Vajinusmus olupta eşi tarafından aldatılan oldu mu :(((((((

elifnil58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
2.229
6
116
Antalya
Yani ben sadece şüphe ediyorum. işten geliyor ben de aynı .. her akşam hep aynı şey. yüzüme bile bakmıyor ve yalnızca tv izliyor. neyin var diyorum yorgunm diyor? aldatılıyor muym yoksa artık deliriyor muyummafoldumben

Ben hiç şüphe etmedim. Şüphe ettirecek hiçbirşey yapmadı eşim...
Belki sen kendini suçlu hissettiğin için öyle sanıyorsundur...

cnm sanmam yaa sen sadece ilşki boyutuyla yazıosun sonucta sevmiş ve seni eşi yapmışş tamamen vajinismus psikolojisi ilee bnları dşünüosn gbi geldi bana..

Anladıgım kadarıyla sen sormussun ve böyle birşey olmadıgını söylemiş. Eşine biraz güvenmen lazım. Sonucta bende 1 yıl vajili kaldım. Psikolojimin çok bozuldugu anlarda oldu ama bunu düşünmedim. ;Sende aklına getirmemeye çalıs ve eşine güven.
Hemde elinde hiçte inandırıcı deliller olmadan.

Durup dururken niye şüphe ediyorsun ki?
Adamın aklında yoksa bile sen böyle sıkıştırarak aklına düşüreceksin.
Enerjini kıskançlık yerine sorununu halletmeye harcasan eminim daha mutlu olursun.

Haklısınız. eşimin işi çok ağır bankacı ve hedefleri tutmuyor. hep canı sıkkın ve bu işi yapmak istemiyor :1no2:
ben nelerle uğraşıyorum sen napıyosn diyor. ama işi gereği etrafı bayan dolu.. öfff oysaki masum masm kaşımda uyuyor şuan. canımm.. kıyamammm... bu vaji ben delirtti ya. bakalım ilk denemem iyiydi. umarım başaırım ikinciyi. eğer bu yolna girerse daha da düzelicek hayatım inanıyoruma.s

arkadaslar vajjiniusmus nedir ya ?

Kadında cinsel ilişkinin olduğu anatomik yapıya "vajen"adı verilir.Cinsel birleşme esnasında vajenin etrafındaki kasların kasılması,tüm vücutta bir kasılma ,endişe,korku ve panik hali,kadının bacaklarını sıkıca kapatması ve elleriyle eşini itmsine yol açan ,istemsiz bir şekilde yani kadının kontrolü dışındaki bilinçdışı vajinal kasılmalara "VAJİNİSMUS "denir.

Vajinal kasılmalar öyle yoğundur ki penisin içeriye girmesine engel olur. Vajinismus ailesel bir problemdir yani kadının ve erkeğin ortak sorunudur.Bu nedenle hiçbir taraf diğerini suçlamamalı ve ya bu konuda anlayışsız olmamalıdır.

Vajinusmus, genital organların anatomik yapısından ilişkisiz bir şekilde ortaya çıkar." Benim vajinam dar bu yüzden ilişkiye giremiyorum." diye bir kavram yoktur; vajina oldukça esnek bir yapıdır ve doğumda bir çocuğun başını çıkaracak kadar genişleyebilir. Vajina ilişki sırasında penisin büyüklüğü ya da küçüklüğüne göre kendini hazırlar. Cinsel birleşmenin durumuna bağlı olarak dışa en yakın kısmı oldukça gevşeyebilir,genişleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…