selam bacikolar :)
bende egzersiz yapmamak için binbir bahane üreten binbir tembellik yapanlardanım :) tam bir hafta her gün en az 30 dk boyunca bir parmak bir boğum egzersizi yaptım. her egzersizde parmağımı ilk sokarken aşırı kasılma ve yanma oluıyodu ama gerisi kolay ve rahattı hatta parmağımın tamamını sokabiliyorum diye mutluluktan göbek atıyordum. dün doktorda randevum vardı gittim ve durumumu anlattım. doktor resmen bana boşuna seviniyosun zavallı der gibi bakınca egzersizlerimde bir yanlışlık yaptığımı anladım tabi. parmağımın tamamının girmesinin önemli olmadığını ilk sokarken kasılma ve yanma olmaması gerektiğini söyledi doktor. hiç kasılma ve yanma olmayana kadar egzersizlere devam et diyerek beni postaladı resmen
şimdi egzersizlerime devam etmeye çalışıyorum ama illa ki parmak oraya ilk girerken bir kasılma oluyo ilerletince geçiyo canına yandığım.
eşimle deneme yapmamak için zor tutuyorum kendimi valla sanki bi denesek olucak hemen yapıcaz "bütün dünya buna inansa birlik olsa hayat bayram olsa" şarkısı eşliğinde utanmadan konu komşuya biz şey yapabiliyoruz biliyo musunuz diye haykırıcakmışız gibime geliyo.