canım inan bana aynı sıkıntıları ben de yaşadım eksiksiz hem de yalnız değilsin bu konuda.benim de 2 yıl oldu evleneli ve ben de sabah uyanınca eşimin yüzüne bakmaya utanıyordum 7/24 aklımdaydı hayat anlamsız geliyordu kimseye anlatamıyordum sorruyodu çevremdekiler hayırdır sen bu see çok durgunsun diye ama anlatamıyordum kendimi suçluyordum sürekli anlatamama ben de gittim burad doktora ayna ödevi ardından parmak egzersizi verdi yaa ben hayatta yapamam parmağımı hayatta girdiremem diyordum çünkü eşimle deneme yaparken kendi parmağımla bile dokunamıyordum ama artık ertelemenin anlamı olmadığını düşündüm bunun beyinismus olduğunu ve beynimde halletmem gerektiğini anladım Allahıma da çok dua ettim doktorun ödevi verdiği gün bir şekilde başladım birdenbire vee hergün ertelemeden üşenmeden sabırla egzersizlerimi yaptımm eşim sıkılıyordu eşli parmak egzersizlerinde ben yılmadım yine çalıştım eşimi sııkıştırdım ben ona gaz veriyodum düşün artıkk parmak egzersizleri sırasında beynimdeki olumsuz düşüncele kaybolmaya başlamıştı gerçekten benim vajinam açıktı ve oraya birşey giriyordu demek ki orası açılıyordu veee rahat bir şekilde de giriyordu egzersizler sırasında vajinamın esnek olduğunu açılabildiğini va kasmadığım sürece de bu işin daha kolay olduğunu yaşayarak yaparak öğrendimm kafandaki olumsuz düşüncelere yer verme güzel şeyler olacağını düşün parmak egzersizi en zor olanıymış onu yaptıysan gerisi gelecektir bence kendini hiç salma moralini de bozma hadi bakalım sıva kollarını kaldığın yerden işe koyull göreceksin herşyi kafamızda büyütüyoruzzz