• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Merhaba arkadaslar vemcaine asrey kullanan var mi
Sana ısrarla cevap vermemişler, canım benim topik topik gezmişsin. Ama burda ben varım benden kaçmaz.... da ben de kullanmadım ki. Ama yinede yardımcı olabilirim. Ne soracaktın, spreyle ilgili.

Sagol canimm yaa ben o spreyi aldim da kullancam smdi bu sprey uyusturuyor ya karsi tarafida uyustururmu dicektm smdi o uyusuklukla bisey hissetmeyip zarar vermeyelim

Sagol canimm yaa ben o spreyi aldim da kullancam smdi bu sprey uyusturuyor ya karsi tarafida uyustururmu dicektm smdi o uyusuklukla bisey hissetmeyip zarar vermeyelim
Karşı tarafıda uyuşturuyo prezarvatif kullansın eşin,uyuşmadan dolayı sende hissetmiceğin için girdikten sonra çok yavaş gitgel yapın,zarar verilecek bi durum yok öyle düşünüp soğuma en fazla tahriş olur 1 gün yoğun yanma yapar ama olmaması için yavaş yavaş ilerleyip yavaş hareket edilirse hiçbirşey olmaz

İlk birkaç deneme için spreyin kalıcı bi zararı olmaz kurtulmak için deneyin sonrasında bırakmak gerekir tabiki.burda çok kişi spreyle yendi geçici yanmanın dışında ciddi bi sorun yaşayana denk gelmedim

Valla hastaliktan heralde hic bisiy istemiyo canm. Ne kasimi biyigimi alasim var ne sacimi boyatasim ne boyle bir havam kaldi kiloda psikolojimi bozdu iyiice sex falan hicc canim istemiyo valla hastalik beni kotu etkiledi .s
Al benden de o kadar :(

M monalazo Merhaba monalazo sen mi perine masajıyla ilgili yazı paylaşmıştın emin olamadım aklımda sen kalmışsın. Doğum için öneriyorlar da tam detay bilmiyorum. U şeklinde yapın falan yazıyor kafam karıştı parmağın hepsinimi sokmak gerekiyor içeri?

Size aşk romanı yazarı söylüyorum. Fatih Murat Arsal. Bu adamın romanlarını alın. Biraz gereksiz bölümler de var, hatda çok gereksiz, ama sevişme sahneleri güzel. Tabi karakterler gerçekte olmayacak kadar kusursuzlar. Bütün kitapları var bende. Hem eleştirdim hem de kendimi okumaktan alıkoyamadım. Bir kaç tanesinin adını yazayım.
Seni sevmek istemedim
Nefretden sonra
Yalnız gözlerin için
Edebiyat harikaları değiller ama, cinsellik içeriyor, beyninizi bu zırvalarla doldurursanız, on parmağınızla egzersizlere sarılırsınız. Çok sürmez kurtulursunuz. Türk erkeği usülü aşk romanları....duymayan kalmasın.....
Ama bir aşk romanı hastası olarak grinin elli tonu benim için ilk sıradadır. Bugüne kadar okuduğum en etkileyici, dudak uçuklatıcı, nefes kesici ve en en en cürretkar aşk romanı. Bir roman sekse olan bakış açınızı değiştirebilir. Kendinizi müthiş kadınsı hissedebilirsiniz. Çünkü beynimizi etkiliyor. Hikayeleri okurken kafamızda canlandırıyoruz. Bu film izlemekten daha keyifli ve de etkili. İzlediğimiz şeyin etkisi kalıcı değildir. Kitaplar, konusu ne olursa olsun etkisi kalıcıdır. Vajinismusu önce beyinde yenmek lazım. Sonra beyin gerekli sinyalleri yerlerine ulaştırıyor zaten. Ondan sonra daha bir kıvamında oluruz. Egzersizler eziyet olmaktan çıkar. Kendimizi kadınsı hissederiz. Kendini seksi hissetmek çok önemli. Mesela içinizden seksi, dantelli bir iç çamaşırı giymek, sadece kendiniz biliyorsunuz ama bu kendinizi daha bir yaramaz! Seksi hissetmenize sebep olur. O zamanda kendinizle daha barışık olursunuz. Kendinize karşı sabrınız artar. Motivasyon artınca kendimiz için daha çok çaba gösteririz ve en sonunda haketdiğimiz
mutluluğa kavuşuruz.
Ha bu arada kızlar meteor yağmuru var bu gece arada gökyüzüne bakın!

M monalazo Merhaba monalazo sen mi perine masajıyla ilgili yazı paylaşmıştın emin olamadım aklımda sen kalmışsın. Doğum için öneriyorlar da tam detay bilmiyorum. U şeklinde yapın falan yazıyor kafam karıştı parmağın hepsinimi sokmak gerekiyor içeri?
Evet bendim. Perine vajina ile anüs arasındaki deri zaten. Bakınca görürsün. Parmağını bir boğum bile soksan yeterli. Vajina deliğinin popoya taraf olan yerini esnetmek için yapılıyor. Parmağınla u harfi yapar gibi hafif bir baskıyla git gel yapıyorsun. Gerçekten anlatması zormuş. Şöyle düşün. Vajina deliğinin anüs tarafına bakan bölümünü masajla elastikiyetini artırıyoruz. Yukardan aşağıya u şeklinde parmağımızı kaydırıyoruz. Yağlayıp tabi badem yağıyla. Birde dıştan derisinede vadem yağıyla küçük dairesel masaj yapılıyor. Videoları var ama onlar hamileler için gözleriniz yuvalarından fırlar. Bizim için olanı bulamadım.

Evet bendim. Perine vajina ile anüs arasındaki deri zaten. Bakınca görürsün. Parmağını bir boğum bile soksan yeterli. Vajina deliğinin popoya taraf olan yerini esnetmek için yapılıyor. Parmağınla u harfi yapar gibi hafif bir baskıyla git gel yapıyorsun. Gerçekten anlatması zormuş. Şöyle düşün. Vajina deliğinin anüs tarafına bakan bölümünü masajla elastikiyetini artırıyoruz. Yukardan aşağıya u şeklinde parmağımızı kaydırıyoruz. Yağlayıp tabi badem yağıyla. Birde dıştan derisinede vadem yağıyla küçük dairesel masaj yapılıyor. Videoları var ama onlar hamileler için gözleriniz yuvalarından fırlar. Bizim için olanı bulamadım.

Ya evet okudum baya biseyler de heryerde anlatim farkli. Dedigini az cok anladim ama deneyecegim. Bu arada ben hamileyim canim vajiyi atlattiktan sonra oldu. Dogum icin istiyorum ama yogun olarak 32.haftadan sonra yapiyorlar galiba.

Ya evet okudum baya biseyler de heryerde anlatim farkli. Dedigini az cok anladim ama deneyecegim. Bu arada ben hamileyim canim vajiyi atlattiktan sonra oldu. Dogum icin istiyorum ama yogun olarak 32.haftadan sonra yapiyorlar galiba.
ikihayat ikihayat tam hatamı farketdim ki yazmışsın. Özür dilerim canım. Senin hamile olduğunu unutmuşum. Hep vajiyi düşününce.
Googleden perine masajı video diye girip bakabilirsin. Pek çok video var. Gerçekten normal doğum yapacaksan çok faydalı. Perine bölgesine masajla elastikiyet kazandırılıyor, ve bebek doğarken oradan rahatca geçecek kadar esneyebiliyor. Zaten doğuma yakın biraz yumuşuyır o doku. Masajlada iyice esniyor. İzledim ben hayret etdim. Ayakta yapıyorsun . Bir bacağını küvete vs dayayarak. Çok faydalı.. böyle bir şey varda neden anlatmıyor çoğu doktor bilmiyorum.

ikihayat ikihayat tam hatamı farketdim ki yazmışsın. Özür dilerim canım. Senin hamile olduğunu unutmuşum. Hep vajiyi düşününce.
Googleden perine masajı video diye girip bakabilirsin. Pek çok video var. Gerçekten normal doğum yapacaksan çok faydalı. Perine bölgesine masajla elastikiyet kazandırılıyor, ve bebek doğarken oradan rahatca geçecek kadar esneyebiliyor. Zaten doğuma yakın biraz yumuşuyır o doku. Masajlada iyice esniyor. İzledim ben hayret etdim. Ayakta yapıyorsun . Bir bacağını küvete vs dayayarak. Çok faydalı.. böyle bir şey varda neden anlatmıyor çoğu doktor bilmiyorum.

Olsun canim. Evet benim doktorum soyledi sende yazmistin aklimda kalmis. Yarin bi dedigin videolara bakayim insallah yapmasi zor degildir de baslarim yapmaya

Back