zaten isteğin artıkca, daha çok temas için bacaklarını aralamak isteyeceksin. Kendiliğinden...
- kaşık pozisyonunda eşin arkandan sarılsın. Kaşık gibi birbirinize yapışık durun. Dizleriniz hafifce öne doğru kırık olsun. Hafifce, vücudunuzla dalgalanır gibi hareketler yaparak yine ucundan ucundan birleşmeye çalışın. Bu güzeldir. Güvenlidir de. Çok kontrolsüz olmazsın.
- sen yan yat. Alt bacağını düz uzat. Üstdekini karnına doğru kır. O şekilde birleşmeye çalışın. Hemen hepsini almak zorunda değilsin. Ucu girse yavaş yavaş gitgellerle zaten sende kıvama gelirsin.
Benden bu kadar. Başka önerisi olan varsa yazabilir.
Aslında sen bayağı aşama kaydetmişsin. Biraz çabayla başarırsın. Yalnız yüz yüze değil, önerdiğim gibi arkan dönükken kendini daha rahat hissedersin. Ama öncesinde eşinle konuş. Acele etmemesi için, ağırdan alsın.

Allah razi olsun sizden denicem söylediklerinizi.. bana çok faydalı oldunuz
Inşallah güzel haberler veririm

Hay Allah! Sana nasıl yardım etsek nkayar nkayar . Bu duygularla bırak vajinismusu grip olsan iyileşemezsin. Kayınvaliden ve eşin gerçekten kötü huylu insanlar mı. Acaba vajinismus yüzünden kendini çıkmazda hissetdiğin için çevrendekilere karşı da olumsuz bir bakış mı geliştirdin, yoksa gerçekten öyleler mi. Önemli olan eşin, sana olan davranışı iyi niyetli değil mi? Tedavin boyunca sana hiç destek olmadı mı?!
Evet aynen oyle monalazo grip bile olsam iyilesemiyorum,surekli gergin biyerleri agriyan halsiz bitkin bi kadin oldum ciktim.evet kabul ediyorum kaynanama takmis durumdayim onu suclamak bana iyi geliyor yada ben oyle saniyorum,evligimin ilk yillarinda o kadar cok sustumki simdi susamiyorum...esime kiziyorum ve kizmak icin bi suru sebebim var en buyugu vajiyi kabullendi oturdu yok gecer,yok asariz dedi ama parmagini kibirdatmadi,bi kez spreye sevindi ondada sandiki sikacam acacam bacagimi girecek bitecek ugrasmadan yani..ya terapiste para verdik o kadar cagirdi kadin esinle gel diye gelmedi benle,her seferinde isi vardi,is cok onemliydi sanki,terapiste gidecek gucum var yine ama esim karsi cikar o yuzden teklif bile etmem,evet vaji beni cikmaza soktu kacis yolunu sectim suan anne bile olmak istemiyorum inan bunu yurekten soyluyorum,suan psikolojim bu yonde cunki.kirginim ve cok yanliz..

Evet aynen oyle monalazo grip bile olsam iyilesemiyorum,surekli gergin biyerleri agriyan halsiz bitkin bi kadin oldum ciktim.evet kabul ediyorum kaynanama takmis durumdayim onu suclamak bana iyi geliyor yada ben oyle saniyorum,evligimin ilk yillarinda o kadar cok sustumki simdi susamiyorum...esime kiziyorum ve kizmak icin bi suru sebebim var en buyugu vajiyi kabullendi oturdu yok gecer,yok asariz dedi ama parmagini kibirdatmadi,bi kez spreye sevindi ondada sandiki sikacam acacam bacagimi girecek bitecek ugrasmadan yani..ya terapiste para verdik o kadar cagirdi kadin esinle gel diye gelmedi benle,her seferinde isi vardi,is cok onemliydi sanki,terapiste gidecek gucum var yine ama esim karsi cikar o yuzden teklif bile etmem,evet vaji beni cikmaza soktu kacis yolunu sectim suan anne bile olmak istemiyorum inan bunu yurekten soyluyorum,suan psikolojim bu yonde cunki.kirginim ve cok yanliz..
Vajinismusu yensen. eşinle mutlu olacağına inanıyormusun? Değişir mi sence?

CANIM ÖNCELİKLE İSTEMEN LAZIM, NEFES KEGEL EGZERSİZİ ŞART, BOY BOY APARATLARLA HERGÜN TV KARŞISINDA YARIM SAAT ÇALIŞ KEYİFLİ HALA GETİR BUNU, HİJYENİK BİR ŞEKİLDE ÜŞÜTMEDEN ÇALIŞ, EN BAŞTA BUNU KENDİN İÇİN YAP, KENDİN ZEVK ALMAK İÇİN KENDİ HAYATIN İÇİN KENDİ HUZURUN İÇİN BUNLARI YAPMAZSAN HAYATIN HER GEÇEN GÜN DAHA DA ZOR OLMAYA BAŞLAR VE DAHA DA PSİKOLOJİN BOZULUR.... BAK BEN İKİ ÜÇ AY BURADA YAZILANLARI OKUDUM BAŞLAYMADIN BİLMİYORDUM NE NASIL YAPILACAK BU SİTE BANA GÜVEN VERDİ İNSANLARIN TAVSİYELERİ HERGÜN OKUYORDUM DELİ GİBİ VAJİ İNTERNETTEN BAŞLADIM SONRA DÜZENLİ GİTTİ ÇOK DUA ETTİM VE BİRGÜN BAKTIM Kİ YENDİK NASIL MI SADECE BENİM ÇABALARIMLA HALA BEN TUTUP PENİSİ YERLEŞTİRİYORUM NEFES ALIP VERİYORUM PENİS ÖLE İLERLİYO YENELİ 6 AY OLDU HALA YENİ ŞEYLER ÖĞRENİYORUM ZEVK ALMA YOLLARI ARIYORUM ZAMANLA OLUYO HER ŞEY İNAN AMA LÜTFEN KENDİNE İNAN VE KENDİN YEN BAŞARABİLİRSİN EVDE BUNU BİR İŞ HALİNE GETİR KEYİFLE YAP NEFES ALIP VERMEYİ UNUTMA BOY BOY APARATLARLA İNAN BİR HAFTADA YENERSİN YENİNCE EŞİN SENİ DAHA ÇOK KABULLENECEK ANNESİ BİRA DAHA GERİ PLANDA KALIR HELE ÇOCUK OLUNCA....
ÜZÜLDÜM LÜTFEN ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA.... HEMEN EGZERSİZLERE BAŞLA.....

Vajinismusu yensen. eşinle mutlu olacağına inanıyormusun? Değişir mi sence?
Bilmiyorum monalazo :( ben cok yiprandim bu surecte o degisse bile ben degisirmiyim bilmiyorum :( bazen zaten esimle nasil evlenmisim kendime inanamiyorum kiskanc denyo nolacak,az once neymis icimi gosteren gomlek giymisim diye degistirtti,off baskici insanlardan nefret ederdim burnumda bitti..

CANIM ÖNCELİKLE İSTEMEN LAZIM, NEFES KEGEL EGZERSİZİ ŞART, BOY BOY APARATLARLA HERGÜN TV KARŞISINDA YARIM SAAT ÇALIŞ KEYİFLİ HALA GETİR BUNU, HİJYENİK BİR ŞEKİLDE ÜŞÜTMEDEN ÇALIŞ, EN BAŞTA BUNU KENDİN İÇİN YAP, KENDİN ZEVK ALMAK İÇİN KENDİ HAYATIN İÇİN KENDİ HUZURUN İÇİN BUNLARI YAPMAZSAN HAYATIN HER GEÇEN GÜN DAHA DA ZOR OLMAYA BAŞLAR VE DAHA DA PSİKOLOJİN BOZULUR.... BAK BEN İKİ ÜÇ AY BURADA YAZILANLARI OKUDUM BAŞLAYMADIN BİLMİYORDUM NE NASIL YAPILACAK BU SİTE BANA GÜVEN VERDİ İNSANLARIN TAVSİYELERİ HERGÜN OKUYORDUM DELİ GİBİ VAJİ İNTERNETTEN BAŞLADIM SONRA DÜZENLİ GİTTİ ÇOK DUA ETTİM VE BİRGÜN BAKTIM Kİ YENDİK NASIL MI SADECE BENİM ÇABALARIMLA HALA BEN TUTUP PENİSİ YERLEŞTİRİYORUM NEFES ALIP VERİYORUM PENİS ÖLE İLERLİYO YENELİ 6 AY OLDU HALA YENİ ŞEYLER ÖĞRENİYORUM ZEVK ALMA YOLLARI ARIYORUM ZAMANLA OLUYO HER ŞEY İNAN AMA LÜTFEN KENDİNE İNAN VE KENDİN YEN BAŞARABİLİRSİN EVDE BUNU BİR İŞ HALİNE GETİR KEYİFLE YAP NEFES ALIP VERMEYİ UNUTMA BOY BOY APARATLARLA İNAN BİR HAFTADA YENERSİN YENİNCE EŞİN SENİ DAHA ÇOK KABULLENECEK ANNESİ BİRA DAHA GERİ PLANDA KALIR HELE ÇOCUK OLUNCA....
ÜZÜLDÜM LÜTFEN ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA.... HEMEN EGZERSİZLERE BAŞLA.....
4 koca yili vajiyle gecirip surekli egzersiz yapmis biri olarak o kadar yorgunumki,o yuzden yeni evli arkadaslarim lutfen ertelemeyin lutfen,cok daha zor oluyor hersey..

Arkadaslar merhaba , ben azerbaycandan yaziyorum ,lutfen bana da yardim edin :(
6 aylik evliyim ve hala iliskiye giremiyorum ,1 aylikken ginekoloqa gittim annemle o kadar kotu bir tecrube yasadim ki iki doktor cullandilar ustume men bagirdikca ayaklarima vurmaya basladilar kac yasinda kizsin ne bagiriyosun diye ,bana zarin yerinde oldugunu hic dokunmadigimizi ama cox fazla denemekden hep oralarim mosmor olmus dedi ilac yazdi sakinlestirici , mum yazdi ilac yaralarim icin bi de kayganlastirici bir krem ama hic biri hic bir ise yaramadi ,ondan sonra sag olsun vahsi gibi baktigi parmagini vahsi gibi orama soktugu icin daha da kotu oldum kas kati kesildim kayinvalidem hep baska bir doktora goturmek istedi gidemedim de boylece 5 ayim daha gitti :((( en.son gecen hafta gittik artk mecbur her kes artik cocuk istiyor , ginekoloq bakti ve bir sorunu yok vajinismus dedi ve bizi basqa bir psikoloq ginekologa gonderdi o da bizim parayla nerdeyse 1000 dolar istiyor bu para bize cok fazla geldi her kes artik bana suclu gibi bakiyor bu nedir boyle nedir ki 1000 dolar verelim bir dayanamiyorsun diyorlar ,ben de arastirirken karsima sizin site cikti Allaha cok sukur ediyorum lutfen bana da yardimci olun kendim yenmek istiyorum ,uc gun oldu egzersizlere basladjm ilk gun kulak cubugunu yariya kadar soktum o kadar gerildim ki geri cikaramadim icerde sikisdi kaslarim oyle gerildi ki esim beni bi hayli sakinlestirdikden sonra cikardim tabi o kadar kasildigim icin cok acidi , sonraki gun yine demedim iki defa ve kulak cubugunu soktum ,dun de kulak cubuguna bir az pecete sardim az bir az kalinlastirdim once kulak cubugunu soktum sonra onu yarisina kadar cok az soka bildim yine cok gerildim zar zor cikardim ve agladim(( bugun de daha 3 gun vardi ama regl oldum biter bitmez yine egzersizlere devam etmek istiyorum lutfen bana yardim edin , su buyuk boya gecemiyorum ,ve bu ay hamilelik istiyorum reglim bitsin yumurtlama gunune kadar bitsin istiyorum sizce boyle kisa surede yapa bilirmiyim

Back