- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana ısrarla cevap vermemişler, canım benim topik topik gezmişsin. Ama burda ben varım benden kaçmaz.... da ben de kullanmadım ki. Ama yinede yardımcı olabilirim. Ne soracaktın, spreyle ilgili.Merhaba arkadaslar vemcaine asrey kullanan var mi
Karşı tarafıda uyuşturuyo prezarvatif kullansın eşin,uyuşmadan dolayı sende hissetmiceğin için girdikten sonra çok yavaş gitgel yapın,zarar verilecek bi durum yok öyle düşünüp soğuma en fazla tahriş olur 1 gün yoğun yanma yapar ama olmaması için yavaş yavaş ilerleyip yavaş hareket edilirse hiçbirşey olmazSagol canimm yaa ben o spreyi aldim da kullancam smdi bu sprey uyusturuyor ya karsi tarafida uyustururmu dicektm smdi o uyusuklukla bisey hissetmeyip zarar vermeyelim
Al benden de o kadarValla hastaliktan heralde hic bisiy istemiyo canm. Ne kasimi biyigimi alasim var ne sacimi boyatasim ne boyle bir havam kaldi kiloda psikolojimi bozdu iyiice sex falan hicc canim istemiyo valla hastalik beni kotu etkiledi .s
Cok tesekkur ederimİlk birkaç deneme için spreyin kalıcı bi zararı olmaz kurtulmak için deneyin sonrasında bırakmak gerekir tabiki.burda çok kişi spreyle yendi geçici yanmanın dışında ciddi bi sorun yaşayana denk gelmedim
Al benden de o kadar
benim de 4 gün kaldı hatta bugün de bitti 3 gün kaldı regl olmama. daraldımmm artıkEsimle 1 aydir sadece 1 kez birlikte oldk . O kdr ben smdi adet oldm bakalm onumuzdeki aya. Hic canim bsy istemiyor
benim de 4 gün kaldı hatta bugün de bitti 3 gün kaldı regl olmama. daraldımmm artık
çalışsan belki biraz aklın dağılırdı dicem ama ben sabah çıkıp akşam geliyorum. koltuğuma oturduğumda aklıma gelen tek şey malum yaniBen ne yazik ki calismiyorum ev hanimiyim. Yoruldum cok skldm gercekten. Ama yapcak bisiy yok
Evet bendim. Perine vajina ile anüs arasındaki deri zaten. Bakınca görürsün. Parmağını bir boğum bile soksan yeterli. Vajina deliğinin popoya taraf olan yerini esnetmek için yapılıyor. Parmağınla u harfi yapar gibi hafif bir baskıyla git gel yapıyorsun. Gerçekten anlatması zormuş. Şöyle düşün. Vajina deliğinin anüs tarafına bakan bölümünü masajla elastikiyetini artırıyoruz. Yukardan aşağıya u şeklinde parmağımızı kaydırıyoruz. Yağlayıp tabi badem yağıyla. Birde dıştan derisinede vadem yağıyla küçük dairesel masaj yapılıyor. Videoları var ama onlar hamileler için gözleriniz yuvalarından fırlar. Bizim için olanı bulamadım.
Evet bendim. Perine vajina ile anüs arasındaki deri zaten. Bakınca görürsün. Parmağını bir boğum bile soksan yeterli. Vajina deliğinin popoya taraf olan yerini esnetmek için yapılıyor. Parmağınla u harfi yapar gibi hafif bir baskıyla git gel yapıyorsun. Gerçekten anlatması zormuş. Şöyle düşün. Vajina deliğinin anüs tarafına bakan bölümünü masajla elastikiyetini artırıyoruz. Yukardan aşağıya u şeklinde parmağımızı kaydırıyoruz. Yağlayıp tabi badem yağıyla. Birde dıştan derisinede vadem yağıyla küçük dairesel masaj yapılıyor. Videoları var ama onlar hamileler için gözleriniz yuvalarından fırlar. Bizim için olanı bulamadım.
ikihayat tam hatamı farketdim ki yazmışsın. Özür dilerim canım. Senin hamile olduğunu unutmuşum. Hep vajiyi düşününce.Ya evet okudum baya biseyler de heryerde anlatim farkli. Dedigini az cok anladim ama deneyecegim. Bu arada ben hamileyim canim vajiyi atlattiktan sonra oldu. Dogum icin istiyorum ama yogun olarak 32.haftadan sonra yapiyorlar galiba.
ikihayat tam hatamı farketdim ki yazmışsın. Özür dilerim canım. Senin hamile olduğunu unutmuşum. Hep vajiyi düşününce.
Googleden perine masajı video diye girip bakabilirsin. Pek çok video var. Gerçekten normal doğum yapacaksan çok faydalı. Perine bölgesine masajla elastikiyet kazandırılıyor, ve bebek doğarken oradan rahatca geçecek kadar esneyebiliyor. Zaten doğuma yakın biraz yumuşuyır o doku. Masajlada iyice esniyor. İzledim ben hayret etdim. Ayakta yapıyorsun . Bir bacağını küvete vs dayayarak. Çok faydalı.. böyle bir şey varda neden anlatmıyor çoğu doktor bilmiyorum.