• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Sen ilişki için çok arzu duyana kadar ön sevişme devam etmeli, ama öyle süre doldurmaya çalışır gibi değil. Birbirinizin teninden zevk almalısınız. Karşılıklı olarak. Öpüşmeyi derinleştirebilirsiniz. İnsan iki saat bile kesintisiz öpüşür ya hu! Şeker emer gibi :KK70:bizim boynumuz, kulaklarımız , meme uçlarımız, bacaklarımızın iç bölgesi (dizden yukarısı özellikle) çok duyarlıdır. Ama dokunuşların ustaca olması gerekir. Dokunmak var dokunmak var. Mesela eşinle öpüşürken. Onu sen yönlendir. Öpüşürken yaptığın dil, dudak (artık daha neyi katıyorsan) hareketleriyle nasıl bir beklenti içinde olduğunu ona aşılayabilirsin. Eşin mesajı alacaktır. Sonra diğer bölgelerine de aynı hassasiyetle davranır.sen gerçekten arzu duymaya başlarsın. Tabi yine endişelenmen normal. Ama orda da eşinin telkinleri, kararlılığı, devreye girmeli. Pes etmemeli. Seni yatışdırabilmeli. Burda bütün görev erkeklerin. Öyle sıkıp dişini beklemek iş değil. Erkeğin de böyle bir beklentisi olması, kendi potansiyeline güvenmemesinden kaynaklanıyor. Bundan saha iyi olamam. Sen dişini sıkacaksın üzgünüm anlamına geliyor bu. Ondan sonrada cinsellikten soğumuş bir kadın yaratıyorlar. Dünya da yaygın olarak yapılan bir araştırmada Türk kadınlarının cinsel yaşam kalitesi en gerilerde kalmış biliyormuydunuz. Bu erkeklerinin suçu. Tarlaya ne ekersen o nu biçersin.
Monalazo sen bir harikasın yahu. Bayılıyorum yorumlarına :KK76:

Herkes eşiyle rahat rahat konuşabilmeli bence . Herşeyinizi en özelini nelerden hoşlandığınızı nelerden daha çok zevk aldığınızı hepsini paylaş esin ona göre davransın kulağına güzel şeyler söylesin seni motive etsin. Esim bu konuda çok iyiydi ben kendimden beklenmedik şeyler yapıyorum eşim moral motivasyon
Yaptıkça :KK48:
Değilmi? Bende bu foruma üye olduğumdan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Mesela ben sevişme esnasında eşimin konuşmasını istiyorum. Tabi öyle sürekli bıdı bıdı değil. Hatda ayıp sözler söylesin. Bu tensel temasdan bile daha önemli benim için. Bir iki yerinde cümleyle beni eritebilirdi. Ama bunu onunla ne kadar konuştuysam anlamamazlığa geldi. Tek hecelik bir ünlem bile yok! Ağzı sımsıkı oluyordu. Öyle kötü bir duygu ki anlatamam. Ne duygularını paylaşıyor ne zevkini. Onu bir şekilde boşaltdığım zamanlarda gıkı çıkmıyor, herhangi bir zevk belirtisi bile göstermiyor. kendi içinde yaşıyor herşeyi. Bu hiç motive edici değil. Ben üstelik herşeyi konuşup isteklerimi anlatıyorum. Güzekce konuşuyorum, arsız arsız istediklerimi anlatıyorum. Ama artık onun bir odun olduğuna karar verdim. Seneler oldu ayrı yatıyoruz. Kızlar inanın hiç haketmiyorum bu yaşadıklarımı.

Değilmi? Bende bu foruma üye olduğumdan beri bunu anlatmaya çalışıyorum. Mesela ben sevişme esnasında eşimin konuşmasını istiyorum. Tabi öyle sürekli bıdı bıdı değil. Hatda ayıp sözler söylesin. Bu tensel temasdan bile daha önemli benim için. Bir iki yerinde cümleyle beni eritebilirdi. Ama bunu onunla ne kadar konuştuysam anlamamazlığa geldi. Tek hecelik bir ünlem bile yok! Ağzı sımsıkı oluyordu. Öyle kötü bir duygu ki anlatamam. Ne duygularını paylaşıyor ne zevkini. Onu bir şekilde boşaltdığım zamanlarda gıkı çıkmıyor, herhangi bir zevk belirtisi bile göstermiyor. kendi içinde yaşıyor herşeyi. Bu hiç motive edici değil. Ben üstelik herşeyi konuşup isteklerimi anlatıyorum. Güzekce konuşuyorum, arsız arsız istediklerimi anlatıyorum. Ama artık onun bir odun olduğuna karar verdim. Seneler oldu ayrı yatıyoruz. Kızlar inanın hiç haketmiyorum bu yaşadıklarımı.
Bence de hiç haketmiyormusum sen çok ince ruhlu birisin. Bu konulardan öyle güzel anlıyorsun ki. Bizim türk kadınları seks yazmaya penis yazmaya bile cekiniyorlar neden çekinelim yahu bunlar doğal şeyler. Başta bunları bir algılayalım. oraya nokta nokta koyunca ne oluyor penis penis tir. Seks sekstir. Ben eşimle çok rahat konuşurum beni rahatlat bundan zevk alıyorum bunları yap diye. Aynı şekilde ona da sorarım nelerden daha çok zevk aldın diye yada bunu yapıyorum hoşlanıyorsun yoksa zevk almadığın seni iten birşey mi diye. Kızlar hepiniz açık açık konusun

Bence de hiç haketmiyormusum sen çok ince ruhlu birisin. Bu konulardan öyle güzel anlıyorsun ki. Bizim türk kadınları seks yazmaya penis yazmaya bile cekiniyorlar neden çekinelim yahu bunlar doğal şeyler. Başta bunları bir algılayalım. oraya nokta nokta koyunca ne oluyor penis penis tir. Seks sekstir. Ben eşimle çok rahat konuşurum beni rahatlat bundan zevk alıyorum bunları yap diye. Aynı şekilde ona da sorarım nelerden daha çok zevk aldın diye yada bunu yapıyorum hoşlanıyorsun yoksa zevk almadığın seni iten birşey mi diye. Kızlar hepiniz açık açık konusun
Evet sekse pek sıcak bakmıyorlar. Evlenmenin birinci amacı seks yapmaktır mesela, önce seks yapılır, sonra çocuk olur. Ama çocuk oldu diye seks yapmaktan vazgeçilmez. Demek ki bunun için evleniyoruz. Hani diyorlar ya onun için mi evlendik diye. Evet seks yapmak için evlendiniz. Çünkü arkadaş, dost, kardeş, kanka, ev arkadaşı her yerde bulabilirsiniz. Ama cinsel beraberlik için evleniriz. Bunu istemek, bununla ilgili isteklerimizi eşimizle konuşmak ayıp değil ki. Bir yemek yapacağımız zaman kıyma al, fasulye al demeyi biliyoruz. Oramı öp buramı em diyebilmeliyiz. Ama ben eşimle konuşamıyorum bunları, o kaçıyor, küsüyor. Şimdi burda yazdığım düşüncelerimi onunla paylaşsam, boş bir odamız var ütü yaptığım, gider oraya kapatır kendisini. Senin eşinle iletişimin iyi maşallah. Senin adına sevindim.

Evet sekse pek sıcak bakmıyorlar. Evlenmenin birinci amacı seks yapmaktır mesela, önce seks yapılır, sonra çocuk olur. Ama çocuk oldu diye seks yapmaktan vazgeçilmez. Demek ki bunun için evleniyoruz. Hani diyorlar ya onun için mi evlendik diye. Evet seks yapmak için evlendiniz. Çünkü arkadaş, dost, kardeş, kanka, ev arkadaşı her yerde bulabilirsiniz. Ama cinsel beraberlik için evleniriz. Bunu istemek, bununla ilgili isteklerimizi eşimizle konuşmak ayıp değil ki. Bir yemek yapacağımız zaman kıyma al, fasulye al demeyi biliyoruz. Oramı öp buramı em diyebilmeliyiz. Ama ben eşimle konuşamıyorum bunları, o kaçıyor, küsüyor. Şimdi burda yazdığım düşüncelerimi onunla paylaşsam, boş bir odamız var ütü yaptığım, gider oraya kapatır kendisini. Senin eşinle iletişimin iyi maşallah. Senin adına sevindim.
Biz eşimle herşeyimizi konuşuruz herşeyimizi paylaşırız aramızda yaş farkı var birde ben 23 o 31 yaşında ama çok iyiyiz çok şükür hele seks yapabildik ten sonra hayatımız tamamen düzene girdi kendimi tam bir kadın gibi hissettim. Sizin gibi bir bayanın böyle kocası olması garip gerçekten normalde de sessiz sakin biriyse zor gerçekten

Biz eşimle herşeyimizi konuşuruz herşeyimizi paylaşırız aramızda yaş farkı var birde ben 23 o 31 yaşında ama çok iyiyiz çok şükür hele seks yapabildik ten sonra hayatımız tamamen düzene girdi kendimi tam bir kadın gibi hissettim. Sizin gibi bir bayanın böyle kocası olması garip gerçekten normalde de sessiz sakin biriyse zor gerçekten
Evet normalide öyle. Yaş farkı erkek büyükse iyidir bence. Bende kendimden daha olgun erkeklerden hoşlanırdım. Ama yaşımı göstermediğim için hep çok küçükler talip oldu bana. Adamın biri geldi iş yerinde oğlumla tanışmanı istiyorum dedi. Oğlu geldi, daha 24 yaşında, ben 39 , ve oğlanı değil babası çekici geliyor bana. Neler yaşadığımı bir ben bir allah bilir. :KK70:Eşimde küçük benden. Ama yinede yaşıma en yakın onu bulabildim bula bula....

M monalazo ve Almila93 Almila93 valla çok güzel söylediniz. hele monalazo süper ifade ettin!
ben de çok konuşmak istiyorum aslında ama eşim sanki geri kalıyor gibi :/ benim için çok anlayışlıdır aslında. belki de ben dile ggetirmedim diye geri adımda kaldı. ama konuşacağım kocamla. :) ve iyi bir cinsel ilişkim olmadan hamile kalmak istemiyorummm :/ :) :) :)

Evet normalide öyle. Yaş farkı erkek büyükse iyidir bence. Bende kendimden daha olgun erkeklerden hoşlanırdım. Ama yaşımı göstermediğim için hep çok küçükler talip oldu bana. Adamın biri geldi iş yerinde oğlumla tanışmanı istiyorum dedi. Oğlu geldi, daha 24 yaşında, ben 39 , ve oğlanı değil babası çekici geliyor bana. Neler yaşadığımı bir ben bir allah bilir. :KK70:Eşimde küçük benden. Ama yinede yaşıma en yakın onu bulabildim bula bula....
hahaha :D alemsin yaa monalazo :D :D

Sende konuşacak tavsiye alınacak çok şeyler var gerçekten. Anlatımlarına bayılıyorum hatun bir yandan öğretiyor bir yandan gulduruyorsun:KK68:

M monalazo ve Almila93 Almila93 valla çok güzel söylediniz. hele monalazo süper ifade ettin!
ben de çok konuşmak istiyorum aslında ama eşim sanki geri kalıyor gibi :/ benim için çok anlayışlıdır aslında. belki de ben dile ggetirmedim diye geri adımda kaldı. ama konuşacağım kocamla. :) ve iyi bir cinsel ilişkim olmadan hamile kalmak istemiyorummm :/ :) :) :)
Aynen bende senin gibi düşünüyorum cnm. Güzel bir seks hayatın olacak ki aşk çocuğu oksun gelen bebis . Monalazo harika bir kadın dediğin gibi :)))

Şuan gaza geldim resmen :) şimdi hemen başlasam ne yapmamı önerirsin?
Tek parmağı rahat aldığını düşündüğüm için onu atlıyorum. Tabi yinede önce biraz tek parmağını al. İyice kayganlaştırıcı sürdükten sonra, iki parmağını küs gibi yapıp üstüste getir. Öyle içine rahat girer. İçine biraz alabildiysen parmaklarını yanyana getirmeye çalış. O zaman kalınlaşmış gibi olacak. Sakince diyaframdan nefes alıp verirken içine itdireceksin. Arada çıkar yeniden küs gibi yapıp içine al. Ve içinde yanyana getir parmaklarını. Sonra makas hareketi, yada zafer işareti yapar gibi parmaklarını açıp iki yana baskı uygula, aynaya bakıp yapabilirsin. Gözünü kapatıp yapabilirsin. Sana kalmış. Yavaş yavaş, kendince de bir şeyler ekleyerek egzersize devam et. Ikındığında parmağın kayıp girer sen azıcık itince. Sen kımıldatmazsan da ıkınmak parmağını dışarı atıverir. Vajinanın huyunu suyunu öğrenirsin. Uyuşturucu bir şey kullanma parmak egzersizinde. Daha sonra aparatlarla dene. Vajinana alfığın aparat yada parmakla yapacakların.
-git gel
-vajina çeperlerine baskı
-dairesel masaj
-belli tek noktaya baskı.
- aparat yada parmak içerdeyken kegel yapmak. Sıkıp bırakmak.

Bugün ilk defa aynanın karşısın geçtim ve vajiye baktım .bakmaz olaydım bürün motivasyonum gitti resmen .bi de Oray'a parmak sokacam hem de ben. Bitmişim ben

Aynen bende senin gibi düşünüyorum cnm. Güzel bir seks hayatın olacak ki aşk çocuğu oksun gelen bebis . Monalazo harika bir kadın dediğin gibi :)))
Teşekkür ederim bu güzel düşünceleriniz için. Sizlerde çok tatlısınız.

Bugün ilk defa aynanın karşısın geçtim ve vajiye baktım .bakmaz olaydım bürün motivasyonum gitti resmen .bi de Oray'a parmak sokacam hem de ben. Bitmişim ben
İlahi. Kedi şeyini görmüş ne büyük yaram var demiş :KK70:çiçek o çiçek. Senin çiçeğin. Korkacak bir şey değil. Bir daha bak, çiçeğe benzemiyor mu?

Canım vajinamızda bizim,kolumuz bacağımız göğüslerimiz gibi bi organımız,sadece biz tanımıyoruz vucudumuzu okadar,ve çok sevindim çok güzel bi başlangıç yapmışsın,ayna karşısında ıkın bol bol ,orda açılma olduğunu göreceksin. Açılma olduğu an kulak çubuğuyla ilk egzersizini yapabilirsin..ama bir kaç gün fırsat bulduğun her an ayna egzersizini yap mutlaka.

:KK17::KK17:Resmen yıkıldım ya.bira sakinleşeyim tekrar deneyecegim
Ne kötü bir durum. Şu ana kadar cinsel bölgeni incelememiş olman. Bunun ayıp olduğunu düşünmen. Emanetmiş gibi, öyle iki bacağının arasında kendinden bile saklamışsın. Nkayar anlatmış zaten ne yapacağını. Kendini hazır hissedince başla egzersize. İlk sayfayıda bir gözden geçir.

Back