Vajinusmusmuyum?🥺

sirinn97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
6
2
27
Merhaba 4. Seneme döndüm evliliğim de. Ama eşimle ilişkim tam anlamıyla olmadı sadece yüzeysel ilişkimiz var. Severek evlendik birbimizi çok seviyoruz ama ben çok korkuyorum. Ben ağladığım da eşim dayanamıyor bu sefer o üzülüyor ama böyle gitmiyor artık ne yapmam lazım ? Tedavi alıyım dedim ama çok cüzi rakamlar söylüyorlar ...

Daha önce jinekoloğa gittin mi ? İlişkiye engel bir durum var mi diye gitmen lazım. Yoksa dilator setiyle vajinismusu yenebilirsin..

Daha önce jinekoloğa gittin mi ? İlişkiye engel bir durum var mi diye gitmen lazım. Yoksa dilator setiyle vajinismusu yenebilirsin..
Evet gittim doktor rahmin arkada dedi oda cinsel ilişki yaşarken ağrın artar dedi sadece çok ağrıyor ve aşırı bir korkum var

4 yıl iyi sabretmişsiniz. Bu süreçte araştırsaydınız, dilator setleriyle yenen insanlar var, en azından siz de denerdiniz. Bu şekilde ağlamalı biten ilişkiler eşiniz açısından da psikolojik olarak yıpratıcı. Siz tedavi olduktan sonra onun da tedavi gerektirecek cinsel problemleri ortaya çıkabilir bu sebepten. Bence daha fazla uzatmayın bu tedavi işini.

Merhaba 4. Seneme döndüm evliliğim de. Ama eşimle ilişkim tam anlamıyla olmadı sadece yüzeysel ilişkimiz var. Severek evlendik birbimizi çok seviyoruz ama ben çok korkuyorum. Ben ağladığım da eşim dayanamıyor bu sefer o üzülüyor ama böyle gitmiyor artık ne yapmam lazım ? Tedavi alıyım dedim ama çok cüzi rakamlar söylüyorlar ...
4 yıldır tedavi olmadınız mı? Adamda iyi sabır varmış kusura bakmayın. Çok cüzi rakam çok ucuz demek bu arada yanlış kullandınız sanırım. Cüziyse gidin zaten. Bu saatten sonra inşallah kurtarırsınız

Benim de aynı şeyler başıma gelmişti fakat ben 1 buçuk ayın sonunda hemen tedavi oldum ve 5 gün gibi bir sürede çözdüm. 4 yıl nedir insan şaşıyor. Siz o evde ev arkadaşı olmuşsunuz artık :110:

4 yıldır tedavi olmadınız mı? Adamda iyi sabır varmış kusura bakmayın. Çok cüzi rakam çok ucuz demek bu arada yanlış kullandınız sanırım. Cüziyse gidin zaten. Bu saatten sonra inşallah kurtarırsınız
Valla yazık. Bir de ilişki denemelerinden sonra ağlamalı teselli etmeli durumlar yaşanmış hep. Konu sahibi tedavi olsa da eşinde sertleşme, erken boşalma problemleri baş gösterebilir büyük olasılıkla.

ilk etapta korkarsınız, toplumun cinsellik baskılarını suçlarız olur biter. ama 4 sene, tedavi ücretlerini bahane ederek bu işi çözememiş olmanın bir açıklaması yok bence. dilatör set kaç para allaseniz, çeyizinize mi konulsaydı? eşinize çok üzüldüm, üstelik bir de sizi teselli etmek zorunda kalıyor demek ki.

bu arada emin olun çatır çatır sevişen kadınlardan da rahmi geride olan vardır. keşke doktor bunu size ağrı yapabilir diye söylemeseydi.

4 sene, tedavi ücretlerini bahane ederek bu işi çözememiş olmanın bir açıklaması yok bence. dilatör set kaç para allaseniz, çeyizinize mi konulsaydı?
4 yıl ilişki kuramayıp da hala burada ağlama krizlerinden bahseden arkadaşlara inanamıyorum. Bu eziyeti çekip de birkaç bin liralık tedavi ücretini gündeme getirenlere de kırmızı kart çıkarıyorum. Bari doktora, psikoloğa gitmediniz de çevrenizde aynı sorunu yaşayan veya yardımcı olabilecek arkadaşlarınızdan, yakınlarınızdan yardım alsaydınız. Birisi size yüz iki yüz liralık dilatör setlerini önerebilirdi, zihninizi açardı. Doktor rahim arkada demiş, tamam da rahim arkada olunca da ilişki kurulur. İlişki ön planda vajen ile ilgilidir, rahimden ilişki kurmazsınız. 4 yıl nasıl bir sabırdır yaa!!!

4 yıl ilişki kuramayıp da hala burada ağlama krizlerinden bahseden arkadaşlara inanamıyorum. Bu eziyeti çekip de birkaç bin liralık tedavi ücretini gündeme getirenlere de kırmızı kart çıkarıyorum. Bari doktora, psikoloğa gitmediniz de çevrenizde aynı sorunu yaşayan veya yardımcı olabilecek arkadaşlarınızdan, yakınlarınızdan yardım alsaydınız. Birisi size yüz iki yüz liralık dilatör setlerini önerebilirdi, zihninizi açardı. Doktor rahim arkada demiş, tamam da rahim arkada olunca da ilişki kurulur. İlişki ön planda vajen ile ilgilidir, rahimden ilişki kurmazsınız. 4 yıl nasıl bir sabırdır yaa!!!
inanın ben de hayretler içinde okuyorum bazı vajinismus konularını. 1-2 ay değil ki terapi ücretlerini gözün görsün, düğün masrafı da yapılmasaydı keşke şu haldeyken. 20 yaşında koştur koştur evlenip şu halde olmak üzücü

inanın ben de hayretler içinde okuyorum bazı vajinismus konularını. 1-2 ay değil ki terapi ücretlerini gözün görsün, düğün masrafı da yapılmasaydı keşke şu haldeyken. 20 yaşında koştur koştur evlenip şu halde olmak üzücü
Konu tedavi masrafı değil. Bir iki kez kadın doğum muayenesi + üç-dört seans psikoterapi hepsi 4-5 bin TL. Düğün altınlarından bir iki tanesini harcasalar 4 yıl eziyet çekmeyecekler. Vajinusmus organik anatomik bir sorun yoksa %90 önceki ön yargılar ve bastırılmış cinsellik nedeniyle. Türkiye'de vajinusmus oranı %20. Korkunç bir rakam.

Doktor ve psikoloğu geçtim bari çevrelerindeki insanlarla sorunlarını paylaşıp yardım alabilirlerdi. Çok sayıda kadın bunu yaşıyor ve çözüyor. Kadınlar arası muhabbetlerinde samimi birilerine sorabilirdi S sirinn97 .

Bir kadın vajinismus olduğunda inanın doktor muayenesi bile dünyanın en korkunç şeyi.. bende vajinismus hastasıyım yeni tedaviye başladım 1 buçuk senenin sonunda ve o ilk muayene bacak titrememi anlatamam kelimelerle. Ama şimdi geçen 2 seansla 2 parmak (işaret-orta) yerleştirmeyi başardım 😇 maddi olarak tek eşim asgari ücretle çalışıyor ve biz tedavi olabiliyoruz çünkü çok uçuk bi rakam değil bizim doktorumuz arada ücretsiz kontrol seansı bile yapıyor araştırılıp bulunabilir uygun doktor. geçen zamana yazık oluyor hala sorunu tam cozememiş biri olarak bunları söylemek istedim.. birde rahim geride acır falan diyen bi doktora muayene olmayın lütfen size halinizi anlayacak bir doktor lazım her kadın doğum doktoru bunu anlayamıyor ne yazık ki

X