Evet gittim doktor rahmin arkada dedi oda cinsel ilişki yaşarken ağrın artar dedi sadece çok ağrıyor ve aşırı bir korkum varDaha önce jinekoloğa gittin mi ? İlişkiye engel bir durum var mi diye gitmen lazım. Yoksa dilator setiyle vajinismusu yenebilirsin..
4 yıldır tedavi olmadınız mı? Adamda iyi sabır varmış kusura bakmayın. Çok cüzi rakam çok ucuz demek bu arada yanlış kullandınız sanırım. Cüziyse gidin zaten. Bu saatten sonra inşallah kurtarırsınızMerhaba 4. Seneme döndüm evliliğim de. Ama eşimle ilişkim tam anlamıyla olmadı sadece yüzeysel ilişkimiz var. Severek evlendik birbimizi çok seviyoruz ama ben çok korkuyorum. Ben ağladığım da eşim dayanamıyor bu sefer o üzülüyor ama böyle gitmiyor artık ne yapmam lazım ? Tedavi alıyım dedim ama çok cüzi rakamlar söylüyorlar ...
Valla yazık. Bir de ilişki denemelerinden sonra ağlamalı teselli etmeli durumlar yaşanmış hep. Konu sahibi tedavi olsa da eşinde sertleşme, erken boşalma problemleri baş gösterebilir büyük olasılıkla.4 yıldır tedavi olmadınız mı? Adamda iyi sabır varmış kusura bakmayın. Çok cüzi rakam çok ucuz demek bu arada yanlış kullandınız sanırım. Cüziyse gidin zaten. Bu saatten sonra inşallah kurtarırsınız
4 yıl ilişki kuramayıp da hala burada ağlama krizlerinden bahseden arkadaşlara inanamıyorum. Bu eziyeti çekip de birkaç bin liralık tedavi ücretini gündeme getirenlere de kırmızı kart çıkarıyorum. Bari doktora, psikoloğa gitmediniz de çevrenizde aynı sorunu yaşayan veya yardımcı olabilecek arkadaşlarınızdan, yakınlarınızdan yardım alsaydınız. Birisi size yüz iki yüz liralık dilatör setlerini önerebilirdi, zihninizi açardı. Doktor rahim arkada demiş, tamam da rahim arkada olunca da ilişki kurulur. İlişki ön planda vajen ile ilgilidir, rahimden ilişki kurmazsınız. 4 yıl nasıl bir sabırdır yaa!!!4 sene, tedavi ücretlerini bahane ederek bu işi çözememiş olmanın bir açıklaması yok bence. dilatör set kaç para allaseniz, çeyizinize mi konulsaydı?
inanın ben de hayretler içinde okuyorum bazı vajinismus konularını. 1-2 ay değil ki terapi ücretlerini gözün görsün, düğün masrafı da yapılmasaydı keşke şu haldeyken. 20 yaşında koştur koştur evlenip şu halde olmak üzücü4 yıl ilişki kuramayıp da hala burada ağlama krizlerinden bahseden arkadaşlara inanamıyorum. Bu eziyeti çekip de birkaç bin liralık tedavi ücretini gündeme getirenlere de kırmızı kart çıkarıyorum. Bari doktora, psikoloğa gitmediniz de çevrenizde aynı sorunu yaşayan veya yardımcı olabilecek arkadaşlarınızdan, yakınlarınızdan yardım alsaydınız. Birisi size yüz iki yüz liralık dilatör setlerini önerebilirdi, zihninizi açardı. Doktor rahim arkada demiş, tamam da rahim arkada olunca da ilişki kurulur. İlişki ön planda vajen ile ilgilidir, rahimden ilişki kurmazsınız. 4 yıl nasıl bir sabırdır yaa!!!
Konu tedavi masrafı değil. Bir iki kez kadın doğum muayenesi + üç-dört seans psikoterapi hepsi 4-5 bin TL. Düğün altınlarından bir iki tanesini harcasalar 4 yıl eziyet çekmeyecekler. Vajinusmus organik anatomik bir sorun yoksa %90 önceki ön yargılar ve bastırılmış cinsellik nedeniyle. Türkiye'de vajinusmus oranı %20. Korkunç bir rakam.inanın ben de hayretler içinde okuyorum bazı vajinismus konularını. 1-2 ay değil ki terapi ücretlerini gözün görsün, düğün masrafı da yapılmasaydı keşke şu haldeyken. 20 yaşında koştur koştur evlenip şu halde olmak üzücü