Merhabalar arkadaşlar.. aranızdaki dayanışmayı görünce üye oldum siteye.. 20 yaşımdayım, istanbulda yaşıyorum.. Bakireyim, daha önce kimseyle beraber olmadım.Benimde hikayemi sıkılmadan sonuna kadar okuyup bişeyler söyleyebilirseniz çok mutlu olurum..
Nişanlım Amerika'da öğrenci ve 4-5 ayda bir görebiliyorum kendisini.
son geldiginde kararlıydık ve artık beraber olucaktık. Fakat herkesin bildigi gibi son anda engelledim onu ellerimle ittim, bacaklarımı sıktım. sonrasında defalarca denedik olmadı, vajinismus olabilirsin dedi bana. Artık bir birleşmenin gerçekleşmesi için sadece tedavi görmem gerektigini kendi başıma çözemiycegimi, sürekli denemenin anlamsız oldugunu söylüyor. Dolasıyla beni anlamadıgını düşünüyorum. O gittikten sonra internetten vajinismusla ilgili bilgiler edindim, tedavi yöntemlerine baktım. 8 yaşımdan beri masturbasyon yapıyorum, kendime dokunma, zevk alamama gibi problemlerim yok. Masturbasyonla tatminde olabiliyorum fakat bir birlikteliğe izin veremiyorum istemdışı olarak engelliyorum. Erkek arkadaşım gittikten sonra internetten uzunca konuştuk.bana vajinismus terapistine gitmemi söyledi, ben de böyle birşeyi sorun haline getirmek beni umutsuzluga düşürür daha kötü olurum deyip istedigini reddettim. Günlerdir parmak egzersizi deniyorum. 1 parmagımı alırken hiç zorlanmadım. bu sorunu çözmemin tek yolunun rahat olmaya, anı yaşamaya ve sevişmeye konsantre olup birden gelişmesi olucağına inanıyorum. Bugün bu sorunu tek başıma halledicem, kızlık zarından kurtulucam dedim kendi kendime ve bir havuç soktum. Başlarda canım yanmadı havucun yarısına kadar aldım, sonrasında canım yanmaya başladı duvar vardı sanki önümde ve pes ettim, çıkardım havucu.. Erkek arkadaşıma anlattım bunu ve tekrardan tek başıma başaramiycagımı dile getirdi. Ben bu sorunu onu işin içine katmadan çözmek istiyorum, çünkü onun bana o an inançsız bakması beni derinden etkiliyor ve bütün inancım umudum enerjim kayboluyor. Ne yapıcağımı bilemiyorum, lütfen fikir verin bana. Çok teşekkür ederim şimdiden. Dilerim hepimiz yenicez bu sorunu ve sağlıklı bir cinsel hayatımız olucak... Hoşçakalın..