Arkadaslar merhaba , ben azerbaycandan yaziyorum ,lutfen bana da yardim edin
6 aylik evliyim ve hala iliskiye giremiyorum ,1 aylikken ginekoloqa gittim annemle o kadar kotu bir tecrube yasadim ki iki doktor cullandilar ustume men bagirdikca ayaklarima vurmaya basladilar kac yasinda kizsin ne bagiriyosun diye ,bana zarin yerinde oldugunu hic dokunmadigimizi ama cox fazla denemekden hep oralarim mosmor olmus dedi ilac yazdi sakinlestirici , mum yazdi ilac yaralarim icin bi de kayganlastirici bir krem ama hic biri hic bir ise yaramadi ,ondan sonra sag olsun vahsi gibi baktigi parmagini vahsi gibi orama soktugu icin daha da kotu oldum kas kati kesildim kayinvalidem hep baska bir doktora goturmek istedi gidemedim de boylece 5 ayim daha gitti
(( en.son gecen hafta gittik artk mecbur her kes artik cocuk istiyor , ginekoloq bakti ve bir sorunu yok vajinismus dedi ve bizi basqa bir psikoloq ginekologa gonderdi o da bizim parayla nerdeyse 1000 dolar istiyor bu para bize cok fazla geldi her kes artik bana suclu gibi bakiyor bu nedir boyle nedir ki 1000 dolar verelim bir dayanamiyorsun diyorlar ,ben de arastirirken karsima sizin site cikti Allaha cok sukur ediyorum lutfen bana da yardimci olun kendim yenmek istiyorum ,uc gun oldu egzersizlere basladjm ilk gun kulak cubugunu yariya kadar soktum o kadar gerildim ki geri cikaramadim icerde sikisdi kaslarim oyle gerildi ki esim beni bi hayli sakinlestirdikden sonra cikardim tabi o kadar kasildigim icin cok acidi , sonraki gun yine demedim iki defa ve kulak cubugunu soktum ,dun de kulak cubuguna bir az pecete sardim az bir az kalinlastirdim once kulak cubugunu soktum sonra onu yarisina kadar cok az soka bildim yine cok gerildim zar zor cikardim ve agladim(( bugun de daha 3 gun vardi ama regl oldum biter bitmez yine egzersizlere devam etmek istiyorum lutfen bana yardim edin , su buyuk boya gecemiyorum ,ve bu ay hamilelik istiyorum reglim bitsin yumurtlama gunune kadar bitsin istiyorum sizce boyle kisa surede yapa bilirmiyim