benim de aynı bu arkadaşın yaşadığı gibi bir sıkıntım var.sanki 4 -5 cm giriyor sonra ileri gitmiyor.eşime soruyorum oluyor diyor ama bence tam olmuyor.bir de şunu ekleyeyim biz sadece 1 pozisyonda yapabiliyoruz.
lkütfen banada yarım edin.bnde 4 yıllık evliyim parmak hareketleri çok rahat rahat kadın doğumada muayene oldum fakat artık bi ilişki kuramadım eşimle eşim çok anlayışlı bir insan .çok sabırlı ama bn hergün aglyor ve üzülüyorum abana da ilacın adını yazarmısısn çok dua ederim inş.ii gelir:18:
ilaçla falan hiç alakası yok ben yeni tedavi gördüm ve çok rahat her pozisyonda yapabiliyorum ..
herşey dogru kelimeleri kafana yerleştirmekle başlıo hem parmak sokmak o kadar zorkiii onu yapana kadar
on kere ilişki yaşanabilir isterseniz özelden yazabilirsiniz.. canınızı sıkmayın
kızlar bana da yardım edin 8.ayda artık 2 yıl olacak ama hala bız bırlıkte olamadık..gecen yıl doktora gıttım parmak egzersızlerı felan onları yapabıldım ama sonrası yine hüsran..üzülüyorum yaaaaaaaaa kendim için değil eşim için çok ıyı çok anlayışlı ama artık utanıyorum...ve en kötüsü hiçbir yakınına anlatamıyorsun isterdim biriyle bunu paylaşayım ama ne mümkün....................................kızlar yardım edin.dua edelim birbirimize
selam
bende sizdenim sanırım...sanırım değil öyle..bunu daha yeni anladım....
hikayemi burda bulabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/443997-kalin-kizlik-zari-operasyonu-hakkinda.html
1 aylık evliyim...önceleri gittiğimiz dr.lar kalın kızlık zarı dediler....operasyon önerdiler....en son başkentte esra kuşçuya gittik...zarın kalın falan olmadığını söyledi
ultrason aletiyle zarı bozdu...ve eşime vajinusmusa ramak kaldığını ondan böyle olduğunu söyledi...ama ramak kalmamış resmen vajinusmusluyum ben...
konuyu baştan okudum ve emin oldum...sorunu halletmeyi kafama koydum...dr.la falan değil kendim halledicem inşallah....çünkü herşeyin kafadaki düşüncede bittiğini anladım....
sorunu halledenleri tebrik ederim...sizi takip edicem,deneyimlerinizi okuyacağım ve en kısa zamanda halledicem inşallah...
vajinaya baktığımda et parçası gibi bişi görüyorum kapalı...ortasında açılıp kapanan küçük bi delik var sanki...ama baktıkça o küçücük delikten nası giricekki diye umutsuzluğa kapılıyorum...burda okuduğum şey bile beni rahatlattı oranın çok rahat açıldığını hatta doğumda bir bebeğin kafasının çıkabileceği kadar açıldığıını yazıyordu ki öyle...e o zaman penis nasıl girmesinki değil mi?ilişki sırasında bunu düşünmek bile etkili olabilir....
canım inan bana aynı sıkıntıları ben de yaşadım eksiksiz hem de yalnız değilsin bu konuda.benim de 2 yıl oldu evleneli ve ben de sabah uyanınca eşimin yüzüne bakmaya utanıyordum 7/24 aklımdaydı hayat anlamsız geliyordu kimseye anlatamıyordum sorruyodu çevremdekiler hayırdır sen bu see çok durgunsun diye ama anlatamıyordum kendimi suçluyordum sürekli anlatamama ben de gittim burad doktora ayna ödevi ardından parmak egzersizi verdi yaa ben hayatta yapamam parmağımı hayatta girdiremem diyordum çünkü eşimle deneme yaparken kendi parmağımla bile dokunamıyordum ama artık ertelemenin anlamı olmadığını düşündüm bunun beyinismus olduğunu ve beynimde halletmem gerektiğini anladım Allahıma da çok dua ettim doktorun ödevi verdiği gün bir şekilde başladım birdenbire vee hergün ertelemeden üşenmeden sabırla egzersizlerimi yaptımm eşim sıkılıyordu eşli parmak egzersizlerinde ben yılmadım yine çalıştım eşimi sııkıştırdım ben ona gaz veriyodum düşün artıkk parmak egzersizleri sırasında beynimdeki olumsuz düşüncele kaybolmaya başlamıştı gerçekten benim vajinam açıktı ve oraya birşey giriyordu demek ki orası açılıyordu veee rahat bir şekilde de giriyordu egzersizler sırasında vajinamın esnek olduğunu açılabildiğini va kasmadığım sürece de bu işin daha kolay olduğunu yaşayarak yaparak öğrendimm kafandaki olumsuz düşüncelere yer verme güzel şeyler olacağını düşün parmak egzersizi en zor olanıymış onu yaptıysan gerisi gelecektir bence kendini hiç salma moralini de bozma hadi bakalım sıva kollarını kaldığın yerden işe koyull göreceksin herşyi kafamızda büyütüyoruzzz
Merhaba, bende size yazmak istiyorum bu konu ile ilgili fakat özelden mesaj sayısı az olduğu için yazamıyorum, yardımcı olabileceğiniz başka bir yolu var mı?
cnm burdan açık açık kesinle yazamam benimde özel mesaj hakkım yok olsa mail adresimi yollardım
özeldenn
ama yeni bi adres aç istersen sadece bu yazışmalar için onuda burdan yaz ben mail atıyım sonra
hesabını kaparsın grş..üzere
bende vajinusmus deil vajina genişliği var ben yeni evliyim napıcam ben yaaa kocam zevk almıyo hiç vajina daraltıcı krem kullansam işe yarar mı bilen var mı zararı olur mu ki. yaa
benim de aynı bu arkadaşın yaşadığı gibi bir sıkıntım var.sanki 4 -5 cm giriyor sonra ileri gitmiyor.eşime soruyorum oluyor diyor ama bence tam olmuyor.bir de şunu ekleyeyim biz sadece 1 pozisyonda yapabiliyoruz.
ben bu sorunu aştım diye mesaj yazdım en son buraya ama ben hala acı duyuyorum...acaba bu vajinusmusla mı ilgili hala?yendim diyorum ama yenemedim mi
acaba:26: biz de başlarda yarısı giriyordu sonradan hepsi girmeye başladı ama çok acıyo yine...ve her ilişkiden sonra hafif kanama oluyo yine....dr.uma sordum normal
geçer zamanla dedi...bu arada bizde sadece 1 pozisyonda yapabiliyoruz henüz...zaten toplam 4 kere yapabildik henüz...
cnm bende basardım dıyorum ama sunu merak edıyorum acaba yıne aynı acıyı duyacakmıyım ılkte yaptık bı daha yaparsak yıne aynı acı olurmu dıye merak etmıyo degılım aslında
ben her defasında acı duyuyorum...
ben her defasında acı duyuyorum...
kurtulmana cok sevındım o gunleri bende gorurum ıns
Bu mesajı yazdıgımda o kadaar umutuzdumkii ama yüce rabbim sonunda yüzümü güldürdü 5 yıldan sonraa sonundaa huzuraa kavustum cok şükür.Burda dertlerini sevinçlerini paylasan herkeze sonsuz teşekkürlerr..Allahım en yakın zamanda bu illetten kurtulmanızı sağlar inşallhh sizlerin yazılarınız olmadn yapmazdım cok teşşekkürlerrrr.Yardım isteyen arkadaslara her zaman elimden gelenı yapmya calısırım.bu vajii denen rahatsızlık sadece erteleme sorunu 5 yılımı harap etmişim bunu anladım.Ama buna şükürki sonunda halloldu cok tesekkürlerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?