• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus nedir,nedenleri ve tedavi yöntemleri!

temizlikten kastım 'masumiyet' duygusu.ben bakire olduğum için melek gibi masum hissediyorum kendimi.ilişki ne kadar ciddi olsada nasıl olsa evleneceğiz mantığıyla birlikte olup başım ağrıyacağına beklemeliyim diyenlerdenim.size bol şans her konuda .ne diyebilirim :61:

Anlıyorum ne hissettiğinizi.. Size de bol şans :) Umarım kurtulur herkes şu vajinismustan :(

offff... 2 buçuk saattir sitede vajinismusla ilgili bişeyler okuyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi, ağlamaktan gözlerim şişti =(

offff... 2 buçuk saattir sitede vajinismusla ilgili bişeyler okuyorum. Çok kötü hissediyorum kendimi, ağlamaktan gözlerim şişti =(

Bende yaklaşık 4-5 ay önce aynı durumdaydım ama çok şanslıymışımki bu siteyi buldum.Şimdi kurtuldum Allaha şükür,hiç başaramayacağımı sanıyordum.Tabiki egzersizlerle çözdüm,diğer vajinismus sayfasında herkes birbirine egzersizlerle ilgili bilgi veriyor ve yardımcı oluyor..Ben oradaki arkadaşlarımın sayesinde yendim,dra falan gitmeden...Denemeye değer canım...

Bende yaklaşık 4-5 ay önce aynı durumdaydım ama çok şanslıymışımki bu siteyi buldum.Şimdi kurtuldum Allaha şükür,hiç başaramayacağımı sanıyordum.Tabiki egzersizlerle çözdüm,diğer vajinismus sayfasında herkes birbirine egzersizlerle ilgili bilgi veriyor ve yardımcı oluyor..Ben oradaki arkadaşlarımın sayesinde yendim,dra falan gitmeden...Denemeye değer canım...

Teşekkür ederim Menekşe.. Dilerim en yakın zamanda ben de kurtulurum :(

Teşekkür ederim.. daha tam emin bile diilim vajinismus olduğumdan, sadece şüpheleniyorum... belkide kafamda cinselliği çok büyüttüğüm için korkuyorum.. 15. sayfadaki açıklama mı okudun mu? vajinismus muyum sence?

canım özeline mesaj yazdım. bir yardımı olursa sevinirim.

arkadaşlar lütfen dolduruşa gelmeden araştırın internet elinizin altında yapmayın bir nörolog ne kadar kadın anatomisinden anlayabilir. haydar dümen nörologtur .. kendi dalında mükemmel olabilir. sadece cinselliğe aşırı ilgisinin olması onu jinekolog yapmaz... bilemiyorum bu benim kendi fikrim ama insanın başına ne gelirse cahillikten tecübesizlikten bir de ümitsizlikten çaresizlikten geliyor. hemen karar vermeden ya ulusoy yada s.eserdağ derim illaki doktor diyorsanız... ama burada başarmak mümkün...ben doktorda 1 günde başardım ama burda da başarabilirdim.. bu da kesin bir gerçek. doktor farlı bişi yapmıyor. haydar dümen de sürecek emlayı aparatı yerleştirecek. evde de yaparsınız.. en azından uzmanına gidin de şoka hüsrana uğramayın derim.. iyiliğiniz için kızlar... :42:

Çok ciddiyim bende 1.5 aylık evliyim ve onun formülü sayesinde başardım. İstediğim benim durumumda olan arkadaşlar daha fazla üzülmesin..

arkadasım günlerdir formul formul diyosun aşkolsun bizimle niye paylaşmıyosun bu sihirli?! formulu bak ben biraz arastırma yaptım buluverdim dur arkadaslar kullanmak isterse veriyim formulü

ilaçlar:KUıFLEX
SPAZMOL
TERMOTERAPı(JEL)
GLEıTGELEN
FıTOKREM
XYLOCAıNE PUMP SPREY
EMLA POMAD
AĞRIKESıCı
TÜP VAZELÝN

3 hapı yutun.(kuiflex:2 spazmol:1)(Bu ilaçlar psikolojik rahatlamayı ayrıca vajen kaslarının gevşemesini sağlar)
Bir tencerede su kaynatın.içine vazelinin üçte birini sıkın .
3 hapı yuttuktan 15 dakika sonra 1/3 vazelin sıkılmış tencereye oturun.(tencerenin buharına duracak şekilde oturun,suyla temas etmeyin.sadece buharı vajinanıza gelecek şekilde bacaklarınızı açın ve oturun.etrafınıza bi havlu sarınki buhar sadece o bölgeye güçlü bir şelilde gelsin,başka yere kaçmasın.bu buhar bu bölgeyi genleştirir ve genişletir.arzu ederseniz tencereyi oturmalı tuvaletiniz varsa oraya yerleştirebilirsiniz.böylece oturmanız ve beklemeniz daha rahat olacaktır.)not:tenceredeki su soğumadan ocaktan alır almaz buharına oturunuz.
Kalkın.
Bacaklarınızı açın xylocaine pump spreyi sıkın.(vajinanın içine)yani cinsel birleşme gerçekleştirilen deliğin içine.parmaklarınızla deliği iki yandan çekerek aralyabilir ve spreyi sıkabilirsiniz.eğer kendiniz yapamazsanız bunu eşiniz yapabilir.bu sprey bu bölgedeki hassasiyeti en aza indiri hissisleştirir.
Bu sırada TERMOTERAPi JEL KAYNAMIŞ SU OLAN TENCEREDE 3-4 DAKıKA KALSIN.
Termoterapiyi ince bir havluya sarın.
Bacaklarınızın arasına koyun.
Bacaklarınızı kapatın.(3-4 dakika bekleyin)
Bekledikten sonra spreyi
gene 3-4 defa sıkın
Tekkrar 4-5 dakika termoterapiyi koyun.(ısınan herşey genleşir.bu işlemi yapmanın amacı bu bölgeyi ısıtarak genişlemesini kasların gevşemesini sağlamaktır)
Emla pomadı nohut büyüklüğünde vajinanıza sürün.(cinsel birleşme deliğinin içine sürülecek.isterseniz eşiniz yumuşak dokunuşlarla sürebilir.)
2-3 dakika ovalayarak sürün.(deliğin bir iki santim kadar içine ovalayarak yavaş yavaş parmağınızla girin.)
3-4 dakika bekleyin
ve kolay gelsin:)
not:birleşme sırasında penis vajina deliğinin içine girdikten sonra öne değil makata doğru hareket etmelidir.bu işlem sırasında eşiniz mutlaka prezervatif takmalı yoksa bu kremlerin etkisinden uyuşabilir.vajina deliği bir balona benzer.ilk üç santimlik kısmı dar sonrası kocaman geniş bir balondur.bu ilaçlar bu üç santimlik bölgeyi uyuşturur dolayısıyla hi ortadan kalkar.böylece acı ağrı hissetmezsiniz.
bu işlemler esnasında rahat olun .üstüste başarısızlıkla sonuçlanmış yatak odasında değilde salonda televizyon karşısında yapabilirsiniz.

bu arada ufak bir dipnot belirtmeden geçemicem bu ilaçların hiç birisini denemedim önermemde herkesde farklı etkiler yapabilir ben parmak egzersizi nefes egzersizi ve kegel öneriyorum size

arkadasım günlerdir formul formul diyosun aşkolsun bizimle niye paylaşmıyosun bu sihirli?! formulu bak ben biraz arastırma yaptım buluverdim dur arkadaslar kullanmak isterse veriyim formulü

ilaçlar:KUıFLEX
SPAZMOL
TERMOTERAPı(JEL)
GLEıTGELEN
FıTOKREM
XYLOCAıNE PUMP SPREY
EMLA POMAD
AĞRIKESıCı
TÜP VAZELÝN

3 hapı yutun.(kuiflex:2 spazmol:1)(Bu ilaçlar psikolojik rahatlamayı ayrıca vajen kaslarının gevşemesini sağlar)
Bir tencerede su kaynatın.içine vazelinin üçte birini sıkın .
3 hapı yuttuktan 15 dakika sonra 1/3 vazelin sıkılmış tencereye oturun.(tencerenin buharına duracak şekilde oturun,suyla temas etmeyin.sadece buharı vajinanıza gelecek şekilde bacaklarınızı açın ve oturun.etrafınıza bi havlu sarınki buhar sadece o bölgeye güçlü bir şelilde gelsin,başka yere kaçmasın.bu buhar bu bölgeyi genleştirir ve genişletir.arzu ederseniz tencereyi oturmalı tuvaletiniz varsa oraya yerleştirebilirsiniz.böylece oturmanız ve beklemeniz daha rahat olacaktır.)not:tenceredeki su soğumadan ocaktan alır almaz buharına oturunuz.
Kalkın.
Bacaklarınızı açın xylocaine pump spreyi sıkın.(vajinanın içine)yani cinsel birleşme gerçekleştirilen deliğin içine.parmaklarınızla deliği iki yandan çekerek aralyabilir ve spreyi sıkabilirsiniz.eğer kendiniz yapamazsanız bunu eşiniz yapabilir.bu sprey bu bölgedeki hassasiyeti en aza indiri hissisleştirir.
Bu sırada TERMOTERAPi JEL KAYNAMIŞ SU OLAN TENCEREDE 3-4 DAKıKA KALSIN.
Termoterapiyi ince bir havluya sarın.
Bacaklarınızın arasına koyun.
Bacaklarınızı kapatın.(3-4 dakika bekleyin)
Bekledikten sonra spreyi
gene 3-4 defa sıkın
Tekkrar 4-5 dakika termoterapiyi koyun.(ısınan herşey genleşir.bu işlemi yapmanın amacı bu bölgeyi ısıtarak genişlemesini kasların gevşemesini sağlamaktır)
Emla pomadı nohut büyüklüğünde vajinanıza sürün.(cinsel birleşme deliğinin içine sürülecek.isterseniz eşiniz yumuşak dokunuşlarla sürebilir.)
2-3 dakika ovalayarak sürün.(deliğin bir iki santim kadar içine ovalayarak yavaş yavaş parmağınızla girin.)
3-4 dakika bekleyin
ve kolay gelsin:)
not:birleşme sırasında penis vajina deliğinin içine girdikten sonra öne değil makata doğru hareket etmelidir.bu işlem sırasında eşiniz mutlaka prezervatif takmalı yoksa bu kremlerin etkisinden uyuşabilir.vajina deliği bir balona benzer.ilk üç santimlik kısmı dar sonrası kocaman geniş bir balondur.bu ilaçlar bu üç santimlik bölgeyi uyuşturur dolayısıyla hi ortadan kalkar.böylece acı ağrı hissetmezsiniz.
bu işlemler esnasında rahat olun .üstüste başarısızlıkla sonuçlanmış yatak odasında değilde salonda televizyon karşısında yapabilirsiniz.

bu arada ufak bir dipnot belirtmeden geçemicem bu ilaçların hiç birisini denemedim önermemde herkesde farklı etkiler yapabilir ben parmak egzersizi nefes egzersizi ve kegel öneriyorum size

bende haydar hocadan önce doktora gıttım herkes aynı egzersızı verıo standart... bu arada yazmadım buraya nıe cunku nette var ısteyen zaten bulur.. ayrıca kımse haydar dumenı tıe almıor anladııgm kadarıyla... ilaçlar eger yan etkı yapsaydı eczanelerde recetesız satılmazdı bu ılacların hepsı recetesız satılıyor bılgınıze sende haklısın cahıllık yapmadan bunları arastırmak lazım.. :52:

arkadaşlar bu reçeteyi kullanırken hamile kalınabilirmi ben bebek istiyorum hamile kalan varmı spremi öldürürmü acaba başka türlü olmuyorda :(

Herkese merhaba,

Ben de zaman zaman vajinusmus problemi yasiyordum.Vajinal muayane zaten olamiyorum.Ayrica ozellikle son zamanlarda iliskide de problem yasiyorduk.Bu arada 5,5 senelik evliyim.3 senedir cocuk istiyoruz.2 ay once de negatif sonuc aldigim bir tüp bebek denemem oldu.Tüp bebekten sonra esimin arastirmasi sonucu akupunktura basladim.Akupunktur beni 2.tup bebege hazirlayacakti.Ilk akupunktur seansindan itibaren cinsel iliskide hicbir problem yasamadik.Ve de en onemlisi bugun yaptigim idrar testi sonucu hamile oldugumu ogrendim.:))) Akupunktur tedavisinde henuz 1 ayi geride biraktim ve bu guzel haberi aldim.:)

Vajinusmus icin KESINLIKLE akupunkturu tavsiye ederim.Yalniz isin erbabi olmasina dikkat edin.Benim akupunkturcu Cinli ve bu isin 5 sene egitimini almis.

Herkese kolayliklar diliyorum ve sifalar..Bu isin ne kadar zor ve onemli oldugunu yasayan bilir..

BÜTÜN VAJİNUSMUSLU ARKADAŞLAR MERHABA,,
BEN YENİ ÜYE OLDUM BU SİTEYE VAJİNUMUS BAŞLIĞINI GÖRÜNCE DAYANAMADIM...
BU LANET RAHATSIZLIĞI 4 YIL 6 AY YAŞADIM V EYENİ BAŞARAN BİRİ OLARAK DİYORUMKİ CANINIZI SIKMAYIN...BÜTÜN TÜRKİYE GENELİNDEKİ DR ARAŞTIRAN VE BİÇOĞUNU DENEYEN VE BEN HERGÜN AĞLAYAN ÜZÜLEN HAYATI KENDİME ZEHİR EDEN VE BU RAHATSIZLIĞIM SON BOYUTUNDA OLAN BİRİ OLARAK BAŞARDIYSAM HERKES BAŞARABİLİR...AMA TABİ KENDİM BAŞARMADIM...Ankara Yenimahalle de LİNA KADIN HASTALIKLARI VE DOĞUM MERKEZİ var orada her türlü kadın hastalıkları doğum ve vajinusmus'u tedavi ediyorlar hemde harika bir şekilde inanamayacağız bir biçimde kısa sürede hemde bütçenizi sarsmadan... inanın bana benim dr.hamiyet hamın ve şükran hanımdı ve tedavi süresince her türlü heyacanıma ve korkuma ,kaygılarımda hep yanımdalardı...belkide o an insanın eşinden ailesinden bila yakınlar. onların samimiyetiyle birlikte asla yapamam dediğim şeyleri yaptığımda kendin bile inanamadım...kızlar bu yazıyı iki defadan fazla okuyun diyorumya 5 yıl hergece gözyaşlarıyla geçirdim..Asla olmaz diyodum.Muayene ye bile gitmeye korkarken...her türlü kadın muayenesi dahi olabliyorum lütfen kendinizi harap etmeyin bu çaresiz olan bir durum değil rahat olun ve en önemlisi Maddi anlamda sizlerden yüklü miktarlarda ücret alan dr.tercih etmeyin...Lİna kadın bi konuda da harika paket proğrammış ve önceden ödemeymiş yok...dr.beraber oturup konuşuyosunuz dedimya düşünen arkadaşlarvazgeçmek yok kendinizi üzmek yok samimiyet cesaret güven başarı demek...BU RAHATSIZLIĞIN BİTMESİ DEMEK....:66::65:

vajinismusu yenen arkadaşlara bir sorum olacak,ben hala bende vajinsmus varmı tam olarak anlamış değilim. eşimle ilişkiye girebiliyorum ama sanırım tam anlamıyla değil.yani 5 cm falan giriyor yaklaşık.kendimi sıkıyorum hafif acı oluyor.her defasında kendimi telkin ediyorum,sıkma kendini nolucak vs diye ama bundan daha fazla girmedi hiçbir zaman.eşime soruyorum nasıl normalmi diye oda tabi normal diyor,ama ben hala anlamdım beni iyice moralimi bozmamak,psikolojimi düzeltmek içinmi böyle söylüyor diye. mesela geçen yıl doktora gitmiştim doktor vajinal ultrasondan bakacaktı,ve ben kendimi çok sıktım,o yüzden tam bakamadı doktor,yani yarıya kadar girdi orda kaldı.hatta sordu vajinismus mu var sizde,öyle kalktım yani bakamadan.şunu sormak istiyorum "yendim" diyen arkadaşlar sizinde böylemiydi,ve şuan yapabiliyorum diyosunuz ya sizin kaç cm giriyodur mesela,normali kaç cm girmesi?lütfen yardımcı olun.bi de çocuk sahibi olmal istiyorum, sizce bu şekilde bi ilişkiyle hamile kalabilirmiyim?

Merhaba, ben de yeni evlendiğimde ilk 1 ay ilişkiye girememiştim. Çok zorlanıyordum. Fakat eşimin de anlayışı sayesinde herşey yoluna girdi. Kaç cm olmalı diye soran arkadaşım için de şunu söyleyebilirim ki penisin sonuna kadar girdiğini görüyorum. Penis bir yere kadar geldiğinde kendi içinde sanki rahime dokunduğunu hissedebilirsin. Yani bir yerden sonra ileri gitmiyor.

Hepinize acil şifalar diliyorum arkadaşlar

vajinismusu yenen arkadaşlara bir sorum olacak,ben hala bende vajinsmus varmı tam olarak anlamış değilim. eşimle ilişkiye girebiliyorum ama sanırım tam anlamıyla değil.yani 5 cm falan giriyor yaklaşık.kendimi sıkıyorum hafif acı oluyor.her defasında kendimi telkin ediyorum,sıkma kendini nolucak vs diye ama bundan daha fazla girmedi hiçbir zaman.eşime soruyorum nasıl normalmi diye oda tabi normal diyor,ama ben hala anlamdım beni iyice moralimi bozmamak,psikolojimi düzeltmek içinmi böyle söylüyor diye. mesela geçen yıl doktora gitmiştim doktor vajinal ultrasondan bakacaktı,ve ben kendimi çok sıktım,o yüzden tam bakamadı doktor,yani yarıya kadar girdi orda kaldı.hatta sordu vajinismus mu var sizde,öyle kalktım yani bakamadan.şunu sormak istiyorum "yendim" diyen arkadaşlar sizinde böylemiydi,ve şuan yapabiliyorum diyosunuz ya sizin kaç cm giriyodur mesela,normali kaç cm girmesi?lütfen yardımcı olun.bi de çocuk sahibi olmal istiyorum, sizce bu şekilde bi ilişkiyle hamile kalabilirmiyim?

benim de aynı bu arkadaşın yaşadığı gibi bir sıkıntım var.sanki 4 -5 cm giriyor sonra ileri gitmiyor.eşime soruyorum oluyor diyor ama bence tam olmuyor.bir de şunu ekleyeyim biz sadece 1 pozisyonda yapabiliyoruz.

lkütfen banada yarım edin.bnde 4 yıllık evliyim parmak hareketleri çok rahat rahat kadın doğumada muayene oldum fakat artık bi ilişki kuramadım eşimle eşim çok anlayışlı bir insan .çok sabırlı ama bn hergün aglyor ve üzülüyorum abana da ilacın adını yazarmısısn çok dua ederim inş.ii gelir:18:

mrb. bu işin cm. yokki alıştığın takdirde hepsini alabiliyorsun içine. Girmez falan diye düşünme. Normal olarak hepsini içine alanın hamile kalma ihtimaline karşı seninki biraz düşük ama hamile kalma ihtimalin yok değil sonuç ta erkeğin spermleri içeri girip senin yumurtalarınla buluştuğu sürece hiç bir sorun yok. Hepsi içine giripte hamile kalamayanlarıda biliyorum, biraz sabır..

Back