vajinusmus

Okadar caresizimki yoruldum 11 ay oldu anne olamicam hiccc artik esimde kiziyo nekadar oldu yeter dio napiyim kasilmama engel olamiyorum tedaviye basladik hala tik yokkk ben ayrilicam ona bunu yapmaya hakkim yok

Lütfen bana özel mesajdan ulaşın arkadaşlar ben de aynı sorunla karşılaştım ve azmettim yendim.Doktorlar bu işi para tuzağına dönüştürmüşler hepsi değil tabiki ama özel muayenehaneler abartmışlar fiyatları.Hiç vicdan Yok artık insanlarda bir insanın evliliği söz konusuyken nasıl bu kadar para bürüyor bazı doktorların gözünü anlamış değilim.Neyse yazın bana elimden geldiğince yardım edicem,söz verdim çünkü kendime

Okadar caresizimki yoruldum 11 ay oldu anne olamicam hiccc artik esimde kiziyo nekadar oldu yeter dio napiyim kasilmama engel olamiyorum tedaviye basladik hala tik yokkk ben ayrilicam ona bunu yapmaya hakkim yok
Selam canım mesajın o kadar içten ki üzüldüm doğrusu ma eğer eşini seviyorsan asla vazgeçme göreceksin başaracaksın ne yöntem deniyorsun bilmiyorum ama azimli ol yılma ben başardım herkes başarır bence ;)

Kadın doğum doktoruna gittiniz mi doktorum benim vajinamın çok dar ve kaslarımın çok güçlü olduğundan acı çektiğimi söylemşiti

Arkadaşlar slm, 1.5 yıllık evliyim vajinusmus hastasıyım. Dr tanı koydu. Yaklaşık bir yıl yedavi gördüm. Vajinusmusu yenemedim. Cinsel ilişkiye girmek benim için artık hayal oldu. Eşim 1 yıl sabretti anlayışla. Artık boşanma noktasına geldik. Son bir aydır konuşmuyoruz bile. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bunalımdayım.ölmek istiyorum. Bana yardım edebilecek kimse yokmu.cinsel ilişkiye giremediğimizi kimse bilmiyo kimseye anlatamıyorum.dayanacak gücüm kalmadı.nolur bana yardım edin:KK43:
kayra bera kliniğine gidin çok iyi ben çözdüm orda hiç korkulacak bişi yok çok rahat oluyor

Arkadaşlar slm, 1.5 yıllık evliyim vajinusmus hastasıyım. Dr tanı koydu. Yaklaşık bir yıl yedavi gördüm. Vajinusmusu yenemedim. Cinsel ilişkiye girmek benim için artık hayal oldu. Eşim 1 yıl sabretti anlayışla. Artık boşanma noktasına geldik. Son bir aydır konuşmuyoruz bile. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bunalımdayım.ölmek istiyorum. Bana yardım edebilecek kimse yokmu.cinsel ilişkiye giremediğimizi kimse bilmiyo kimseye anlatamıyorum.dayanacak gücüm kalmadı.nolur bana yardım edin:KK43:
tek seansta çözumu var.. yanı doktora gidin isim istersenız verebılırımde en yakın arkadasım tedavi oldu suan tum sorunları bitti

Back