• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Kizlar ikinci denemeyi yapicaz bugun. Aparatla calisayim mi direk az spreyleyip mi yapayim nr dersiniz? Acaba normal normal iliskiye girip tam zamaninda esimin icime girecegi günler olcak mi? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Biraz spreysiz aparatla çalışsana. Ne aşamada olduğunu görürsün. Rahat yapıyorsan sprey bile sıkmana gerek kalmayabilir. İlişkiden önce penis girmeden iki parmsğınla vajina girişine masaj yapsan, ardından penisi alsan daha mı rahat olur acaba. Birde başka bir forumda bir erkek üye tecrübelerine dayanarak kadınlar için rahat olabilecek pozisyonlar önerdi. Ben deneyemedim haliyle, ama burda aktarayım. Size faydası olsun. Tam olarak şöyle tarif etdi. Yatağın ucuna yatıp bacaklarını yelken gibi açıyorsun ve ayak tabanın da havada olmayacak. Yatağa basılı olacakmış. Belinin altına yastık koyuyorsun. Eşin ayakda....
Bir tane daha vardı pozisyon okumam gerek tekrar,net hatırlamıyorum. aktarırım.

CANIM BEN YENELİ 6 AY OLUYOR AMA İLK PENİS ALMADA ZORLANIYORUM, KONTROL BENDE AFEDERSİN AMA BEN TUTUP SOKUYORUM ÇÜNKÜ CANIM ACIYOR, AMA GİRDİKTEN SONRA BİR PROBLEM YOK, BİR DE DİĞER PROBLEMİM SPERMLER DIŞARI ÇIKIYOR BAYA... YAZDIKLARIN İLGİMİ ÇEKTİ DENEMEK LAZIM..
Dene canım. Zararı olmaz faydası olur. Ağrılı ilişki için arajtırma yaparken tesadüfen karşılaştım bu bilgiyle. Perine masajı hiç duymamıştım. Benim o bölgem acıdığı için ilişkiye girememiştim. Ne kadar zorladıtsamda dayanamadım. O zaman bilseydim. Sorunum çözülecekmiş. Spermlerin dışarı akmasına gelince, onları takma canım. Bebek için mikroskobik bir damla yeter zaten. Sperm içine girdiğinde yumurtadan bir sinyal alıyormuş ve deli gibi kamçısını titreterek ölümüne bir yolculuk başlatıyor. Kamçısını titretip de doğru yola girmeyip dışarı akmayı tercih eden spermlerden kendine hayır gelmez. Dölleyecek olan sen sevişip ardından hemen ata binsen dört nala sürsen de döller zaten. Kamçısı var spermin. O tutunup yüzerek bir yolunu bulur. Merak etme inşallah bir gün eşinin spermi ve senin yumurtan denk gelecekler hayırlısıyla.

CANIM BEN YENELİ 6 AY OLUYOR AMA İLK PENİS ALMADA ZORLANIYORUM, KONTROL BENDE AFEDERSİN AMA BEN TUTUP SOKUYORUM ÇÜNKÜ CANIM ACIYOR, AMA GİRDİKTEN SONRA BİR PROBLEM YOK, BİR DE DİĞER PROBLEMİM SPERMLER DIŞARI ÇIKIYOR BAYA... YAZDIKLARIN İLGİMİ ÇEKTİ DENEMEK LAZIM..

Spermlerin disari cikmasina takilma canim cok normal oyle olmasi. Zaten o sivinin hepsi sperm degilmis spermi tasiyan siviymis gidecek olan gidiyor iceri zaten. Yine de bebek dusunuyorsan iliskiden hemen sonra ayaga kalkma 15 20 dk uzan. Tibben kanitlanmis biseyi yok ama eskiler hep oyle der. Ben o ay 2 iliski yasadim ve biri tuttu yatmistim belki ondandir bilmiyorum ama tutacagi varsa ne yaparsan yap tutar. Sen kafani rahat tut

Biraz spreysiz aparatla çalışsana. Ne aşamada olduğunu görürsün. Rahat yapıyorsan sprey bile sıkmana gerek kalmayabilir. İlişkiden önce penis girmeden iki parmsğınla vajina girişine masaj yapsan, ardından penisi alsan daha mı rahat olur acaba. Birde başka bir forumda bir erkek üye tecrübelerine dayanarak kadınlar için rahat olabilecek pozisyonlar önerdi. Ben deneyemedim haliyle, ama burda aktarayım. Size faydası olsun. Tam olarak şöyle tarif etdi. Yatağın ucuna yatıp bacaklarını yelken gibi açıyorsun ve ayak tabanın da havada olmayacak. Yatağa basılı olacakmış. Belinin altına yastık koyuyorsun. Eşin ayakda....
Bir tane daha vardı pozisyon okumam gerek tekrar,net hatırlamıyorum. aktarırım.
Aparatlari spreysiz yapiyorum ben zaten canim penis denemesinde sprey yaptim bi tek. Aksam bi bakayim o zaman aparatla bi baslayalim baktik sorun yok spreysiz penis deneriz. Tesekkur ederim canim ilgilendigin için

Wemcaine adı canım,ucunda uzun çubuğu var vajina içine dışına sıkıyorsun uyuşuyor bişe hissetmiyorsun.
Bende onun bi degisigini kullanarak 5 yilin sonunda yenmistim bu hastalığı xylocaine gibi biseydi ismi ama ikside aynı etkiyi gosteriyormus inşallah sizde kurtulursunuz en yakın zamanda

Daha başka, krem yağ vs. Neler tavsiye edersiniz Bügün bunu başarıcam artık

Canım bol bol yağlayıp nefesi doğru kullanırsan birde cesaretin varsa inan aşarsın yaa.
İnşallah Can'ım
Şöyle bir hayatıma bakıyorum da onca yaşanmışlık yanında komik gibi geliyor bu sorun ama aşmak çok zor ve ben Hale'n kabul etmiş değilim, bügün cesaretimi toplayıp artık kurtulmak istiyorum.Lütfen dualarınızı esirgemeyin Rabbim herkese kolaylık versin.

Kizlar egzersize basladim spreysiz ilerliyorum suan. Bir sey sormak istiyorum siz ikinci ucuncu denemelerde yine spreyle mi gittiniz? Yani normal iliskiye baslayip hic biseye ihtiyac duymadan birlesme oluyor mu günün birinde? Orasi acilip genisliyor mu esniyor mu yani merak ediyorum

Kizlar egzersize basladim spreysiz ilerliyorum suan. Bir sey sormak istiyorum siz ikinci ucuncu denemelerde yine spreyle mi gittiniz? Yani normal iliskiye baslayip hic biseye ihtiyac duymadan birlesme oluyor mu günün birinde? Orasi acilip genisliyor mu esniyor mu yani merak ediyorum

Ben spreysiz yapmıştım ilkini. İkincisi acele oldu yine zorlandık. Bir kere oldu deyip kafa rahatlamazsa başa dönülebiliyor. Her ilişki hazırlık istiyor. Kadının yeteri kadar uyarılması lazım. Hatta bizlerin daha fazla rahatlığa ihtiyacımız var. Tekrar denemek için reglimin bitmesini bekliyorum. Olumsuz yargı oluşturmak istemem ama hiç birşeye ihtiyaç duymadan ilişki bana şimdilik uzak geliyor.

Daha başka, krem yağ vs. Neler tavsiye edersiniz Bügün bunu başarıcam artık

Vajina florasını bozmayacak su bazlı kayganlaştırıcı kullanmanızı tavsiye ederim. Çünkü başkasına iyi gelen her hangi bir yağ krem size zarar verebilir. Benim doktorum sxtiva önermişti

Geldim. Perine masajı yapabilmek için parmak egzersizini yapabilmek lazım. Bu yüzden, parmak egzersizine başlamamış olanlar bir an önce başlasınlar. Daha ertelemeyin. Bizim yaptığımız egzersizlerde eksiklik var kızlar. İki parmağı aldığımızda yaptığımız makas hareketiyle vajina girişini yanlara esnetmeye çalışıyoruz. Tabi zorluyor bizi, çünkü esas yumuşatmamız gereken yer perine dediğimiz vajina ile makat arasındaki bölge. Yaptığımız egzersizlerin direk perineye faydası olmuyor . En hassas yerimiz de orası halbuki.
Perine masajı ayakta yapılıyor. Bir bacağını küvet, sandalye vs bir yere dayıyorsun. Parmaklarını doğal bir yağla yağladıktan sonra. Başparmağını içine alıp perine bölgene hafif baskı ve masaj yapıyorsunuz. Arada parmağınız içindeyken ( çok da içerde değil) kegel de yapıyorsunuz. O bölgeniz zamanla yumuşayıp esniyecek. Tabi vakti geldiğinde masaj yaparken baskıyı biraz artdırmanız gerekiyor. Biraz rahatsız edici olabilir, ama kontrol bizdeyken bunu yapabiliriz. Egzersiz yapıpta sonuç alamayanlar bu yüzden olmuyor. Esas perineye çalışmamız gerekiyor çünkü. Cinsel ilişkiyi başarıpda hala ilk almakda zorlanıyorum diyenler. Acı hissediyorum diyenler perine bölgesi masajına başlayın derhal. Anlatımda eksiğim olabilir. Googleye perine masajı yazın. Bilgilenin.

Bilgilendirme için teşekkürler M monalazo . Tarlada pıt diye doğuran kadınlar her kaslarını farkında olmadan çalıştırıyordu. Bizler oturan nesil kaslarımızdan bir haberiz. Aslında kendimize zaman ayırsak herşey çok güzel olacak.

Kızlar 2 aydır deneyemedik memlekete gittik falan. şimdi bugün deneyeceğiz ama korkuyorum ya. Rahat değilim acıyacak diye korkuyorum ne yapmalıyım kendimi nasıl rahatlatmalıyım

Ben spreysiz yapmıştım ilkini. İkincisi acele oldu yine zorlandık. Bir kere oldu deyip kafa rahatlamazsa başa dönülebiliyor. Her ilişki hazırlık istiyor. Kadının yeteri kadar uyarılması lazım. Hatta bizlerin daha fazla rahatlığa ihtiyacımız var. Tekrar denemek için reglimin bitmesini bekliyorum. Olumsuz yargı oluşturmak istemem ama hiç birşeye ihtiyaç duymadan ilişki bana şimdilik uzak geliyor.
Evet ikinci denemeyi yaptik. Once parmak aparat. Cok rahatti. Ucuncu aparatda biraz batma hissi oldu 10.5 cm kalinliginda bu aparat. Akabinde uc fis sprey sıktık. Baslangicta esim gir cik yapti ilerledigi yere kadar. Yavas yavas acildi orasi sonra ittirdik girdi. Sorun olmadi acikcasi guvenim de tazelendi bi kez daha. Size katılıyorum ama bence bi gun bizim de olcak o rahatlikla iliski. Inanmak istiyorum buna insallah olur :)

Back