- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- Konu Sahibi Domateskafa
Çok teşekkür ederimAraştırın,elbet iyi bir doktor bulursunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimAraştırın,elbet iyi bir doktor bulursunuz.
Kızlar Merhaba yeni üyeyim yanlışlarım olursa affola.
Esimle 2 yıllık beraberligin ardından Evlendik. Büyük bir askla. Çok şükür hala hersey yolunda ama kimseye anlatamadigim içimde koca bir boşluk var. Vajinusmus. .
Eşim hiç bişey için zorlamadi sağolsun çok da destek verdi ama basaramiyorum. Kadın doğuma da gittim psikoloğa da ama hep hayal kırıklığı.
Eşim sorun etmiyor ama evlilik de bunun önemli olduğu bilincindeyim. Konu doğru yerde mi onu da bilmiyorum ama lütfen bana yardımci olun.[/QUOTE
Merhaba bende aynı konuda sıkıntılıyım.2 yıllık evliyim. 1 haftadır bu siteden okuyorum. ve dün egzersizlere başladım.olucağını düşünüyorum çok ümitliyim.sende cesaret et gerçekten ben yapıyorsam herkes yapar.Kızlar Merhaba yeni üyeyim yanlışlarım olursa affola.
Esimle 2 yıllık beraberligin ardından Evlendik. Büyük bir askla. Çok şükür hala hersey yolunda ama kimseye anlatamadigim içimde koca bir boşluk var. Vajinusmus. .
Eşim hiç bişey için zorlamadi sağolsun çok da destek verdi ama basaramiyorum. Kadın doğuma da gittim psikoloğa da ama hep hayal kırıklığı.
Eşim sorun etmiyor ama evlilik de bunun önemli olduğu bilincindeyim. Konu doğru yerde mi onu da bilmiyorum ama lütfen bana yardımci olun.
Umarim size yendim mesajını yazabilirim. Gerçekten çok teşekkür ederimbenim vajinusmus yoktu ama korkuyordum ve aklım almıyordu nasıl girer yer yok diye :) epey araştırmıştım öncesinde. fazla bilgi yüklemesi yapmıştım. burda sayfalarca vajinusmus okudum.
ama tamamen rahat olmak lazım.
o hayat eşiniz. sizi zorlamıyor demek ki zevki için canınızı yakacak biri değil. gevşeyin. acı hafif oluyor ama cinsellik yaşamanın heyecanı ile onu çok takmıyor insan ve bi iki haftadan çok sürmüyor inan . hem de sevdiğinle birlikte daha önce hiç yaşamadığın bisey.. çok özel bisi. eşine söyle o da sana sakince gevşemen için telkin versin
bi de başka sebeple ben de eşimin parmağı vs denemiştik. penisin yapısı bizimle çok doğal şekilde uyumlu. kalem parmak vs uğraşmak yerine direk eşinle denemek belki daha iyi olur. ben parmaktan çok rahatsız oluyordum boyutu küçük olmasına rağmen
Peki siz hiç doktora gittiniz mi ?Merhaba bende aynı konuda sıkıntılıyım.2 yıllık evliyim. 1 haftadır bu siteden okuyorum. ve dün egzersizlere başladım.olucağını düşünüyorum çok ümitliyim.sende cesaret et gerçekten ben yapıyorsam herkes yapar.
Umarim size yendim mesajını yazabilirim. Gerçekten çok teşekkür ederim
İyi ki üye olmuşum cesaretim de ozguvenimde yerine geldi yeniden. Basaricam inşallahumarım..
ben de orgazm olamıyorum diye burda konu açmıştım ve çok destek gördüm ve faydalı tavsiyeler aldım. konuyu açmak önemli. sonrası da zamanla gelir.
bunun tamamen zevk fiili olduğunu hatırlayın.
dokunmak öpmek kadar belki daha fazla haz alabileceğiniz bir yol. zihninizi devreden çıkarmayı deneyin :) 《bu benim de orgazma ulaşmada zorluk yaşadığım şey aslında 》
eşiniz hafif şekilde size gevşeme telkini versin.
siz de cesaretinizi toplayın. asla acıdan kıvranacak bi acı değil. orada yol oluşana kadar biraz sürtünme etkisi oluyor diye düşünün. sonrası haz alacağınız bir yol. birazcık cesaret
Eşim sorun etmiyor ama evlilik de bunun önemli olduğu bilincindeyim. Konu doğru yerde mi onu da bilmiyorum ama lütfen bana yardımci olun.
İse yarar diyosunuz herseyi denedim bu da denemeye değer benceBence once dua alin sonra hindistan cevizi yagi ile masaj yapsin esiniz size. Oyle deneyin. Vucudunuzdaki gerginligi atin.
Aslında dediğiniz gibi kaybetme korkusu yüzünden belki de hala olmuyor.sevişmelerinizi çok uzun tutun. Müzik açın uzun uzun öpüşmek rahatlatabilir. Eşiniz parmakla ve kayganlaştırıcıyla deneme yapsın önce o bölgeye parmağın rahatlıkla girdiğini görünce gevşeyeceksiniz. Zamanla da iki parmağa geçin. Ama bunlar için hiç acele etmeyin. Mesela akşamları sevişin ama ilişkiye girmeden sevişin o amaçlı yapmayınca nelerden zevk aldığınızı da çözebilirsiniz. Sonraki günlerde parmak olayına geçin. Burda eşinizin tecrübesi ve rahatlatması önemli. İnanın çok rahat olacak ve üzüldüğünüze değmeyecek. Kaybetmek korkusuyla değil sevdiğiniz için sevişirseniz kafanızdaki o korkuyu atmanız daha kolay olacaktır.
Benzetmeniz gerçekten çok yerindeydi cesaret verdiniz banakendinizi eşinize de mahcup hissetmeyin
onun da bi sorunu olabilirdi
iyi günde kötü günde bir ömür hayat arkadaşınız sonuçta
size destek veriyor
aceleye getirmeden kendinizi hazırlayıp cesaretlendin. eşinizle açık açık ne hissettiğinizi konuşun . bi gün de gözünüzü karartın sürekli ertelemeyin. sündürmeyin. uzadıkça uzamasın. soğuk suya ilk atlarken biraz ürperir insan geri geri gider ama girdikten sonra sorun olmaz ya öyle. boşuna geri durmayın. ikiniz için de çok güzel bişey için bir kapı.
cinsel ilişkinin manevi ruhani yönü de var
ruhumuzun bir bütün olması hali
birbirinde sükunet bulma
bunları kalben hissedip de kendinizi eşinize acabilirsiniz belki . birlikte tam olmak için motivasyonunuzu artırır umarım
Hemen bakayım Teşekkür ederimVajınusmus sorunu yasayan arkadasların topigı var.Oradan yardım alabılırsınız.Bırcok sızın gıbı sorun yasayan bayan arkadasların oldugu gunluk egzersızleer ve doktor tedavılerı hakkında konuşuldugu önerılerın verıldıgı bır topik.Oradan daha fazla bılgi alıp egzersızlere başlayabilirsiniz.yanlış hatırlamıyorsam vajınusmustan kurtulmanın yollarıydı adı umarım yanlış hatırlamıyorumdur.
Buldum canım topigi Evet insan öyle örnekleri görünce yalnız olmadığını hissediyo en azından isyan etmeyi bırakıyorCanım topıngı bulamassan ben bulmaya calısırım.Emınımkı ordakı arkadaslarla sohbet ettıkce bu sıkıntıdan daha rahat bır sekılde kuryulacaksın.Ben de boyle bır sorun yok ama o topıngı ara ara okuyorum.Inankı senden dahada kotu durumda olanlar var.10 sene 7 sene evlı olupta esını kesınlıkle yanına yaklastıramayanlar var.![]()
ya bende bı konu acarken sasıyorum baska bolumlre konu acınca hıc gorunmuyor hıc fıkır edınemıyorum mecburen buraya acıyorum buraya yogun gırılıyor dıye. konuya gelınce sanırım bende de bu varKızlar Merhaba yeni üyeyim yanlışlarım olursa affola.