Vajinusmus

Bende senin gibi söylemek istiyorum artık gerçekten psikolojik savaş veriyorum kendimle.

Doğru söylüyorsunuz aslında doktora gittikçe daha kötü olduğumü farkettim zaten burda söylenilen herseyi tek tek deneyecegim

Doğru söylüyorsunuz aslında doktora gittikçe daha kötü olduğumü farkettim zaten burda söylenilen herseyi tek tek deneyecegim

Evet sanki doktor tarif etmişte tekrar başarısız olmuşsunuz gibi hissedersiniz. Size tavsiyem, ilişki olacak diye yakınlaşmaya başlamayın. Yani eşinize yakın olmak istediğiniz için olun. Aklınız orada olursa ki çok normal, oldu mu olacak mı diye düşünürseniz ne konsantresyon kalır ne bişey. Alkol alıyorsanız bir iki kadeh tüketin hafif çakırkeyf rahatlarsınız. Yahut papatya çayı ile sakin bir mola şeklinde kendinizi rahatlatın. Mesela geç saatte sıcak bir manyo yapın saçlarınızı sıcak sıcak kurutun sonra papatya çayı için yarım saat sonra uyku hali başlar eşinize yakınlaşın, kendinizi kasacak haliniz olmazsa belki başarabilirsiniz. Birde kontrol sizde olsun. Umarım en kısa zamanda çözebilirsiniz. Sevgiler

Sorun orda ki parmak egzersizi yapamıyorum . Gerçekten fazlası ile bunalimdayim
Evlendiğimde ilk gece olmadı neyse olabiliyormuş dedik balayına gittik yedi gece kaldık ve her gece olmadı olmadı olmadı kasılıyodum canım çok acıyodu daha bir şey gerçekleşmediği halde hemde Allahım dedim vajinismus muyum yoksa ben. Benide mesela değiş parmak egzersizi bir parmağın oraya girme düşüncesi bile deli eder katlanamıuorum. Şu an aktif bi cinsel hayatım var hala parmağımı sokamam oraya fitil kullanmak zorunda kaldım ne kadar zorlandığımı anlatamam. Benimki vajinismusöuydu korku muydu ya da başka bir şey miydi bilmiyorum ama bi haftanın sonun ben bunu yapacsğğım hrrkes yapıyorsa bende yapabilirim dedim balayında her gece olmayınca ağlayarak araştırma yaptıpım için gevşememe sakinleşmeöe yardımcı olması için pasiflora aldım bide o bölgeyi uyuşturması için bi krem pasiflorayo içtim kremi sürdüm uyuşmasını bekledim yapıcam ben bunu diyerek kendimi inandırdım ve sonunda oldu aslında kendimi kasmayı bıraktığımda her şeyin ne kadar kolay ve güzel olduğunu anladım umarım bi nebze yardımı olur

Çok ama çok teşekkür ederim

Baya yardimci oldunuz aslında teşekkür ederim

Çok şanslısınız. Ben ilk 15 günde yapamadığim icin azarlanmıştım . Insan var insan var

Neden azarliyör? Onda da olabilirdi sorun .peki astin mi canım yada ne yaptın ?
Mecburiyetten aştım. Korku ve acı vardı. Yapamiyorum diye sinirleniyordu suratıni asip birakiyordu. Bazi insanlar hic biseye degmiyor. Buradan güzel tavsyeler aldiniz umarim yenersiniz durumunuzu ve daha daha mutlu olursunuz. Bu arada cok korkulcak bisey degilmis.

İnşallah çok teşekkür ederim

Bende evliligimn ilk aylarinda yasadim.canim aciyacak korkusuyla.sonra uyusturucu krem aldm piskolojik olarak iyi geldi ve oldu canimda hic acimadi.sonrada alistm.bir dene isterse

O kremler için biri zararlı diyor biri zararsız sen hangisini kullandin?
Neye zararliymis.ismini bilmiyorm annem uyusturucu krem diye almis eczaneden artik kullanmiyorm zaten.ilk zqmanlar alisana kadardi.simdi bebegim bile var.zararini gormedim

Neye zararliymis.ismini bilmiyorm annem uyusturucu krem diye almis eczaneden artik kullanmiyorm zaten.ilk zqmanlar alisana kadardi.simdi bebegim bile var.zararini gormedim
Vajinaya surmeyin falan yazıyordu bi sitede .bEnde genel arastırma yapayım bi Teşekkür ederim. Bu arada sağlıkla büyütün Bebeğinizi ☺

Vajinaya surmeyin falan yazıyordu bi sitede .bEnde genel arastırma yapayım bi Teşekkür ederim. Bu arada sağlıkla büyütün Bebeğinizi ☺
Benimkisi emla kremdi sanırım. Mümkün olduğunca dış bölgeye zaten öyle bi uyuşukluk oluyoki kısa sürede kendim dokunduğumda şok olmuştum kendine güven gevşe sende benim gibi bumuymuş diye gülüceksin bak

Bende aynı sorunu yaşadım 6 ay boyunca.
Doktora da gittim gerçekten egzersizler işe yaramıyor çünkü zaten onlarıda yapamıyorsun .
Bir süra sonra farklı sebeplerden iştah açmak için filan anti depresan kullandım onşar vücudumu gevşettimi artık nedir bilmiyorum ama o zamanlar kendiliğinden olmuştu .

1 buçuk yıldır bu sorunu yaşayan biri olarak yazıyorum daha yeni yendim hatta kadın doğum falan geçici çare parmak egzersizi kadar saçma bir yöntem de yok yani parmak egzersini yapan zaten eşiyle beraber olabilir. Diyeceğim o ki herşey sizin elinizde benim kendiliğinden çözüldü bir imtihandasiniz umarım en kısa sürede atlatirsiniz. Eger maddi gücünüz iyi ise vajinusmus tedavi merkezleri var ankarada gitmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…