- 27 Mayıs 2017
- 431
- 920
- 53
- Konu Sahibi Domateskafa
Bende bu dertten muzdaripim( ne yapsam olmuyor,kegel egzersizler psikologlar, kadın doğum, herşeyi denedim yok.Bitkin hissediyorum yıldım artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi hersey senin elinde kqrdesim sen basarmazsan hiç bişey çare olmaz bende 1 ay oldu vajinusmus tan kurtulaliBende bu dertten muzdaripim( ne yapsam olmuyor,kegel egzersizler psikologlar, kadın doğum, herşeyi denedim yok.Bitkin hissediyorum yıldım artık.
Geçmiş olsun, darısı bana, teşekkürler yorumun için.Vallahi hersey senin elinde kqrdesim sen basarmazsan hiç bişey çare olmaz bende 1 ay oldu vajinusmus tan kurtulali
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygunKızlar Merhaba yeni üyeyim yanlışlarım olursa affola.
Esimle 2 yıllık beraberligin ardından Evlendik. Büyük bir askla. Çok şükür hala hersey yolunda ama kimseye anlatamadigim içimde koca bir boşluk var. Vajinusmus. .
Eşim hiç bişey için zorlamadi sağolsun çok da destek verdi ama basaramiyorum. Kadın doğuma da gittim psikoloğa da ama hep hayal kırıklığı.
Eşim sorun etmiyor ama evlilik de bunun önemli olduğu bilincindeyim. Konu doğru yerde mi onu da bilmiyorum ama lütfen bana yardımci olun.
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygunEşim çok sabırlı canım ben yapamadığım zaman gerçekten çok üzüldüm gecelerce ağladım en kotusu kimse ile paylasamamk biraz rahatladim aslında burda paylasinca ama sakın şimdiden kendini korkutma canım zaten bizim bu korkularimizin tek sebebi bize hep acicak demeleri.
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygunKızlar Merhaba yeni üyeyim yanlışlarım olursa affola.
Esimle 2 yıllık beraberligin ardından Evlendik. Büyük bir askla. Çok şükür hala hersey yolunda ama kimseye anlatamadigim içimde koca bir boşluk var. Vajinusmus. .
Eşim hiç bişey için zorlamadi sağolsun çok da destek verdi ama basaramiyorum. Kadın doğuma da gittim psikoloğa da ama hep hayal kırıklığı.
Eşim sorun etmiyor ama evlilik de bunun önemli olduğu bilincindeyim. Konu doğru yerde mi onu da bilmiyorum ama lütfen bana yardımci olun.
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygunMalesef hiç iliski olmadı
Bende senin gibi söylemek istiyorum artık gerçekten psikolojik savaş veriyorum kendimle.
Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygunBende bu dertten muzdaripim( ne yapsam olmuyor,kegel egzersizler psikologlar, kadın doğum, herşeyi denedim yok.Bitkin hissediyorum yıldım artık.
Teşekkürler:)Merhaba,bende 5 yıllık evliyim ve bu zamana kadar hiç birlikte olamamıştık,bu platforma bunu bir kişiye ulaşır da Allah rızası İçin yardımımız olur diye yazıyorum,bende sağlıkçı olmama rağmen bu sorunu aşamadım Dr.Yeşim Yerçok tanışana kadar kendisi sadece 4 günde bu sorunu aşmama sebep oldu Allah ondan ve asistanı Hülya hanımda razı olsun,geçen zamana yıllara yazık etmişiz,psikiyatri vs gereksiz ve Zaman para kaybı,DR.Yeşim Yerçok hanıma gittikten ve 4.günden sonra hayatımızın değişimine kendimiz bile inanmadık Yeri Kalamış Kadıköy de ve inanın bu işi yaptığını iddia eden ama sadece para amaçlı bir çok merkeze göre de oldukça uygun
O kadar motive ediyor ki burda ki konuşmalar. Çok teşekkür ederimÖncelikle acının bir şehir efsanesi olduğuna inan
Yeterli ön sevişme ile hissetmeyeceksin bile, sana yemin ediyorum hissetmedim o derece
Eşine dokun, birbirinize vakit ayırın, kendi vücudunu keşfet
Kegel egzersizleri kadın sağlığı için çok faydalıdır, yap ve bu sorunu aştığında da yapmaya devam et
Ancak parmakla denemeye girme, bunun insanları daha çok gerdiğini düşünüyorum, ne güzel eşin anlayışlı bir adammış, ona bırak kendini, ona aşıksın ve güveniyorsun, canını yakmayacağına da inan.
Bana ulas lutfen ozeldenBurada okudum yıllar sonra yenen insanlar var. Ama çevremden bir kişi bu yuzden ayrıldı ben eşimi bu yüzden kaybetmekten korkuyorum çünkü gerçekten çok iyi bir insan.
Kaç kere denediniz de olmadıO kadar motive ediyor ki burda ki konuşmalar. Çok teşekkür ederim
7 aydır deniyorumKaç kere denediniz de olmadı
Ya aslında bişey yok gerçekten ben sevgilimle yapmaya karar verdiğimde ki oda baya kalındı girmicek gibi geliyordu o dedi kasma kendini rahat bırak o an bi salıverdim olan oldu parmak kadar kan sen ayağa kalkınca geliyor yani kastığını düşündüğün anda böyle bi salarsın ya kendini sal gitsin :) eşin ne diyor peki 7 ay az bir zaman değil ev arkadaşı gibi olmuşsunuz huzursuzluk falanda vardır konuşmuyor musunuz bu konuyu dr ne diyor psikolog ne diyor7 aydır deniyorum
Eşim çok Anlayışlı sağolsun hic ters bişey demedi evde o konu da huzurumuz da bozulmadi şükür çok şey önerdi Psikolog ama işe yarayan bir tedavi olamadımYa aslında bişey yok gerçekten ben sevgilimle yapmaya karar verdiğimde ki oda baya kalındı girmicek gibi geliyordu o dedi kasma kendini rahat bırak o an bi salıverdim olan oldu parmak kadar kan sen ayağa kalkınca geliyor yani kastığını düşündüğün anda böyle bi salarsın ya kendini sal gitsin :) eşin ne diyor peki 7 ay az bir zaman değil ev arkadaşı gibi olmuşsunuz huzursuzluk falanda vardır konuşmuyor musunuz bu konuyu dr ne diyor psikolog ne diyor
Hemen pes etme işe yarayan tedavi olmadım diyorsun önce işe yarayacağına inanmalısın . Bilinçlisin psikologa dr a gitmişsin ama önerileri seni tatmin etmemiş gibi bence önerilerine kulak ver ve haftada 2 en az dene eşinede söyle pes etmesin yani tam olacağı sırada sana rahat bırak desin ve sen bi an gevşeEşim çok Anlayışlı sağolsun hic ters bişey demedi evde o konu da huzurumuz da bozulmadi şükür çok şey önerdi Psikolog ama işe yarayan bir tedavi olamadım
Burda gerçekten umudum yeniden oluştu. Çok teşekkür ederimHemen pes etme işe yarayan tedavi olmadım diyorsun önce işe yarayacağına inanmalısın . Bilinçlisin psikologa dr a gitmişsin ama önerileri seni tatmin etmemiş gibi bence önerilerine kulak ver ve haftada 2 en az dene eşinede söyle pes etmesin yani tam olacağı sırada sana rahat bırak desin ve sen bi an gevşe
Araştırcam Teşekkür ederimwww.vaginismus.com canım bu siteye gir ve durumun varsa ordaki seti al ben 5 yıl çeşitli vajinismus tedavileri gördüm hiç biri fayda etmedi ve bu seti aldım birinin tavsiyesiyle ilk denememde başardım bu söylediklerim reklam değil inan gerçek set amerikadan geliyor ama güvenli araştırdım bana ulaşması 40 günü buldu ama keşke daha önce alsaydım bir de bu seti alınca eczaneden emla krem al onunla dene emin ol başarabilirsin