- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- Konu Sahibi Domateskafa
-
Bende senin gibi söylemek istiyorum artık gerçekten psikolojik savaş veriyorum kendimle.Ben de toplamda 7 aylık bir vajinismus süreci geçirmiştim.. Ama eşimim desteği çok oldu.. Bana kesinlikle zorla hiçbir şey yapmaya kalkmadı.. Eşinizin size karşı olan tutumu size cesaret versin.. Ayrıca bu keyfi bir durum değil.. Böyle düşünün.. Ben doktora gitmeden kendi kendime telkinler vererek üstesinden geldim..Aşık olduğum adamla sevişeceğim.. Beni kimse zorla evlendirmedi.. Diye diye diyee.. En sonunda oldu.. Ama aceleci olmamak lazım.. Yavaş yavaş.. Eşinizi siz yönlendirin.. Normal pozisyonda olmadı çünkü kontrol bende olmalıydı.. Anlatabiliyor muyum :) sevgiler.. Aşarsınız emin olun.. Bu muymuş len diceksiniz:)
Doğru söylüyorsunuz aslında doktora gittikçe daha kötü olduğumü farkettim zaten burda söylenilen herseyi tek tek deneyecegimAcıyacak yırtılacak hemde sesi duyulacakdinamit mi patlıyor ayol orda yada balon mu ha birde damarları patlayıp kan revan içinde kalanlar vardı
Korkunuzu yendiğiniz zaman bugünkü halinize şaşıracaksınız. Bu kadar korkunç birşey olsaydı bekar daha 16 17 yaşındaki kızlar kaçak göçek yapmazlardı. Hem oradan çocuk çıkıyor yani o kadar genişleyebiliyor.
İlişkiye girerken kendinizi serbest bırakırsanız su akar yolunu bulur.
Doktora gitseniz sizi motive edecek. Konuşacak, parmak egzersizi mi ne verecek. Sonuçta parmak sizin parmağınız, irade sizin iradeniz, tamamen sizin beyninizde bitiyor.
Doğru söylüyorsunuz aslında doktora gittikçe daha kötü olduğumü farkettim zaten burda söylenilen herseyi tek tek deneyecegim
Evlendiğimde ilk gece olmadı neyse olabiliyormuş dedik balayına gittik yedi gece kaldık ve her gece olmadı olmadı olmadı kasılıyodum canım çok acıyodu daha bir şey gerçekleşmediği halde hemde Allahım dedim vajinismus muyum yoksa ben. Benide mesela değiş parmak egzersizi bir parmağın oraya girme düşüncesi bile deli eder katlanamıuorum. Şu an aktif bi cinsel hayatım var hala parmağımı sokamam oraya fitil kullanmak zorunda kaldım ne kadar zorlandığımı anlatamam. Benimki vajinismusöuydu korku muydu ya da başka bir şey miydi bilmiyorum ama bi haftanın sonun ben bunu yapacsğğım hrrkes yapıyorsa bende yapabilirim dedim balayında her gece olmayınca ağlayarak araştırma yaptıpım için gevşememe sakinleşmeöe yardımcı olması için pasiflora aldım bide o bölgeyi uyuşturması için bi krem pasiflorayo içtim kremi sürdüm uyuşmasını bekledim yapıcam ben bunu diyerek kendimi inandırdım ve sonunda oldu aslında kendimi kasmayı bıraktığımda her şeyin ne kadar kolay ve güzel olduğunu anladım umarım bi nebze yardımı olurSorun orda ki parmak egzersizi yapamıyorum . Gerçekten fazlası ile bunalimdayim
İnşallah..Bende senin gibi söylemek istiyorum artık gerçekten psikolojik savaş veriyorum kendimle.
Çok ama çok teşekkür ederimEvet sanki doktor tarif etmişte tekrar başarısız olmuşsunuz gibi hissedersiniz. Size tavsiyem, ilişki olacak diye yakınlaşmaya başlamayın. Yani eşinize yakın olmak istediğiniz için olun. Aklınız orada olursa ki çok normal, oldu mu olacak mı diye düşünürseniz ne konsantresyon kalır ne bişey. Alkol alıyorsanız bir iki kadeh tüketin hafif çakırkeyf rahatlarsınız. Yahut papatya çayı ile sakin bir mola şeklinde kendinizi rahatlatın. Mesela geç saatte sıcak bir manyo yapın saçlarınızı sıcak sıcak kurutun sonra papatya çayı için yarım saat sonra uyku hali başlar eşinize yakınlaşın, kendinizi kasacak haliniz olmazsa belki başarabilirsiniz. Birde kontrol sizde olsun. Umarım en kısa zamanda çözebilirsiniz. Sevgiler
Baya yardimci oldunuz aslında teşekkür ederimEvlendiğimde ilk gece olmadı neyse olabiliyormuş dedik balayına gittik yedi gece kaldık ve her gece olmadı olmadı olmadı kasılıyodum canım çok acıyodu daha bir şey gerçekleşmediği halde hemde Allahım dedim vajinismus muyum yoksa ben. Benide mesela değiş parmak egzersizi bir parmağın oraya girme düşüncesi bile deli eder katlanamıuorum. Şu an aktif bi cinsel hayatım var hala parmağımı sokamam oraya fitil kullanmak zorunda kaldım ne kadar zorlandığımı anlatamam. Benimki vajinismusöuydu korku muydu ya da başka bir şey miydi bilmiyorum ama bi haftanın sonun ben bunu yapacsğğım hrrkes yapıyorsa bende yapabilirim dedim balayında her gece olmayınca ağlayarak araştırma yaptıpım için gevşememe sakinleşmeöe yardımcı olması için pasiflora aldım bide o bölgeyi uyuşturması için bi krem pasiflorayo içtim kremi sürdüm uyuşmasını bekledim yapıcam ben bunu diyerek kendimi inandırdım ve sonunda oldu aslında kendimi kasmayı bıraktığımda her şeyin ne kadar kolay ve güzel olduğunu anladım umarım bi nebze yardımı olur
Çok şanslısınız. Ben ilk 15 günde yapamadığim icin azarlanmıştım . Insan var insan varKızlar Merhaba yeni üyeyim yanlışlarım olursa affola.
Esimle 2 yıllık beraberligin ardından Evlendik. Büyük bir askla. Çok şükür hala hersey yolunda ama kimseye anlatamadigim içimde koca bir boşluk var. Vajinusmus. .
Eşim hiç bişey için zorlamadi sağolsun çok da destek verdi ama basaramiyorum. Kadın doğuma da gittim psikoloğa da ama hep hayal kırıklığı.
Eşim sorun etmiyor ama evlilik de bunun önemli olduğu bilincindeyim. Konu doğru yerde mi onu da bilmiyorum ama lütfen bana yardımci olun.
Neden azarliyör? Onda da olabilirdi sorun .peki astin mi canım yada ne yaptın ?Çok şanslısınız. Ben ilk 15 günde yapamadığim icin azarlanmıştım . Insan var insan var
Mecburiyetten aştım. Korku ve acı vardı. Yapamiyorum diye sinirleniyordu suratıni asip birakiyordu. Bazi insanlar hic biseye degmiyor. Buradan güzel tavsyeler aldiniz umarim yenersiniz durumunuzu ve daha daha mutlu olursunuz. Bu arada cok korkulcak bisey degilmis.Neden azarliyör? Onda da olabilirdi sorun .peki astin mi canım yada ne yaptın ?
İnşallah çok teşekkür ederimMecburiyetten aştım. Korku ve acı vardı. Yapamiyorum diye sinirleniyordu suratıni asip birakiyordu. Bazi insanlar hic biseye degmiyor. Buradan güzel tavsyeler aldiniz umarim yenersiniz durumunuzu ve daha daha mutlu olursunuz. Bu arada cok korkulcak bisey degilmis.
O kremler için biri zararlı diyor biri zararsız sen hangisini kullandin?Bende evliligimn ilk aylarinda yasadim.canim aciyacak korkusuyla.sonra uyusturucu krem aldm piskolojik olarak iyi geldi ve oldu canimda hic acimadi.sonrada alistm.bir dene isterse
Neye zararliymis.ismini bilmiyorm annem uyusturucu krem diye almis eczaneden artik kullanmiyorm zaten.ilk zqmanlar alisana kadardi.simdi bebegim bile var.zararini gormedimO kremler için biri zararlı diyor biri zararsız sen hangisini kullandin?
Vajinaya surmeyin falan yazıyordu bi sitede .bEnde genel arastırma yapayım bi Teşekkür ederim. Bu arada sağlıkla büyütün Bebeğinizi ☺Neye zararliymis.ismini bilmiyorm annem uyusturucu krem diye almis eczaneden artik kullanmiyorm zaten.ilk zqmanlar alisana kadardi.simdi bebegim bile var.zararini gormedim
Tsk ederim canim darisi sana ins.bu piskolojik bir olay unutma rahat ol.Vajinaya surmeyin falan yazıyordu bi sitede .bEnde genel arastırma yapayım bi Teşekkür ederim. Bu arada sağlıkla büyütün Bebeğinizi ☺
Benimkisi emla kremdi sanırım. Mümkün olduğunca dış bölgeye zaten öyle bi uyuşukluk oluyoki kısa sürede kendim dokunduğumda şok olmuştum kendine güven gevşe sende benim gibi bumuymuş diye gülüceksin bakVajinaya surmeyin falan yazıyordu bi sitede .bEnde genel arastırma yapayım bi Teşekkür ederim. Bu arada sağlıkla büyütün Bebeğinizi ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?