• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

:KK17::KK17:Resmen yıkıldım ya.bira sakinleşeyim tekrar deneyecegim
Hiç öyle düşünme,ilk bende senle aynı tepkiyi vermiştim saatlerce ağlamıştım buraya hiç bişe girmezz delik nerde diye :) kulak çubuğunu içime aldığımdada şok olmuştum,aynı yolları yürüdük canım,dahada yürüyeceğiz şimdi söylediklerim sana hikaye gibi gelebilir ama inan bana zamanla sende yapacaksın.bak ben aşamadım hala ama inan kendi tembelliğimden,ben 4 gün içinde en küçük boydan başlayıp en büyük boy mumu yaptım.zaman kaybetme lütfen,yarın bugün derken tam 4 koca yılım gitti erteledikçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor inan ki..

Hiç öyle düşünme,ilk bende senle aynı tepkiyi vermiştim saatlerce ağlamıştım buraya hiç bişe girmezz delik nerde diye :) kulak çubuğunu içime aldığımdada şok olmuştum,aynı yolları yürüdük canım,dahada yürüyeceğiz şimdi söylediklerim sana hikaye gibi gelebilir ama inan bana zamanla sende yapacaksın.bak ben aşamadım hala ama inan kendi tembelliğimden,ben 4 gün içinde en küçük boydan başlayıp en büyük boy mumu yaptım.zaman kaybetme lütfen,yarın bugün derken tam 4 koca yılım gitti erteledikçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor inan ki..
Ben de hergün erteliyorum boşuna deniyorlar erteleme hastalığı diye.yaşım da geçiyor daha Ne bekleyeceğim Ya sabır ya sabır

Kızlar Merhaba ne olur banada bi akıl verin 2parmagi 2gun once cok rahat yapıyorken dün tek parmagi zorla aldim mantar oldugumu öğrendigimden bu yana midem bulanıyor yapmak istemiyorum kasiliyorum dün fitil kullandim hemen geçsin bu ya başa dönmek istemiyorum

Ben de hergün erteliyorum boşuna deniyorlar erteleme hastalığı diye.yaşım da geçiyor daha Ne bekleyeceğim Ya sabır ya sabır
Sabırlı olup egzersizlerini aksatma canım lütfen,istediğin her an yardımcı olurum ben sana..inan bana bi kez yaparsan kulak çubuğu yada parmakla devamı geliyor.

Yok canım kusura bakma yazdığım kızgınmıșım gibi gelmiş olabilir. Ama sadece kısa yazdım. Sen yanlış bir şey söylemedin yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim. Kegel yapıyorum. Bayağı ara vermiştik ondan mıdır bilmiyorum işte of of
S serapppp bende vajinismustum 9 ayda yendim...istersen özelden yaz yardımcı olmaya çalışacağım...

güzelim ümidini kırmak değil niyetim aslaa...çünkü bende yaşadım aynısını...ama güvenme böyle şeylere..bak sadece denemekten hiç vazgeçmeyin,mucizevi bi şekilde düzelmesini bekleme bunu sen ve eşin birlikte başaracaksınız...bak ben 2 yıl doldu yendim de şimdi bebek için uğraşıyoz...nasip tabi,bizde evlat konusunda çoook dolandırıldık çok paramız gitti hem maddi hem manevi çok yıprandık..inanmayın böyle şeylere sadece kafanızda OLMAZ kelimesini silip bu hafta mutlaka yapacağım mesela hepsini alamasam da çeyreğini alabilirim diyeceksin...tükürük,zeytinyağı vs deneyin allahın izniyle de olacak inşallah...iyi haberlerinizi ve merak wttiklerinizi özelden yazmak isterseniz yazın...allah yardımcınız olsun,hepimiz bi intihandan geçiyoruz...

yesilbalon yesilbalon doktor ne önerdi de hiç aparat kullanmadın acaba tavsiyelerin var mi
Doktor vermisti beyaz plastik dilator...3 boy set halinde. ilki küçücük 1 kere denedik ikincisi orta boy onda da sıkıntı yaşamadık krem sürdüğü için kolayca içeri girdi. ki ben şok olmuştum bu duruma. 3.sü ise biraz daha büyüktü ilk girerken baya bi bağırdığımı hatırlıyorum ama canım yandığından değil kendimi kastım o nasıl oraya giriyor diye kıyameti koparttım doktorun ve eşimin yanında. onunla 20dk içimde bekledik sonra otele gittik kanama oldu biraz doktor be panthol verdi onu sürdük aparatlara öyle denedik. akşamına da birlikte olduk. benden biraz fazla kan geldi bi kaç gün bekledik araya zaman girince yapamıcam diye düşünmeye başladım ama korkunun ecele faydası yok. denedik eşim sabretti ve başardık. şimdi de bebek düşünüyoruz allahım inşallah bu sevgiyi bana yaşatır.

güzelim ümidini kırmak değil niyetim aslaa...çünkü bende yaşadım aynısını...ama güvenme böyle şeylere..bak sadece denemekten hiç vazgeçmeyin,mucizevi bi şekilde düzelmesini bekleme bunu sen ve eşin birlikte başaracaksınız...bak ben 2 yıl doldu yendim de şimdi bebek için uğraşıyoz...nasip tabi,bizde evlat konusunda çoook dolandırıldık çok paramız gitti hem maddi hem manevi çok yıprandık..inanmayın böyle şeylere sadece kafanızda OLMAZ kelimesini silip bu hafta mutlaka yapacağım mesela hepsini alamasam da çeyreğini alabilirim diyeceksin...tükürük,zeytinyağı vs deneyin allahın izniyle de olacak inşallah...iyi haberlerinizi ve merak wttiklerinizi özelden yazmak isterseniz yazın...allah yardımcınız olsun,hepimiz bi intihandan geçiyoruz...
Tatlım ben yendim çok şükür. Sadece bilen var mı, yapamayanlara yardmcı olmak adına sordum.

Kızlar hep okuyan biri olarak şimdi yazmayı tercih ettim artık dayancak gücüm yok herşey üst üste geldi sadece bu sorunum olsa bu hastalık başkada farklı şeyler hayat çok zormuş allah büyüktür kaldiramayacagimiz derdi yuklemez bize bu hastalığı yenmem gerek gerçekten egzersiz yapiyordum ara verdim 3parmak bile yaptım sonra ara verdim şimdi yine egzersizler e başladım ama deneme başarısız zaten çok detaylı deneme yapmiyoruz yani ozentisiz bosluyoruz bıktım bıktım

Kızlar hep okuyan biri olarak şimdi yazmayı tercih ettim artık dayancak gücüm yok herşey üst üste geldi sadece bu sorunum olsa bu hastalık başkada farklı şeyler hayat çok zormuş allah büyüktür kaldiramayacagimiz derdi yuklemez bize bu hastalığı yenmem gerek gerçekten egzersiz yapiyordum ara verdim 3parmak bile yaptım sonra ara verdim şimdi yine egzersizler e başladım ama deneme başarısız zaten çok detaylı deneme yapmiyoruz yani ozentisiz bosluyoruz bıktım bıktım
3 parmak yapabilmen çok iyi bişey kiii burda vajinasına bakamayan arkadaşlar bile yendi. Hiiç karamsar olma egzersizlerine devam et. Penisli egzersizde de biraz uğraşın. Çok fazla ilerlemşsin tatlım pes etme.

Yaşadıklarımı bir çok arkadaş yazmış, tekrar yazmak istemiyorum. Bunu yenmek için nerden başlamak gerek? Ertelemekten sıkıldım

Egzersiz yapmalısın.ilk sayfayı önce oku. Hanya yazmıştı. Bir gözden geçir.

Dün geceden beri bütün yazılanları okudum, kızlar 2yıldır ertelemekten sıkıldım, şuan regli olduğum için,öncelikle pikolojikmen kendimi hazırlamaya çalışıyorum, parmak işi oldukça zor :((

Back