- 9 Şubat 2016
- 39
- 28
- 18
- Konu Sahibi Domateskafa
-
Iyi geceler...burda ki vajinusmusla ilgili olan cok yazi okumustum ve bi yazida iliskide yanlis yapildigi yaziyodu yani denerken penisin duz degilde makat tarafina digru denenmesi gerektigi yaziyodu ve inanin o sekilde girmesi cok daha kolay ...parmak egzesizleri evet yapamaya bilirsiniz zor gelir imkansiz gelir ama ayna alip oturun ve yapmaya calisin yapamasanizda deneyin o bile bisey...bence yaparsiniz korkmayin inanin hersey geciyo ve gectiginde bu kotu tecrubeyi bile yasadiginiz icin uzulmeyeceksiniz...bu yuzden esinizi kaybetmezsiniz hee bide cokca dua edin olur mu insallah en yakin zamanda olurKızlar Merhaba yeni üyeyim yanlışlarım olursa affola.
Esimle 2 yıllık beraberligin ardından Evlendik. Büyük bir askla. Çok şükür hala hersey yolunda ama kimseye anlatamadigim içimde koca bir boşluk var. Vajinusmus. .
Eşim hiç bişey için zorlamadi sağolsun çok da destek verdi ama basaramiyorum. Kadın doğuma da gittim psikoloğa da ama hep hayal kırıklığı.
Eşim sorun etmiyor ama evlilik de bunun önemli olduğu bilincindeyim. Konu doğru yerde mi onu da bilmiyorum ama lütfen bana yardımci olun.
Çok şanslısınız. Ben ilk 15 günde yapamadığim icin azarlanmıştım . Insan var insan var
7 aydır evliyim Evet hiç ilişki olmadi2senedir hic iliski olmadimi hala bakiremisinjz yani ????
Teşekkür ederim inşallahIyi geceler...burda ki vajinusmusla ilgili olan cok yazi okumustum ve bi yazida iliskide yanlis yapildigi yaziyodu yani denerken penisin duz degilde makat tarafina digru denenmesi gerektigi yaziyodu ve inanin o sekilde girmesi cok daha kolay ...parmak egzesizleri evet yapamaya bilirsiniz zor gelir imkansiz gelir ama ayna alip oturun ve yapmaya calisin yapamasanizda deneyin o bile bisey...bence yaparsiniz korkmayin inanin hersey geciyo ve gectiginde bu kotu tecrubeyi bile yasadiginiz icin uzulmeyeceksiniz...bu yuzden esinizi kaybetmezsiniz hee bide cokca dua edin olur mu insallah en yakin zamanda olur
Deneyeceğim Teşekkür ederimParmak egzersizi zor geliyor ise kulak çöpü ile egzersizi dene. Birde sık sık kegel egzersizi yap.
Benn 1 buçuk yil çektim bu skntiyi . Hayatımın en berbat ve en kötü zamanıydı. Özgüveb huzur adina hiçbisey kalmamıştı. Doktorlara gittim ve senin dedigin gibi egzersiz verdiler yapamadim . Allah karşıma birini cikardi cik arastirdim inanmadim . Ya bu kezde olmazsa diye cok korktum . Ama sonunda karar verip gittij eşimle. Çok şükür 4gunde o kabustan kurtuldum ve biliyomusun oraya gitmesem hayatta yenemezdim . Burda topiklerde gittiğim doktorunveya gidebilecegij doktorlarin isimleri var bben söyleyip rejlam yapmak istemiyorum . Ama yapman gereken oraya gidince kendini onlarin eline birakmak ve 4 gun de bu kabusun biteceğine inanmak hepsi bu kadar basit. Ve benn suan hamileyim hayal bile edemediğim yerdeyim hamdolsun. Insallah olursun tedavi vakit kaybetme.Doğru söylüyorsunuz aslında doktora gittikçe daha kötü olduğumü farkettim zaten burda söylenilen herseyi tek tek deneyecegim
Üzülmeyin ben üzülmüyorum çünkü.bu şekilde yaşamanıza üzüldüm.
ancak şunu söylemek istiyorum. eşinizin böyle bir tavır alması tamamen kendi yetersizliğinden. herhangi bir sorun çıktığında baş edemeyecek hissi olunca ya da beklentisi karşılamayınca insan isyan ediyor genelde ve en kolayi bunu karsindaki insana yansıtmak.
yani bence siz eşinizin bu zayıflığını görüp onu affetmek ya da en azından anlamak noktasında avantajlı olabilirsiniz. uzun vadede ilişkiniz devam edecek ise bu tatsız hadiseyi bu şekilde yorumlayıp hafızanızda tutmayın. her mevzuda böyle hatırlayıp üzülmeniz çok yorucu ve üzücü olur. olaya başka bir yorum getirip kendinizi rahatlamanızı tavsiye ederim. yoksa insan ne olduğunu anlamıyor ama türlü hastalıkların sebebi önceden icine atılmış dertler sıkıntılar genelde. ya da ilişkiler acısından da bu böyle. yıllar sonra hiç umulmadık bi yerde bu mevzu aklinizi kurcalayabilir.
yani bu olay yaşandı bir parantez açıldı. ona dair bir yorumunuz var. ama parantez olumsuzlukla kapanmasın eğer ilişkiniz devam edecekse.
yaşadığınız kolay ya da tercih edilecek bir şey değil. ne hissettiğinizi anlamam zor. bunu yazmaktaki tek amacım bakış açınızı değiştirip sizi rahatlatmak biraz. olan oldu. sizden başka birinin yaptığını tecrübe etmek durumunda kaldınız. ve zorlansanız da ölmedik hayat devam ediyorgeçmişi değiştiremeyiz. ancak kendi yorumumuz bakış açımızı değiştirmek elimizde. haddimi aştımsa özür dilerim.
sevgiler
Ayrıca teşekkür ederim
Sizi bu mesaji yazmaya iten güzel duygulari tahmin edebiliyorum .
Hoşcakalın
İnşallah Teşekkür ederim hayırlısı ile Bebeğinizi kucaginiza alinBenn 1 buçuk yil çektim bu skntiyi . Hayatımın en berbat ve en kötü zamanıydı. Özgüveb huzur adina hiçbisey kalmamıştı. Doktorlara gittim ve senin dedigin gibi egzersiz verdiler yapamadim . Allah karşıma birini cikardi cik arastirdim inanmadim . Ya bu kezde olmazsa diye cok korktum . Ama sonunda karar verip gittij eşimle. Çok şükür 4gunde o kabustan kurtuldum ve biliyomusun oraya gitmesem hayatta yenemezdim . Burda topiklerde gittiğim doktorunveya gidebilecegij doktorlarin isimleri var bben söyleyip rejlam yapmak istemiyorum . Ama yapman gereken oraya gidince kendini onlarin eline birakmak ve 4 gun de bu kabusun biteceğine inanmak hepsi bu kadar basit. Ve benn suan hamileyim hayal bile edemediğim yerdeyim hamdolsun. Insallah olursun tedavi vakit kaybetme.
amin çok teşekkür ederim. Kpss'yi atlatayım okuyacağım inşaAllahhakkınızda hayırlısı olsun
ne istediğini bilen ve içindeki gücü bilen birisiniz. benimki sadece nacizane duygusal destek gösterme cabası.
iki kitap bırakmak istiyorum şuraya belki elinize gelir okursunuz. birinin pdfi var internette
Debbie Ford- ışığı arayanların karanlık yani
Don Miguel Ruiz- ustaca sevmek
biraz bu kitaplardan hareketle yazmak istemistim :)
sevgiler
Kasmayacagim diyorum ama bi bakıyorum o anda gene kasmisim sürekli hayal kirginliklarindan o kadar yoruldum ki.canım bende de vardı inan kendim yendim. o duyguyu çok iyi bilirim. kafanda bitiyor. kendini gevşek bırakmakla ilgili. kasıldığı için olmuyor. kendini gevşek bırakmaya çalış.
Evet malesef hep toplum baskısı. Deneyeceğim Teşekkür ederim.1- Kegel egzersizi 2- Kendinizi başka bi yerde başka biri gibi hayal kurun...
Bunlar hep toplum baskısından..
O kad
Kasmayacagim diyorum ama bi bakıyorum o anda gene kasmisim sürekli hayal kirginliklarindan o kadar yoruldum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?