Tembellk ertelemek ağlamak hayata küsmek ve dışardaki herkesin bizi tam tersi mutlu sıradan bi evli olarak görmesi ama benim kendimi kızlıkla kadınlık arasında bu çocuk ruhumla sırtımda koca bi yükle hissediyo olmam ve bunlar da yetmiyomus gibi hayatın getirdiği başka büyük yükler altında kalmam... İşte benim hayatimn özeti.. Hayır ben güclü flan degilm hayat ben güçsüzüm zayıfım bunları kaldıramam... Neden bu kadar kisi icinde ben?? İsyan da etmek istemiyorum haketmişimdir belki de.. Tek umudum diye tamamlycağım bi cümlem bile yok.. Egzersiz yapabilen ben dün onu bile yapamadim.. Geriye mi gidiyorum bilmiyorum moralim sıfır pskolojim hic iyi degil bunlar yetmezms gibi eşim de şehir dışına ckcak.. Hadi bi mucize oldu ve bikez yaptık sonra nolcak on gün eşim yok geldiğinde yine zorlanmycak miyim basa dönmycek miyim?.... Kısaca tükendim bittim ve kendimden nefret ediyorum..
hayır lütfen kendini kendine hapsetme!
inan bana 'ulan ne güçlü bişeymiş bu' dediğimiz vajinismus, aslında güçsüz ve takatsiz, sadece biraz inatçı o kadar.
ama biz kadınlar, istersek yapamayacağımız birşey var mı?
bu kıçı kırık vajinismus mu bizi batıracak, güleyim bari pehh!
Seninle aynı duyguları yaşadığımı görüyorum tatlım. Doktorum her seansta ' lütfen vajiyi ciddi bişeymiş gibi görme, vajiyle dalga geç.' derdi.
Vay anasını! VAJİYLE DALGA GEÇ !? O ne demek öyle.
Şu demek, vaji bizim bilincimize yer etmiş ,kendisini bizim bilincimizin kraliçesi zanneden bir soytarı !
Biz ne kadar o soytarıyı ciddiye alıp çok büyüüük bir meseleymiş gibi gözümüzde büyütürsek, o soytarı da kendisini bişey sanıp daha da güçlenir. Oysa biz onu ne kadar ciddiye almazsak, ne kadar dalga geçersek, onun moralii sıffır sıffır sıffır !
Bunu da nasıl yapacağız, şöyle: Evde sürekli beynine olumlu ve neşeli mesajlar ilet. Hatta benim yaptığım gibi, evde görebileceğin yerlere notlar yazıp yapıştr. Ama öyle karamsar notlar değil, gayet neşeli, gayet vurdumduymaz, gayet olumlu. Mesela;
- Benim bedenimde senin yerin yok vajiiii nihahahah
- Pardon da vajiciğim benim kaslarım benim kontrolüm haricinde kasılamazzz, terk et bedenimi
- Ben senden daha inatçıyım vajiii bir sonraki denemede görüşürüzzz
- Kocamla birbirimize deliler gibi aşığızzz ve tutkuyla sevişip ilişkimizi yaşamak için sabırsızlanıyoruzzz
Bu ve buna benzer eğlenceli tutkulu notlar yazıp yapıştır ve gördükçe yüksek sesle oku.
Ein ol psikolojin çok rahatlayacak. Ve bu sitede de aktif ol. Burada herkes birbirine destek oluyor. Çok iyi geliyor bu destek. Ben buraya üye olduktan kısa bi zaman sonra yenmiştim. Doktorumdan daha çok psikolojik rahatlık verdi bana burası. ASLA PES ETMEK VE SURAT ASMAK YOK TATLIMMM !
Eminim çok kısa bi zaman sonra senin de güzel bir mesajını okuyacağız buradaaa