Cok dusundum yazdiklarini yesilbalon,esimi seviyormuyum seviyorum,esime deli gibi asik olarak evlendim
ama iliskiler emek ister,karsilik beklemeden sonsuza kadar surecek tek sevgi bana gore anneme olan sevgim,esime cok kirginim hayal kirikliklarim cok fazla,bu surecte kabullenmek gecer vs vs demek disinda bana hicbir katkisi olmadi,hep bu konuda sustu..ben gurbetteyim esimden baska bu sehirde kimsem yoktu surekli beni annesiyle karsi karsiya getirdi,isteseydi bu sorunu en bastan hallederdi,etmedi..en bastan tepkisini agirligini koymadi surekli onlarin pesini kosan biz olduk esim yuzunden..onlar icin okadar cok hayalimden vazgectimki.en basidi esim bana sinirlenince kufur ediyordu benim bunu hazmetmem o kadar uzun zamanimi aldiki anlatamam,kabulenemedm aylarca,simdi bende ona ediyorum,.ilk zamanlar sinen susan aglayan bendim olaylar karsisinda,suan sinen susan kendisi,kufurse bende ona ediyorum,yikip dokmekse ben daha cok dokuyorum..ve kendimi taniyamiyorum artik..iyi taraflari da var evet ama belki kimine gore ben abartiyorum belki olagan seyler ama bana gore degil ben boyle yetismedim,suan ailesi karisamaz karissa esim susmaz asla bana toz kondurtturmaz,ailesine eski duskunlgde kalmadi ancak benden gecti,icimde kirilip dokulen seyler cok fazla,belki vaji yuzunden bu kadar hassasim.ama ben yamali yarali seyleri hayatimda tutacak kadin degilim
azcik cesaretim olsa keske ayakta durabilecek.