• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus nedir,nedenleri ve tedavi yöntemleri!

evet kızlar dedıgınız gıbı oldu denedık acı duydum yapamadım vee aynı duruma gerı gıttık gıbı moralım sıfırrr

üzüldüm canım, burada okuduklarımdan sonra üye oldum da diyebilirim, yardımcı olabilmek adına, ama burada isim verirsem reklam olur mu bir sakıncası var mıdır bilemiyorum, bir arkadaşım sorunundan tek seansta kurtulunca inanamadım 4 seans 8 seans yazanlardan sonra, ama kesinlikle kurtulduğunu söylüyor, Uşak'a yakın olanlar için yardımcı olmak isterim, eğer buraya doktor ismi yazabiliyorsam tabii ki, cevaplarınızı bekliyorum, umarım en kısa zamanda derman bulursunuz dileklerimle...

üzüldüm canım, burada okuduklarımdan sonra üye oldum da diyebilirim, yardımcı olabilmek adına, ama burada isim verirsem reklam olur mu bir sakıncası var mıdır bilemiyorum, bir arkadaşım sorunundan tek seansta kurtulunca inanamadım 4 seans 8 seans yazanlardan sonra, ama kesinlikle kurtulduğunu söylüyor, Uşak'a yakın olanlar için yardımcı olmak isterim, eğer buraya doktor ismi yazabiliyorsam tabii ki, cevaplarınızı bekliyorum, umarım en kısa zamanda derman bulursunuz dileklerimle...
canım o doktorun ismini yazabilir misin ben uşaga yakın sayılırım bir de ücretini

Dr. Bülent YAZGAN, Uşak
fiyat konusunu bilmiyorum, o konuda kendisiyle konuşmanız daha faydalı olacaktır, çünkü herkesin rahatsızlığı farklı nedenlerden kaynaklanabilir, iletişim bilgileri internette çıkıyor, en azından bir telefonla bilgi alırsanız yararınıza olacağını düşünüyorum, umarım en kısa zamanda kurtulursun bu dertten

Dr. Bülent YAZGAN, Uşak
fiyat konusunu bilmiyorum, o konuda kendisiyle konuşmanız daha faydalı olacaktır, çünkü herkesin rahatsızlığı farklı nedenlerden kaynaklanabilir, iletişim bilgileri internette çıkıyor, en azından bir telefonla bilgi alırsanız yararınıza olacağını düşünüyorum, umarım en kısa zamanda kurtulursun bu dertten
teşekkür ederim canım saol

"vajinismus" sanirim hic birseyi bu kadar detayli arastirmak zorunda kalmamistim hayatim boyunca. buyuk hayallerle gittigimiz balayinda gunlerimiz bilgisayar basinda vajinismus nedir sebebleri nelerdir nasil cozulur sorularina cevap bulmakla gecti...ve tabii gozyaslarim.. gozumde buyuttukce buyuttum ve vajina kuculdukce kuculdu.. O yuzden bu orantiyi tersten uygularin arkadaslar, gozunuzde kucultun ki vajinaniz buyusun.. tamamen "psikolojik". cunku doktora gittik hic bir sey yapmadi ne ilac ne baska bisey sadece nasihat etti.. on sevismeyi uzun tutup, hastaligi dusunmeden" acaba bu sefer olucak mi" aa giriyo mu ne" gibi iliskiyi ishe donusturmeyin. suanda elhamdulillah bu sorunu asmis durumdayiz ama tam degil. cunku her pozisyonda birlesemiyoruz, hala istemeden kasiyorum. ama no problem..Zaman herseyin ilaci:))

arkadaşlar bende yasadım bu vajinusmusu ama doktora gitmeden yendim 3 ay içinde çok sükür psikolaşik bu aklınıza getirmeyin acı duygusunu ben öle yapa yapa bitirdim kafamda.

--------------------------------------------------------------------------------

3 yıl vajinismus kabusuyla yaşadım ağlamadığım günü hatırlamıyorum öyleki var olan adet düzensizliğim umrumda bile değildi umrumda olan tek şey eşimin sabrının bir gün taşabileceği ihtimaliydi hatta boşanmayı bile teklif ettim ve bu konuda ısrar ettim ama sevgimiz ve sabrımız kazandı kegel egzersizine inanmıyorum vajinismuslu hiçbir kadın bunu yapamaz ben yapamazdım.... nasılmı başardım:) bu sitenin forum kısmında haydar dümen reçetesini okudum önce bunun işe yarayabileceğine inandım sonrada işe yaradı yani önce beynimde bitti acı yok en azından ruhunuzun çektiği acı yanında eğlence kalıyor zaten ben acı olmasındanda korkmazdım hatta eşime beni bıçaklasan aşkımız için gıkım çıkmaz ama bu öyle bir belaki kasılıyorum derdim içki bile içmiştim bunun için :) kızlar tüm samimiyetimle söylüyorum bunu yenersiniz şu reçeteyi sizde deneyin ve olacağına inanın ilk denememizde olmadı sonraki gün oldu inanamadımsevinçten ağladım ..........Şimdi hamile kalamıyorum inanın bu daha büyük bir acı benim için dua edin lütfen adet düzensizliğim var 2 yada 3 ayda bir adet olabiliyorum çözüm arıyorum ve sizlerden duanızı istiyorum allah sizide bu sıkıntıda kurtarsın ve şuan yaşadım sıkıntıyı yaşatmasın ...

canım çok acil yardımına ihtiyacım var haydar dümenin reçetesinden bahsetmişsin bana özelden bu reçeteyi yazabilirmisin ben özele yazamıyorum mesaj sayım yetersiz olduğu için lütfen çok yardıma ihtiyacım var:(

afılı yalnızlık tebrık ederım yenmıssın darısı bızlerın basına bende cok zor durumdayım artık psıkolojım bozuldu 4 aydır evlıyım ve olmuyor kızlık zarım bozuldu ama normal ılıskıye ızın vermıyorum kasılıyorum parmak egzersızlerıne basladım sen nasıl yendın yardımlarını beklıyorum

bende yenmek istiyorum artik dayanamiyorum egzersizleri yapmaya calisiyorum ama ben emla kremden aldim emla krem kullanipta vajiyi yenenler sizlerden yardim istiyorummm nasil uygulamam konusunda bana yardim edinnnnn :(

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...lar-egzersiz-yapanlar-yenip-anne-olanlar.html

bebişler listeleri artık bu linkten görebilirsiniz gelişmeleri bildirirseniz güncelleyebilirim buradan çok zor oluyordu çünkü....

bu arada bu konuda (sayfada) lütfen egzersiz yapan arkadaşlara egzersiz hakkında onları korkutmadan/kafalarını karıştırmadan yardımcı olursanız daha faydalı olursunuz...yazarken yenmiş kişilerin değilde yenmeye çalışan bu konuda gerçekten hassas olan arkadaşları düşünerek yazalım hepimiz...çünkü bu sayfada olma sebebimiz sadece yardımcı olabilmek için değilmi?

vajinusmusu yendiniz ama alışma evresinde merak ettiğiniz sormak istediğiniz bir şeyler var o zaman lütfen aşağıdaki linkini verdiğim konuya göz atınız...
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/jineko...aylasalim.html (Vajinusmusu Yendikten Sonraki Deneyimlerimizi Paylaşalım)

vajiyi yenip hamile kalmayı düşünenler/yada bilgi sahibi olmak isteyenler lütfen bununla ilgili msj fazlalığını önlemek için açılmış olan konuya yazınız....
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/jineko...buraya-82.html (Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya)

Son düzenleme:
arkadaşlar eşimle beraber olurken çok zorlanıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.Ayrıca zevk alamıyorum.

arkadaşlar kesinlikle başkalarının düşüncelerini boş verin bende ilk evlendiğimde 3 ay ilişkiye giremedim çok kötü bi duygu çok sıkıldım bunladım Allahtan eşim çok anlayışlıydı herkez bişe dedi ama en sonunda bi pisikologa gittim söyledim 2 tane hap verdi korku hapı dedi adına ilişkiye girmeden 20 dakika önce yut dedi bende yuttum sonradaaa olan oldu inanın sanki hapkar beni uyuşturdu hiç gıkım bile çıkmadı okadar kaçan ben kedi gibi oldum acayip gevşedim ve oldu sonrada halime güldüm bumuymuş dedim sakın korkmayın hemen bi pisikologa gidin hemen halledin zaten bi kere kullandım o hapı sonra baktım hiç bişi yok pisikolojikmen beyn,m kabullendi ve hapı kullanmadan ilişkiye girdik sonra hemen bi uzmana görünün.....

allah aşkına biir sesimi duysun korku haopını adı nedir lütfen yardm edin bugn alayım bende lütfen biri görsn yazımı allah aşkına

KORKU HAPI NEDİR BİRİ YARDM etsn yeniyim kimseye özelden msj atamıom ya lütfen lütfen hapın adını banada vern 6 aydr çekiorum

kızlar ben de anlatmak istiyorum durumumu. eşimle 2 aylık evliyiz. normal olarak ilişkiye girebiliyoruz.. bu bakımdan vajinismuslu sayılmam sanırım ama ilk bir iki denemede yapamadık. canım çok yandı. bunun üzerine durex'in jelinden aldık. onunla yapabildik. ama ilk giriş her zaman ağrılı oluyor yine de ve jelsiz yapmamızın imkanı yok. çünkü resmen sürtünüyor ve girmiyor. acaba sürekli bu jeli kullanmak zorunda mı kalacağız??

arkadaşlar kesinlikle başkalarının düşüncelerini boş verin bende ilk evlendiğimde 3 ay ilişkiye giremedim çok kötü bi duygu çok sıkıldım bunladım Allahtan eşim çok anlayışlıydı herkez bişe dedi ama en sonunda bi pisikologa gittim söyledim 2 tane hap verdi korku hapı dedi adına ilişkiye girmeden 20 dakika önce yut dedi bende yuttum sonradaaa olan oldu inanın sanki hapkar beni uyuşturdu hiç gıkım bile çıkmadı okadar kaçan ben kedi gibi oldum acayip gevşedim ve oldu sonrada halime güldüm bumuymuş dedim sakın korkmayın hemen bi pisikologa gidin hemen halledin zaten bi kere kullandım o hapı sonra baktım hiç bişi yok pisikolojikmen beyn,m kabullendi ve hapı kullanmadan ilişkiye girdik sonra hemen bi uzmana görünün.....

bu hapı o kadar çok öğrenmek isterdim ki :(
mesaj atamıyorum ama kısıtlı henüz :(

Back