Vajinusmus nedeniyle boşanıyorum

Eşiniz haklı, evlilikte cinsellik çok çok çok önemli. Siz aşmak için hiçbir çaba harcamamışsınız. Ev arkadaşı gibi evlilik olmaz. Yumurta kapıya dayanmış, şimdi mi benim travmam var diyorsunuz.

Bahsettiğiniz taciz ne yazık ki bu toplumun bir gerçeği. Lanet olsun bu gerçeğe. Foruma yazın çocukken tacize uğramayan kadın var mı diye? Kaç kişi çıkacak? Bir elin parmaklarını geçmez. Buradan bakınca da dramaquenn gibi görünüyorsunuz. Bunu adamla paylaşmamışsınız ve şimdi buradan da bakınca bir bahane gibi duruyor. Tatillere çıkacağınıza tedavinizi yaptırsaydınız. Travma terapileri alabilirdiniz, çift terapisine gidebilirdiniz. Siz evliliğiniz için mücadele etmemişsiniz bile. Eşiniz anlayış göstermiş sizi beklemiş ama bir yere kadar. Üzgünüm yorumum böyle. Sürçü lisan ettiysem affola.

Vajinismusu iki seansta yendim. Eşimle ilişkiye de girdik fakat maalesef hala boşanma mevzusundan vazgeçmiş değil. Zaman ne gösterir bilmiyorum. Psikolojik destek almaya da başlayacağım. Herkese çok teşekkürler.
4 yılda olmayan bir haftada mı oldu? Adam aşırı haklı, bunun için 4 yıl beklemiş olmak, bu gerçekle karşılaşmak sinir bozucu, cinnetlik.

4 yılda olmayan bir haftada mı oldu? Adam aşırı haklı, bunun için 4 yıl beklemiş olmak, bu gerçekle karşılaşmak sinir bozucu, cinnetlik.
Hanımefendi cinnetinizi hayatınızda memnun olmadığınız asıl problemlerinize yönlendiriniz. Şayet benim sorunumun size cinnet geçirecek kadar sizi ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Evet çok çabuk yendim, böyle olacağını bilseydim bu kadar beklemezdim. Sanki bu hayatı yaşamaktan çok memnunmuşum gibi konuşmayın. Umarım hayatınızda hiç hataya düşmez, yanlış adımlar atmazsınız.

Vajinismusu iki seansta yendim. Eşimle ilişkiye de girdik fakat maalesef hala boşanma mevzusundan vazgeçmiş değil. Zaman ne gösterir bilmiyorum. Psikolojik destek almaya da başlayacağım. Herkese çok teşekkürler.
Boşanma mevzusunun arkası sizinle ilişkiye girememe değil. 2 seansta, 1 haftada halledilecek şeyi 4 seneye yayarak kendisine değer vermediğinizi göstermeniz. Çözmenize sevindim, şimdi bunun üzerine çalışabilirsiniz.

Hata mı? Neeee? Şaka yapıyorsunuz heralde. 4 yıllık hata mı olur? Ayrıca cinneti ben değil eşiniz geçiriyor.

4 yıl iyi dayanmış adam, böyle saçmalık mı olur ya?

Bu kadar kolaydı niye 4 sene beklediniz? Adamın gençliğinden hırsızlık değil de ne bu?

4 yıl iyi dayanmış adam, böyle saçmalık mı olur ya?
Hiç empati kurmuyor. 4 yıl erekte olmayan bir penis hayal ediyorum. Ürolojiye tam 4 sene gitmeyen bir partner. Ben boşancam deyince iki hap yutup düzelen... Ulan buydu işte tüm mesele. Nasıl erteledin bu kadar denmez mi?

Hiç empati kurmuyor. 4 yıl erekte olmayan bir penis hayal ediyorum. Ürolojiye tam 4 sene gitmeyen bir partner. Ben boşancam deyince iki hap yutup düzelen... Ulan buydu işte tüm mesele. Nasıl erteledin bu kadar denmez mi?
Bende vardı o, her çocuktan sonra durgunluk Boşamadım düzeldi ama bir gün fireye, en ufak ilgisizliğe tahammülüm yok artık, adam rüyasında beni kaybettiğini görmeye başladı. Gerçekten çekmeyen bilmiyor. Şımarıklık sanıyor, kudurukluk olarak algılıyor. Bunda ne var ki, bunun için yuva mı yıkılır?(!)

Yenmenize cok sevindim. Çok özel olacak ama iliskiye girdiniz mi eşinizle peki yendikten sonra. Yoksa evi falan ayırdı mı? Soğumuş olabilir sizden 4 senede :/

Öyle de bir yıkılır ki. Bu yalnızca fiziksel bir ihtiyaç sanılıyor. Ruhsal doyuruculuğu var. Tahammül seviyeni arttırıyor. Bu olmayınca adam öksürse gözüne batıyor. Batmayan da kessin çenesini otursun aşağı. Libidomuz ayni degil diye utanacak değiliz.

Fiziksel olsa ne olur? Tek eşli kalacaksak karşılıklı her ihtiyacımız karşılanmalı, bu konuda kimde kusura bakmasın. Ben o utanma eşiğini geçeli yıllar oluyor, harika bir şey utanmaz olmak, kuş gibi oluyorsun ahahahshs.

Benim de şu kadarcik umrumda degil. Herkes vazifesini sevgiyle yapacak. Yapmayana iyi adamdi dovmesi sovmesi yoktu diye övgü de yok.

merhaba bende tedavi aşamasındayım, yukarıdaki yoruma katılıyorum. şu an psikiyatriyle ilerliyorum ödevler veriyor kendi kendine evde parmak sokma aynada bakma gibi. ileri seviye vajinusmusu olan bir kadına tek başına yapılacak olan bu egzersizler oldukça zor gelebilir. ben ileri seviye olmadığım için yapabiliyorum. kadın doğumcuda doktor dilatörle çalıştırıyormuş

yorumlar çok acımasızca, lütfen kırıcı yorumlara moralinizi bozmayın. eşinizle umarım düzelirsiniz. 2 seansta nasıl yendiğinizi anlatır mısınız belki burdaki kadınlara da yardımcı olabilirsiniz

Vajinismus sorununu yaşayan biri olarak yorum yapıyorum.
Bende bu sorunları yaşadım evliligimin ilk gününden itibaren çalıştım çabaladım araştırdım ve yendim.
Demem o ki isteseniz yenerdiniz eşiniz çok haklı. Hep ertelemissin destek almamışsın ugrasmamissin ne olmasını bekliyordun. Bak 2 seansta sorununu çözmussun zor değilmiş.
Seni ölümüne sevse bile hiç kimse senin keyfini beklemek zorunda değil. Basit bir konu değil çünkü bu.
Bundan sonra hakkınız da hayırlısı olur umarim

Vajinismusu yenmişsiniz ne guzel. Ama boşanma konusundan kurtulmak içjn eşinize zaman verin. Gerekirse bu sureyi ayni evde degil başka yerlerde geçirin. Ama birbirinize muhakkak zaman verin. Insaniz hersey iyi gitse bile bazen bunalma zamanlarimiz oluyor. Bir dolu dolu nefes almak istiyor ola biliriz. Bunu surekli baskilarla daha da çikmaza sokarsiniz.

Dört senelik yanlış mı olur be ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…