temizlikten kastım 'masumiyet' duygusu.ben bakire olduğum için melek gibi masum hissediyorum kendimi.ilişki ne kadar ciddi olsada nasıl olsa evleneceğiz mantığıyla birlikte olup başım ağrıyacağına beklemeliyim diyenlerdenim.size bol şans her konuda .ne diyebilirim
offff... 2 buçuk saattir sitede vajinismusla ilgili bişeyler okuyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi, ağlamaktan gözlerim şişti =(
Bende yaklaşık 4-5 ay önce aynı durumdaydım ama çok şanslıymışımki bu siteyi buldum.Şimdi kurtuldum Allaha şükür,hiç başaramayacağımı sanıyordum.Tabiki egzersizlerle çözdüm,diğer vajinismus sayfasında herkes birbirine egzersizlerle ilgili bilgi veriyor ve yardımcı oluyor..Ben oradaki arkadaşlarımın sayesinde yendim,dra falan gitmeden...Denemeye değer canım...
Teşekkür ederim Menekşe.. Dilerim en yakın zamanda ben de kurtulurum
İnşallah canım..Bu durumu yaşadığım için çok iyi anlıyorum..
Teşekkür ederim.. daha tam emin bile diilim vajinismus olduğumdan, sadece şüpheleniyorum... belkide kafamda cinselliği çok büyüttüğüm için korkuyorum.. 15. sayfadaki açıklama mı okudun mu? vajinismus muyum sence?
Haydar Dümen konusunda ciddi misin?
Çok ciddiyim bende 1.5 aylık evliyim ve onun formülü sayesinde başardım. İstediğim benim durumumda olan arkadaşlar daha fazla üzülmesin..
arkadasım günlerdir formul formul diyosun aşkolsun bizimle niye paylaşmıyosun bu sihirli?! formulu bak ben biraz arastırma yaptım buluverdim dur arkadaslar kullanmak isterse veriyim formulü
ilaçlar:KUıFLEX
SPAZMOL
TERMOTERAPı(JEL)
GLEıTGELEN
FıTOKREM
XYLOCAıNE PUMP SPREY
EMLA POMAD
AĞRIKESıCı
TÜP VAZELÝN
3 hapı yutun.(kuiflex:2 spazmol:1)(Bu ilaçlar psikolojik rahatlamayı ayrıca vajen kaslarının gevşemesini sağlar)
Bir tencerede su kaynatın.içine vazelinin üçte birini sıkın .
3 hapı yuttuktan 15 dakika sonra 1/3 vazelin sıkılmış tencereye oturun.(tencerenin buharına duracak şekilde oturun,suyla temas etmeyin.sadece buharı vajinanıza gelecek şekilde bacaklarınızı açın ve oturun.etrafınıza bi havlu sarınki buhar sadece o bölgeye güçlü bir şelilde gelsin,başka yere kaçmasın.bu buhar bu bölgeyi genleştirir ve genişletir.arzu ederseniz tencereyi oturmalı tuvaletiniz varsa oraya yerleştirebilirsiniz.böylece oturmanız ve beklemeniz daha rahat olacaktır.)not:tenceredeki su soğumadan ocaktan alır almaz buharına oturunuz.
Kalkın.
Bacaklarınızı açın xylocaine pump spreyi sıkın.(vajinanın içine)yani cinsel birleşme gerçekleştirilen deliğin içine.parmaklarınızla deliği iki yandan çekerek aralyabilir ve spreyi sıkabilirsiniz.eğer kendiniz yapamazsanız bunu eşiniz yapabilir.bu sprey bu bölgedeki hassasiyeti en aza indiri hissisleştirir.
Bu sırada TERMOTERAPi JEL KAYNAMIŞ SU OLAN TENCEREDE 3-4 DAKıKA KALSIN.
Termoterapiyi ince bir havluya sarın.
Bacaklarınızın arasına koyun.
Bacaklarınızı kapatın.(3-4 dakika bekleyin)
Bekledikten sonra spreyi
gene 3-4 defa sıkın
Tekkrar 4-5 dakika termoterapiyi koyun.(ısınan herşey genleşir.bu işlemi yapmanın amacı bu bölgeyi ısıtarak genişlemesini kasların gevşemesini sağlamaktır)
Emla pomadı nohut büyüklüğünde vajinanıza sürün.(cinsel birleşme deliğinin içine sürülecek.isterseniz eşiniz yumuşak dokunuşlarla sürebilir.)
2-3 dakika ovalayarak sürün.(deliğin bir iki santim kadar içine ovalayarak yavaş yavaş parmağınızla girin.)
3-4 dakika bekleyin
ve kolay gelsin:)
not:birleşme sırasında penis vajina deliğinin içine girdikten sonra öne değil makata doğru hareket etmelidir.bu işlem sırasında eşiniz mutlaka prezervatif takmalı yoksa bu kremlerin etkisinden uyuşabilir.vajina deliği bir balona benzer.ilk üç santimlik kısmı dar sonrası kocaman geniş bir balondur.bu ilaçlar bu üç santimlik bölgeyi uyuşturur dolayısıyla hi ortadan kalkar.böylece acı ağrı hissetmezsiniz.
bu işlemler esnasında rahat olun .üstüste başarısızlıkla sonuçlanmış yatak odasında değilde salonda televizyon karşısında yapabilirsiniz.
bu arada ufak bir dipnot belirtmeden geçemicem bu ilaçların hiç birisini denemedim önermemde herkesde farklı etkiler yapabilir ben parmak egzersizi nefes egzersizi ve kegel öneriyorum size
vajinismusu yenen arkadaşlara bir sorum olacak,ben hala bende vajinsmus varmı tam olarak anlamış değilim. eşimle ilişkiye girebiliyorum ama sanırım tam anlamıyla değil.yani 5 cm falan giriyor yaklaşık.kendimi sıkıyorum hafif acı oluyor.her defasında kendimi telkin ediyorum,sıkma kendini nolucak vs diye ama bundan daha fazla girmedi hiçbir zaman.eşime soruyorum nasıl normalmi diye oda tabi normal diyor,ama ben hala anlamdım beni iyice moralimi bozmamak,psikolojimi düzeltmek içinmi böyle söylüyor diye. mesela geçen yıl doktora gitmiştim doktor vajinal ultrasondan bakacaktı,ve ben kendimi çok sıktım,o yüzden tam bakamadı doktor,yani yarıya kadar girdi orda kaldı.hatta sordu vajinismus mu var sizde,öyle kalktım yani bakamadan.şunu sormak istiyorum "yendim" diyen arkadaşlar sizinde böylemiydi,ve şuan yapabiliyorum diyosunuz ya sizin kaç cm giriyodur mesela,normali kaç cm girmesi?lütfen yardımcı olun.bi de çocuk sahibi olmal istiyorum, sizce bu şekilde bi ilişkiyle hamile kalabilirmiyim?
vajinismusu yenen arkadaşlara bir sorum olacak,ben hala bende vajinsmus varmı tam olarak anlamış değilim. eşimle ilişkiye girebiliyorum ama sanırım tam anlamıyla değil.yani 5 cm falan giriyor yaklaşık.kendimi sıkıyorum hafif acı oluyor.her defasında kendimi telkin ediyorum,sıkma kendini nolucak vs diye ama bundan daha fazla girmedi hiçbir zaman.eşime soruyorum nasıl normalmi diye oda tabi normal diyor,ama ben hala anlamdım beni iyice moralimi bozmamak,psikolojimi düzeltmek içinmi böyle söylüyor diye. mesela geçen yıl doktora gitmiştim doktor vajinal ultrasondan bakacaktı,ve ben kendimi çok sıktım,o yüzden tam bakamadı doktor,yani yarıya kadar girdi orda kaldı.hatta sordu vajinismus mu var sizde,öyle kalktım yani bakamadan.şunu sormak istiyorum "yendim" diyen arkadaşlar sizinde böylemiydi,ve şuan yapabiliyorum diyosunuz ya sizin kaç cm giriyodur mesela,normali kaç cm girmesi?lütfen yardımcı olun.bi de çocuk sahibi olmal istiyorum, sizce bu şekilde bi ilişkiyle hamile kalabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?