• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

teşekkür ederim :)
zaten hep benim kontrolümde oluyor. ama tamamı girdiğinde, çok hafif gitgel yapalım dediğimde penis azcık bile hareket edince bi tedirginlik oluyor ve otomatikmen kasılıyo :/ sinir oluoyrum :p kasılınca da acı duyuyorm ve bırakıyorum. bi yerde yanlışlık var ama ne :/
Pozisyon olarak ayaklarını beline at ve gevşemeye çalış bunu yapamıyorsan kafanı acı ya degil de ilişkiden haz almaya odakla eger alışırsan herşey tamamen düzelmiş olacak adapte etmeye çalış kendini :)

Pozisyon olarak ayaklarını beline at ve gevşemeye çalış bunu yapamıyorsan kafanı acı ya degil de ilişkiden haz almaya odakla eger alışırsan herşey tamamen düzelmiş olacak adapte etmeye çalış kendini :)
işte bunu başarırsam ortada sorun kalmayacak...

selam bacikolar :)
bende egzersiz yapmamak için binbir bahane üreten binbir tembellik yapanlardanım :) tam bir hafta her gün en az 30 dk boyunca bir parmak bir boğum egzersizi yaptım. her egzersizde parmağımı ilk sokarken aşırı kasılma ve yanma oluıyodu ama gerisi kolay ve rahattı hatta parmağımın tamamını sokabiliyorum diye mutluluktan göbek atıyordum. dün doktorda randevum vardı gittim ve durumumu anlattım. doktor resmen bana boşuna seviniyosun zavallı der gibi bakınca egzersizlerimde bir yanlışlık yaptığımı anladım tabi. parmağımın tamamının girmesinin önemli olmadığını ilk sokarken kasılma ve yanma olmaması gerektiğini söyledi doktor. hiç kasılma ve yanma olmayana kadar egzersizlere devam et diyerek beni postaladı resmen :D şimdi egzersizlerime devam etmeye çalışıyorum ama illa ki parmak oraya ilk girerken bir kasılma oluyo ilerletince geçiyo canına yandığım.

eşimle deneme yapmamak için zor tutuyorum kendimi valla sanki bi denesek olucak hemen yapıcaz "bütün dünya buna inansa birlik olsa hayat bayram olsa" şarkısı eşliğinde utanmadan konu komşuya biz şey yapabiliyoruz biliyo musunuz diye haykırıcakmışız gibime geliyo.

selam bacikolar :)
bende egzersiz yapmamak için binbir bahane üreten binbir tembellik yapanlardanım :) tam bir hafta her gün en az 30 dk boyunca bir parmak bir boğum egzersizi yaptım. her egzersizde parmağımı ilk sokarken aşırı kasılma ve yanma oluıyodu ama gerisi kolay ve rahattı hatta parmağımın tamamını sokabiliyorum diye mutluluktan göbek atıyordum. dün doktorda randevum vardı gittim ve durumumu anlattım. doktor resmen bana boşuna seviniyosun zavallı der gibi bakınca egzersizlerimde bir yanlışlık yaptığımı anladım tabi. parmağımın tamamının girmesinin önemli olmadığını ilk sokarken kasılma ve yanma olmaması gerektiğini söyledi doktor. hiç kasılma ve yanma olmayana kadar egzersizlere devam et diyerek beni postaladı resmen :KK70: şimdi egzersizlerime devam etmeye çalışıyorum ama illa ki parmak oraya ilk girerken bir kasılma oluyo ilerletince geçiyo canına yandığım.

eşimle deneme yapmamak için zor tutuyorum kendimi valla sanki bi denesek olucak hemen yapıcaz "bütün dünya buna inansa birlik olsa hayat bayram olsa" şarkısı eşliğinde utanmadan konu komşuya biz şey yapabiliyoruz biliyo musunuz diye haykırıcakmışız gibime geliyo.

Arkadaşlar merhaba buraya 1 ay önceye yakın çok korktuğumu ve vajinismusum galiba yazmıştım. İlk gecem o kadar zor geçti ki içime dahi alamıyordum ucunu sonra balayına geldik yine yapamadım bu sefer giriyo ama bi yer var orayı asla aşamıyodum canımın acısını anlatamam ve eşim o kadar anlayışlı ki bağırsam kıyamam diyip bırakıyodu. Eşime bırakma diye tembihledim çünkü internette okumuştum anlayışlı olmalarıda yanlışmış:) dün sabah git bebe yağı al gel dedim meğerse iş bebe yağındaymış:) sürdük popomun altına yastık koydum yatağın ucuna uzandım eşim ayakta denedik evett aşırı acıyo ama bi anlık yinee bırak diye bağrırken bırakmadı tembihlemiştim ya:) sonda içimden ses geldi sanki anladım ki bozuldum bi kalktım kan geliyo dünyanın en mutlu kadını oldum diyebilirim ve gerçekten kadın olmuştum. Demem ol ki ne kendinize hayatı zehir edin ne eşinize dünyanın en mutlu insanı oluyorsunuz sankii evet acıyo ama bi anlık hemen geçiyo bebe yağını bol bol sürün ve eşiniz anlayışlı olmasın zorlasın bırakmasın onlae bize kıyamadıkça bu iş olmaz maalesef şuan ilişki yaşıyoruz hala kasılıyorum ama geçiçek hayatı zindan etmeyin bol bol bebe yağı kullanın vee derin nefes alıp verin o işe odaklanın duşta sevişin çok faydası olacak hepinize eşinizle bolll sevişmeliii yaşam diliyorummmm hepinizi öpüyorum kızlar:)

Evde kendi kendine yenmeye çalışmak vakit kaybı bence bir uzmana görünün evde tek başına aylarca çalışıp 4.aparatı alamayanlar var inanın klinikti 2.gün giriyor 4.aparat hem de ağrısız acısız kesinlikle yardım almanızı öneriyorum henüz yeni aşmış biri olarak

teşekkür ederim :)
zaten hep benim kontrolümde oluyor. ama tamamı girdiğinde, çok hafif gitgel yapalım dediğimde penis azcık bile hareket edince bi tedirginlik oluyor ve otomatikmen kasılıyo :/ sinir oluoyrum :p kasılınca da acı duyuyorm ve bırakıyorum. bi yerde yanlışlık var ama ne :/

merhaba cnm
bende yeneli 4 ay falan oldu ve hala alışamadım senin gibi.Git gel yapabiliyoruz ama zevk alamıyorum benimde sorunum bu hep acıyacak korkusu duyuyorum galiba birazda acıyor.Ve tek pozisyonda yapabiliyoruz, nasıl bu durumdan kurtulupta zevk alırım bilmiyorum.

merhaba cnm
bende yeneli 4 ay falan oldu ve hala alışamadım senin gibi.Git gel yapabiliyoruz ama zevk alamıyorum benimde sorunum bu hep acıyacak korkusu duyuyorum galiba birazda acıyor.Ve tek pozisyonda yapabiliyoruz, nasıl bu durumdan kurtulupta zevk alırım bilmiyorum.
ben de tedirginlik oluyo ve kasılma olunca penis sıkı kalıyo. sıkı kaldğı için de git gel olamıyo. bilemiyorum canım ama mutlaka bi püf noktası olmalıııı :/ :)

ben de tedirginlik oluyo ve kasılma olunca penis sıkı kalıyo. sıkı kaldğı için de git gel olamıyo. bilemiyorum canım ama mutlaka bi püf noktası olmalıııı :/ :)

sıkma canım o anda başka şeyler düşün önemli olan poponun gevşek kalması nefes al ver ve serbest bırak kendini bıraktığın anda eşin yavaş yavaş git gel yapsın ama sen hep nefes al ver inşallah daha iyi olacağız çok şükür kurtulduk gerisi gelecek inşallah :)

sıkma canım o anda başka şeyler düşün önemli olan poponun gevşek kalması nefes al ver ve serbest bırak kendini bıraktığın anda eşin yavaş yavaş git gel yapsın ama sen hep nefes al ver inşallah daha iyi olacağız çok şükür kurtulduk gerisi gelecek inşallah :)
evet canım nefes çok iyi geliyor. takıldığımız yerde durup derin derin nefes alıyorum, rahatlıyorum, eşime diyorum azıcık devam et diye, bi milim oynatınca hoop otomatik olark kasılıyo :/ inşallah geçer bu durum yaaa :/

evet canım nefes çok iyi geliyor. takıldığımız yerde durup derin derin nefes alıyorum, rahatlıyorum, eşime diyorum azıcık devam et diye, bi milim oynatınca hoop otomatik olark kasılıyo :/ inşallah geçer bu durum yaaa :/

geçer merak etme zor yeri atlatmışsın Allah yardımcımız olsun yenemeyenlerde biran önce kurtulur inşallah

Evde kendi kendine yenmeye çalışmak vakit kaybı bence bir uzmana görünün evde tek başına aylarca çalışıp 4.aparatı alamayanlar var inanın klinikti 2.gün giriyor 4.aparat hem de ağrısız acısız kesinlikle yardım almanızı öneriyorum henüz yeni aşmış biri olarak
Herkesin kliniğe verecek parası yok. Egzersizleri düzenli ve " bilinçli" yaparlarsa yenerler. Zaten doktorda garanti değil. Önemli olan ödevleri yapmak.

ben de anlatayım :)
biz tam 1 yıl oldu evleneli. düğün gecesi evimizdeydik, ilişki olmadı ama şimdi düşünüyorum da eşim acele etti biraz sanki ordan tırstım galiba :) neyse ertesi gün balayına gittik. balayı sürecinde de çok denedik ama yine olmadı. balayından dönünce doktora gitmeye karar verdim. doktora gidip ön görüşmeler ve bilgilendirme falan derken artık egzersiz zamanı gelmişti. ayy mümkün değil parmak egzersizi yapamam ben dedim. nasıl girecek girmez ki dedm doktora. neyse eve geldim. kayganlaştırıcı ve bir ayna ile başladım. işaret parmağım çok rahat girdi. ayy ben şok. :) ıkınınca açıldığını da görüyorum falan. neyse bir hafta kadar tek parmak devam ettim. arada tembellik ettim tabii :/ snra sıra geldi iki parmağa. iki parmağa başlarken acı hissettim. modum düştü. ağladım sızladım. doktorum moral verdi. iki parmak biraz daha zorlayabilir ama olacak dedi :) hırsla iki parmağa geçtim. bir iki hafta uğraştım ama kızlar ben çok tembellik ettim. oturup uğraşsam bir iki haftada tamamen kurtulurmuşum :) neyse iki parmakta azıcık bi kan geldi. doktorum zarda hafif zedelenme olabilir dedi. sonra penise geçtik ama bir duvar. :) olmuyor bi türlü. tam toparlıyorum kendimi, adet oluyorum. adetim de 10 gün sürüyor. 10 gün snra resmen sıfırdan başlyrum ve bu beni hepten umutsuzlaştırıyodu. bu siteyi buldm. insanlar birbirlerine çok güzel motive oluyo. üye oldm hemen. arkdşalrın desteği ve morali çok iyi geldi bana. çok da dua eettim. 313 ayetel kürsi okduğum gündü, spreyi denemek istediğimi söyledim doktora. o da onay verdi. spreyi sıktım, uyuştu. yapmaya başladık. yarısına kadar girdi. snra yorulduğum için bıraktım, bi baktm bayağı kan. mutluluktan ağladım :) zarın yıprandığı yer acıyor diye birkaç gün bekledik. daha snra tekrar yaptık. bu kez tamamı girdi. çok hafif bi kan daha geldi. ama tamamen olmştu 3 ayın sonunda :) daha snra ben zevk olmuyor diye hep kaçtım eşimden. eşimin de iş yoğunluğu çok fazla sürdü, arada yapıyorduk ama sadece girebiliyordu, gitgel olmuyordu. hala bi tedirginlik olup kasılıyordum ve penisi sıktığım için ileri geri yapamıyodu eşim. ve hala daha normale döndürebilmiş değilim :/ ben de bu konuda destek istiyorum arkadaşlar... penis girince bi anda tedirgin olup kasılıyorum ve penis sıkı bi şekilde kalıyo içimde. bu yüzden de ileri geri yapamıyorz :/
Eşin o sırada ne yapıyor. Sadece kendine odaklanmasın. Öpsün okşasın, kulağına birşeyler fısıldasın, gevşetmeye çalışsın seni. Sende eşinin kollarında eriyip git...

Eşin o sırada ne yapıyor. Sadece kendine odaklanmasın. Öpsün okşasın, kulağına birşeyler fısıldasın, gevşetmeye çalışsın seni. Sende eşinin kollarında eriyip git...
o an ben tedirgin olduğum ve kastığım için o tamamen pasif kalıyor. hiçbir şey yapamıyor.

merhaba cnm
Bu konuda sana eşin yardım etmeli. Seni rahatlatıp, kıvama getiremiyordur. Bundan sonrası onun mahareti. Biz sana kendini kasma desek de ,o seni gevşetemediği sürece yine kasacaksın. Sevişmek ayrı, çiftleşmek ayrı şeyler.
Eşin hassas, duyarlı yerlerini keşfetsin. Zevkten kıvrandığında ilişkiye girin. İki üç yerini cuk cuk öptü diye ön sevişme yaşamış sayılmazsın. Eğer yatdığın yerde kıvranmıyorsan, saçma sapan hareketler yapmaya başlamamışsan, bu iş formaliteye dönüşecektir. Orasıda boru değil afedersiniz :KK43:

Madem herkes anlatiyor bende anlatayim esimle tanisali 5 yil olmustu ayrilup barisiyorduk hep cocuk iliskisi iste o uni 1 okuyordu ben lise2 iste ben uniye baslayana kdr boyle gitti 2 sene ayrilip barismayla ama o ayrilmaalrda baska kizlar baska erkekler oldu hayatlarimizda taki esim askere gidene kadar bende uni2ye gectim esimin askerde akli basina gelince askerliginin 2.ayi evlenme teklifi etti bana izin alip geldi dogum gunumdu 1 sene nisanli kaldim o 1 sene icinde esimle her turlu cinsellik vardi icine girmek disinda esim kizligini gerdek geceei bozmak istiyordu bende oyle istiodum ne bilim oyle buyulu olur diye neyse gun gelip catti 1 mayista cok luks bir yerde evlendik tabi kuaforlendik agdaydi vs ben o agdadan ne bileyim mantar kaptigini ilk gece acidan duramiyorum neyse yapamadk 2 gun gecti yine olmadi 3.gun balayina gittik 1 hafta kaldik ben hala mantar acidan duramiyorum olmadi. Neyse geldm istnbula geri doktora gttm doktor mantar dedi ilac verdi tabi ben esime mantar olms ondan olmuo fln filan diyrum . Neyse mantar gecti bu sefer yine olmuyor basladm arastirmaya yok kayganlastirici surun yok bebe yagi yok bepanthen herseyi denedim olmadi 10 ay oyle gecti yapamadm 1 sene dolmasina 2 ay kala spreyle esim kizligimi bozdu. Sonra yendik dedm ama 2.sine yine cesaret edemedim sonra haziran oldu evleneli 1sene 1 ay 2.sini yine spreyle yaptm tam birlesme ama yine 3.cu olmasi bu sefer anestolla agustosta yaptm. Az biseyle. Ondan sonra yenmis bulundum suan anestolla yapabiliyorum hala ama az biseyle leblebi kadar suruorum hala. Ama oluyor mu oluyor sukur Allaha

eşimin o an pasif kalmayıp beni gevşetmeye devam etmesi gerek, öyle mi?
Herkes eşiyle rahat rahat konuşabilmeli bence . Herşeyinizi en özelini nelerden hoşlandığınızı nelerden daha çok zevk aldığınızı hepsini paylaş esin ona göre davransın kulağına güzel şeyler söylesin seni motive etsin. Esim bu konuda çok iyiydi ben kendimden beklenmedik şeyler yapıyorum eşim moral motivasyon
Yaptıkça :KK48:

eşimin o an pasif kalmayıp beni gevşetmeye devam etmesi gerek, öyle mi?
Sen ilişki için çok arzu duyana kadar ön sevişme devam etmeli, ama öyle süre doldurmaya çalışır gibi değil. Birbirinizin teninden zevk almalısınız. Karşılıklı olarak. Öpüşmeyi derinleştirebilirsiniz. İnsan iki saat bile kesintisiz öpüşür ya hu! Şeker emer gibi :KK70:bizim boynumuz, kulaklarımız , meme uçlarımız, bacaklarımızın iç bölgesi (dizden yukarısı özellikle) çok duyarlıdır. Ama dokunuşların ustaca olması gerekir. Dokunmak var dokunmak var. Mesela eşinle öpüşürken. Onu sen yönlendir. Öpüşürken yaptığın dil, dudak (artık daha neyi katıyorsan) hareketleriyle nasıl bir beklenti içinde olduğunu ona aşılayabilirsin. Eşin mesajı alacaktır. Sonra diğer bölgelerine de aynı hassasiyetle davranır.sen gerçekten arzu duymaya başlarsın. Tabi yine endişelenmen normal. Ama orda da eşinin telkinleri, kararlılığı, devreye girmeli. Pes etmemeli. Seni yatışdırabilmeli. Burda bütün görev erkeklerin. Öyle sıkıp dişini beklemek iş değil. Erkeğin de böyle bir beklentisi olması, kendi potansiyeline güvenmemesinden kaynaklanıyor. Bundan saha iyi olamam. Sen dişini sıkacaksın üzgünüm anlamına geliyor bu. Ondan sonrada cinsellikten soğumuş bir kadın yaratıyorlar. Dünya da yaygın olarak yapılan bir araştırmada Türk kadınlarının cinsel yaşam kalitesi en gerilerde kalmış biliyormuydunuz. Bu erkeklerinin suçu. Tarlaya ne ekersen o nu biçersin.

Back