• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Olsun canim. Evet benim doktorum soyledi sende yazmistin aklimda kalmis. Yarin bi dedigin videolara bakayim insallah yapmasi zor degildir de baslarim yapmaya
Doktorunun önerdiği tarihten önce yapman sakıncalı olabilir belki. Buna dikkat edersin. Doktorun nasıl yapacağını anlatacaktır. Ben izledim. Yapanlar öyle rahatsız görünmüyordu. Yavaştan yavaştan yaparsın sende canım. sana kolay gelsin. İnşallah hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına. Çoook rahat bir doğum yaşarsın. :KK46:

Doktorunun önerdiği tarihten önce yapman sakıncalı olabilir belki. Buna dikkat edersin. Doktorun nasıl yapacağını anlatacaktır. Ben izledim. Yapanlar öyle rahatsız görünmüyordu. Yavaştan yavaştan yaparsın sende canım. sana kolay gelsin. İnşallah hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına. Çoook rahat bir doğum yaşarsın. :KK46:

Ne zaman yapmaliyim diye hic sormadim. Bir dahaki randevumda sorayim dogru soyluyorsun. Cok tesekkur ederim canim insallah rahat bir dogumla bebegimi kucagima alirim.

çalışsan belki biraz aklın dağılırdı dicem ama ben sabah çıkıp akşam geliyorum. koltuğuma oturduğumda aklıma gelen tek şey malum yani

Canim ben lojistik okudum universitede ama ne yazik ki benim is olanaklarim uzak yerlerde sende bilirsin fabrika tarzi yerlerde calismam lazm evlendigimde calisiyordum ama eve esmden sonra geldm daha 1 aylik evliyken oylede zor olnca biraktm yakin yerlerde is aradm pekte bulamadm esmde zaten calismama sicak bakmiyordu mecburen bende vazgectm. Bu sene kacirdim ama seneye kpssye giricem belki biseylee tutar boyle cok skldm cnku

Keşke eşimde bana çalışma dese. Ohhhh! Ben evde kalmayı çok seviyorum. Tam ev kuşuyum. Hobilerim çok...hiç sıkılmam evde. İş beni kısıtlıyor. Yapmak istediklerimi yapamıyorum. Gerçi işimi de severek yapıyorum. Benim eşimde surat asar çalışmasam. Çok mu aradım bu adamı????!

Yine dolmus yine depresyonda yine iyi olmayan bi halde burdayim.. cogunuz biliyorsunuz 4 yillik evli cinsel terapiste gitmis,hocalara gitmis duali sulari icip banyolar yapmis ama hala vajiyi yenememis biriyim..o kadar yoruldumki son bir haftadir beynim yerinde degil,cocuk istemiyorum vajiyi yenmek de istemiyorum evet sorguluyorum kendimi hayir istemiyorum..esime ve o lanet olasi hayatimin hicbiyerinde olmasini istemedigim anasina ofke kusuyorum..kizginligim onlarami yoksa kendimemi bilmiyorum..ben 3 bin lira dr a verip terapilere giderken her seferinde o kocam olacak denyo yuzunden aglayarak zirlayarak gittim sebep nee ,onun o siskin egosu anasindan aldigi lanet genleri bencilligi nankorlugu herseyi..ciddi ciddi istemiyorum artik hicbisey,bir kac gundur bana zevk veren tek bir sey yok bu hayatta evet yokk,gergin mutsuz anlamsiz aglak bi halde dolanip duruyorum...suclu kim suclu bunca yasadigim seyin suclusu kim..cicim aylarimi sicim aylarina cevirip surekli beni korkutan bastiran kocami dolduran kaynanammi ? Yoksa ona uyup hakaretler kufurler savuran kocammi ? Yoksa kaybetme korkusyla susan benmi ? Kimm kim olan bana oldu evliligime hayallerime umutlarima oldu gencligime oldu,kadermi bu ?? Degill kader degil bu..

Yine dolmus yine depresyonda yine iyi olmayan bi halde burdayim.. cogunuz biliyorsunuz 4 yillik evli cinsel terapiste gitmis,hocalara gitmis duali sulari icip banyolar yapmis ama hala vajiyi yenememis biriyim..o kadar yoruldumki son bir haftadir beynim yerinde degil,cocuk istemiyorum vajiyi yenmek de istemiyorum evet sorguluyorum kendimi hayir istemiyorum..esime ve o lanet olasi hayatimin hicbiyerinde olmasini istemedigim anasina ofke kusuyorum..kizginligim onlarami yoksa kendimemi bilmiyorum..ben 3 bin lira dr a verip terapilere giderken her seferinde o kocam olacak denyo yuzunden aglayarak zirlayarak gittim sebep nee ,onun o siskin egosu anasindan aldigi lanet genleri bencilligi nankorlugu herseyi..ciddi ciddi istemiyorum artik hicbisey,bir kac gundur bana zevk veren tek bir sey yok bu hayatta evet yokk,gergin mutsuz anlamsiz aglak bi halde dolanip duruyorum...suclu kim suclu bunca yasadigim seyin suclusu kim..cicim aylarimi sicim aylarina cevirip surekli beni korkutan bastiran kocami dolduran kaynanammi ? Yoksa ona uyup hakaretler kufurler savuran kocammi ? Yoksa kaybetme korkusyla susan benmi ? Kimm kim olan bana oldu evliligime hayallerime umutlarima oldu gencligime oldu,kadermi bu ?? Degill kader degil bu..
Hay Allah! Sana nasıl yardım etsek nkayar nkayar . Bu duygularla bırak vajinismusu grip olsan iyileşemezsin. Kayınvaliden ve eşin gerçekten kötü huylu insanlar mı. Acaba vajinismus yüzünden kendini çıkmazda hissetdiğin için çevrendekilere karşı da olumsuz bir bakış mı geliştirdin, yoksa gerçekten öyleler mi. Önemli olan eşin, sana olan davranışı iyi niyetli değil mi? Tedavin boyunca sana hiç destek olmadı mı?!

Gençliğine bir şey olmadı canım. Daha gençsin. Bak ben benim gençliğimin içine etdim. Ama sen daha gençsin ve yorumlarından anladığım kadarıyla da öyle kolay papuç bırakacak biri de değilsin. Sevmediysen, ısınamadıysan uğraşmana değmez. Yeni bir hayat kurabilirsin kendine.

Ne desem bilmiyorum. Benide tarif ediyorsun.

Aman monalazo bizm ki uyuyorda noluyo hizmetci gibi kullaniliyoruz. Ne kendime gore bi yasam tarzin kaldi nede baska bisey. Skldm herseyden
Neden spreye ihtiyaç duydun ki canım...çünkü eşin seni yatakta rahatlatamadı.. yatakda sana bir şey veremeyen bir erkekten normal yaşantında ne bekleyebilirsin ki? Koca bir bencillik...

Neden spreye ihtiyaç duydun ki canım...çünkü eşin seni yatakta rahatlatamadı.. yatakda sana bir şey veremeyen bir erkekten normal yaşantında ne bekleyebilirsin ki? Koca bir bencillik...

Aman artk onuda yapmiyoruz 1 ay da sadece 1 kere yasadk bak adet oldm 1 hafta daha.. aynen bencillik bende cocuk olur onu takmam diye dusundum ama yok oyle bisey yok . Cocukta kurtarmiyor. Benim kndim icin biseyler yapmam lazm o yuzden artk cok takmiyorum arayisa girdim kndim icin

Offf! Bende bu gün pek yapıcı sayılmam...en iyisi çok yorum yapmayayım. Çayı fazla kaçırdım. Adrenalin yüklüyüm....tehlike saçıyorum!!

Offf! Bende bu gün pek yapıcı sayılmam...en iyisi çok yorum yapmayayım. Çayı fazla kaçırdım. Adrenalin yüklüyüm....tehlike saçıyorum!!

:) bende duzelme var. Kimseyle gorusmuyorum konusmuyorum kendimi mutsuz edicek hic birsey yapmiyorum :)

Aman artk onuda yapmiyoruz 1 ay da sadece 1 kere yasadk bak adet oldm 1 hafta daha.. aynen bencillik bende cocuk olur onu takmam diye dusundum ama yok oyle bisey yok . Cocukta kurtarmiyor. Benim kndim icin biseyler yapmam lazm o yuzden artk cok takmiyorum arayisa girdim kndim icin
Evliliğin ilk yılları aslında eşlerimizi tanımak için bir fırsatdır. Hemen çocuk yapmak yanlış bence. Biz avrupalılar gibi evlenmeden önce aynı evde yaşamıyoruz ki huyumuzu, suyumuzu öğrenelim. Piyango gibi....ne çıkarsa bahtına....ama uymuyor mu...boşanmak diyede bir şey var. Yok illa çekeceğiz bu eziyeti. Sanki bir şey değişecek. Hayır bir şey değişmez. Sadece umursamazlık devreye girecek. Beklentiler bitecek. Kol kırılıp yen içinde kalacak. Mutsuz bir hayat yani....

:) bende duzelme var. Kimseyle gorusmuyorum konusmuyorum kendimi mutsuz edicek hic birsey yapmiyorum :)
Kaplumbağa gibi saklanıyorsun patate patate .. mutlu olmak için kimseye bağımlı değilsin. Çalışmıyorsan da kendine güzel uğraşlar bul. Mutsuz mutsuz dolanma evde.. bir şeyler yap. Örgü ör mesela..çok zevklidir. Örgüden oyuncaklar bile yapıp internetden satabilirsin.

Merhaba arkadasla1 ben de 10 aylık evliyim egzersiz yapmaya kulak copuyle basladim sonra parmak ve daha sonrada 4 lu aparat aldim hepsini de alabiliyorum çok şükür hem de hiç bir uyusturucu krem kullanmadan en kalın aparati alıyorum ama esli deneme de hep başarısız oluyorum hala bi kasılma hala bir ittirme ne yapicam hangi pozisyonda yapicam inanin şaşırdım yalvaririm Bana da yardım edin çok bunaldim artik

Kegel yapmayı unutmayın kızlar. Çok faydalı.
Henüz aparatla egzersiz yapmakta zorlanan varsa parmakla egzersiz yapmak daha kolaydır. Çünkü ordaki boşluğu parmağımızla hissetdiğimiz için yön bulabiliriz. Aparatlada ilk zamanlar ayna karşısında yapın. Sırtınızı bir yere dayayın. Gövdenizi mümkün olduğu kadar düz tutun. Bel ve kalçanız bir hizada olsun.

Merhaba arkadasla1 ben de 10 aylık evliyim egzersiz yapmaya kulak copuyle basladim sonra parmak ve daha sonrada 4 lu aparat aldim hepsini de alabiliyorum çok şükür hem de hiç bir uyusturucu krem kullanmadan en kalın aparati alıyorum ama esli deneme de hep başarısız oluyorum hala bi kasılma hala bir ittirme ne yapicam hangi pozisyonda yapicam inanin şaşırdım yalvaririm Bana da yardım edin çok bunaldim artik
Eşin acelemi ediyor, seni rahatlatmıyor mu? Seninle konuşmuyor mu?.

Evet acele ediyor beni hiç konustirmuhor bile konusunca eroksiyon hali hemen geçiyormuş

Back