Vajinusmus

Iyi geceler...burda ki vajinusmusla ilgili olan cok yazi okumustum ve bi yazida iliskide yanlis yapildigi yaziyodu yani denerken penisin duz degilde makat tarafina digru denenmesi gerektigi yaziyodu ve inanin o sekilde girmesi cok daha kolay ...parmak egzesizleri evet yapamaya bilirsiniz zor gelir imkansiz gelir ama ayna alip oturun ve yapmaya calisin yapamasanizda deneyin o bile bisey...bence yaparsiniz korkmayin inanin hersey geciyo ve gectiginde bu kotu tecrubeyi bile yasadiginiz icin uzulmeyeceksiniz...bu yuzden esinizi kaybetmezsiniz hee bide cokca dua edin olur mu insallah en yakin zamanda olur

Çok şanslısınız. Ben ilk 15 günde yapamadığim icin azarlanmıştım . Insan var insan var

bu şekilde yaşamanıza üzüldüm.
ancak şunu söylemek istiyorum. eşinizin böyle bir tavır alması tamamen kendi yetersizliğinden. herhangi bir sorun çıktığında baş edemeyecek hissi olunca ya da beklentisi karşılamayınca insan isyan ediyor genelde ve en kolayi bunu karsindaki insana yansıtmak.
yani bence siz eşinizin bu zayıflığını görüp onu affetmek ya da en azından anlamak noktasında avantajlı olabilirsiniz. uzun vadede ilişkiniz devam edecek ise bu tatsız hadiseyi bu şekilde yorumlayıp hafızanızda tutmayın. her mevzuda böyle hatırlayıp üzülmeniz çok yorucu ve üzücü olur. olaya başka bir yorum getirip kendinizi rahatlamanızı tavsiye ederim. yoksa insan ne olduğunu anlamıyor ama türlü hastalıkların sebebi önceden icine atılmış dertler sıkıntılar genelde. ya da ilişkiler acısından da bu böyle. yıllar sonra hiç umulmadık bi yerde bu mevzu aklinizi kurcalayabilir.
yani bu olay yaşandı bir parantez açıldı. ona dair bir yorumunuz var. ama parantez olumsuzlukla kapanmasın eğer ilişkiniz devam edecekse.

yaşadığınız kolay ya da tercih edilecek bir şey değil. ne hissettiğinizi anlamam zor. bunu yazmaktaki tek amacım bakış açınızı değiştirip sizi rahatlatmak biraz. olan oldu. sizden başka birinin yaptığını tecrübe etmek durumunda kaldınız. ve zorlansanız da ölmedik hayat devam ediyor geçmişi değiştiremeyiz. ancak kendi yorumumuz bakış açımızı değiştirmek elimizde. haddimi aştımsa özür dilerim.
sevgiler

Teşekkür ederim inşallah

Parmak egzersizi zor geliyor ise kulak çöpü ile egzersizi dene. Birde sık sık kegel egzersizi yap.

Doğru söylüyorsunuz aslında doktora gittikçe daha kötü olduğumü farkettim zaten burda söylenilen herseyi tek tek deneyecegim
Benn 1 buçuk yil çektim bu skntiyi . Hayatımın en berbat ve en kötü zamanıydı. Özgüveb huzur adina hiçbisey kalmamıştı. Doktorlara gittim ve senin dedigin gibi egzersiz verdiler yapamadim . Allah karşıma birini cikardi cik arastirdim inanmadim . Ya bu kezde olmazsa diye cok korktum . Ama sonunda karar verip gittij eşimle. Çok şükür 4gunde o kabustan kurtuldum ve biliyomusun oraya gitmesem hayatta yenemezdim . Burda topiklerde gittiğim doktorunveya gidebilecegij doktorlarin isimleri var bben söyleyip rejlam yapmak istemiyorum . Ama yapman gereken oraya gidince kendini onlarin eline birakmak ve 4 gun de bu kabusun biteceğine inanmak hepsi bu kadar basit. Ve benn suan hamileyim hayal bile edemediğim yerdeyim hamdolsun. Insallah olursun tedavi vakit kaybetme.

Üzülmeyin ben üzülmüyorum çünkü.
Isyan filanda etmedim hep not verdim ve bugüne geldim. Genel not ortalamasinda ise basariyi yakalayamadiğı icin yolun sonu yakın.
Biz eşimle 7 buçuk sene flört ettik. Çok saygılıydı her zaman cömert merhametliydi Ama evlenince ailesiyle benzer ozelliklerini farkettim. Ailece stresli ve karamsarlar. Ufacik bir sorunda moralleri cok bozuluyor. Yasananlari hatirladikca uzulmuyorum sadece unutmamak benimkisi. Unutmamak uzulmedikce iyi birseydir. Ilerime bakarim. Gecmiside unutmam bugunumu de gölgelemesine izin vermem. Yasananlar görüs ve değerlendirmeleri gelistirerek bazen insanlarin hayata daha güzel pencereler acmasina vesile olabilir. Hayatta şukredecek çok seyimiz var bir kizimda var. Esimde özün de iyi bir insan ama bu yetmiyor. Zaten hayatı birbirimize olumlu kilamadigimiz birbirimizi bir adim ileri göturemedigimiz icin ayrilma karari verdik zor olacak toplamda 14 senedir arkadasiz sonucta. Vefa aliskanlik güzel anılar filan ama zamanla unutulur. Unutmaya deger hayat kisa sloganiyla

Ayrıca teşekkür ederim
Sizi bu mesaji yazmaya iten güzel duygulari tahmin edebiliyorum .
Hoşcakalın

hakkınızda hayırlısı olsun
ne istediğini bilen ve içindeki gücü bilen birisiniz. benimki sadece nacizane duygusal destek gösterme cabası.
iki kitap bırakmak istiyorum şuraya belki elinize gelir okursunuz. birinin pdfi var internette

Debbie Ford- ışığı arayanların karanlık yani
Don Miguel Ruiz- ustaca sevmek
biraz bu kitaplardan hareketle yazmak istemistim :)
sevgiler

İnşallah Teşekkür ederim hayırlısı ile Bebeğinizi kucaginiza alin

amin çok teşekkür ederim. Kpss'yi atlatayım okuyacağım inşaAllah

canım bende de vardı inan kendim yendim. o duyguyu çok iyi bilirim. kafanda bitiyor. kendini gevşek bırakmakla ilgili. kasıldığı için olmuyor. kendini gevşek bırakmaya çalış.

O kad
canım bende de vardı inan kendim yendim. o duyguyu çok iyi bilirim. kafanda bitiyor. kendini gevşek bırakmakla ilgili. kasıldığı için olmuyor. kendini gevşek bırakmaya çalış.
Kasmayacagim diyorum ama bi bakıyorum o anda gene kasmisim sürekli hayal kirginliklarindan o kadar yoruldum ki.

1- Kegel egzersizi 2- Kendinizi başka bi yerde başka biri gibi hayal kurun...

Bunlar hep toplum baskısından..

Dediğim gibi kendini gevşetecek bişeyler pasiflora emla krem alkol müzik ortamın karanlık yanda loş olması artık hangisi tercihinse hangisi sana uygunsa.. kararlı bi beyin. Bütün kontrolün sende olduğundan emin olduğun kendini güvende hissettiğin bir pozisyon ve kayganlaştırıcı bir jel olucaaak

Merhaba yorumları okumadım ama sorununuza önerebileceğim tek ve en iyi doktor ebru zülfikaroğludur ankarada kliniği var ve gerçekten abartmıyorum 3 günde kesin çözüm bizzat yaşadım biliyorum. Kendinizefe eşinizede eziyet etmeyin bir an önce uzmanla görüşün derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…