Yine dolmus yine depresyonda yine iyi olmayan bi halde burdayim.. cogunuz biliyorsunuz 4 yillik evli cinsel terapiste gitmis,hocalara gitmis duali sulari icip banyolar yapmis ama hala vajiyi yenememis biriyim..o kadar yoruldumki son bir haftadir beynim yerinde degil,cocuk istemiyorum vajiyi yenmek de istemiyorum evet sorguluyorum kendimi hayir istemiyorum..esime ve o lanet olasi hayatimin hicbiyerinde olmasini istemedigim anasina ofke kusuyorum..kizginligim onlarami yoksa kendimemi bilmiyorum..ben 3 bin lira dr a verip terapilere giderken her seferinde o kocam olacak denyo yuzunden aglayarak zirlayarak gittim sebep nee ,onun o siskin egosu anasindan aldigi lanet genleri bencilligi nankorlugu herseyi..ciddi ciddi istemiyorum artik hicbisey,bir kac gundur bana zevk veren tek bir sey yok bu hayatta evet yokk,gergin mutsuz anlamsiz aglak bi halde dolanip duruyorum...suclu kim suclu bunca yasadigim seyin suclusu kim..cicim aylarimi sicim aylarina cevirip surekli beni korkutan bastiran kocami dolduran kaynanammi ? Yoksa ona uyup hakaretler kufurler savuran kocammi ? Yoksa kaybetme korkusyla susan benmi ? Kimm kim olan bana oldu evliligime hayallerime umutlarima oldu gencligime oldu,kadermi bu ?? Degill kader degil bu..