Vajinusmus nedeniyle boşanıyorum

Bende kendi kendime parmak ve dilatörle yendim ama eşimle veya başkasiyla yapamadim cünkü coktan gitmişti.

Son durumunuz nedir? 2 seansta nasil yendin?

Bende kendi kendime parmak ve dilatörle yendim ama eşimle veya başkasiyla yapamadim cünkü coktan gitmişti.
Bu arada dilatörün sonuncusunada geldiyseniz eşle daha kolay oluyor. Keşke gitmeden olsaydı. Erkekler biraz anlaşıylı olmalı cidden, allahdan eşim anlayışlıydıda bekledi ve beni rahatlattı hep.. Her işte bi hayır vardır

Bu konudaki adam daha ne kadar anlayışlı olabilirdi peki?

Sana ne yazsam bilemedim aynı sorunu bende yaşadım 3 ay sürdü benimki ama çok sancılı bir süreç eşinle başbasa zaman geçir gerekirse rahatlamak için bı kadeh iç arkadasim öyle başardı

Yok benimki bana kinlendi bir süre sonra. Tedaviye basliyincada destek vercem dedi ama bir destegini görmedim. Cok git gel yapti tedavi sürecimde cok zorlandim tek basima. Simdi bosanmak istiyor. Benimde yapacak daha fazla birseyim kalmadi. Gözü birsey glrmüyor simdi ne yaparsam yapim bos

Sebep bumu buyızden mi

meraba önce kendin için yap ve yen bu işi çöz inan bana o değil sen önemlisin ...anlayışlı kocaların karısı vaji olurmuş dr öyle demişti ama bence onlarında işlerine geliyor eşim beni çok sever bu konuda olsun çok isterdi ama üzülüyorum diye çok zorlamazdı erteleye erteleye seneler geçti sonra çözdüm çözünce eşim çok şaşırdı onla olunca bile inanamadı hiç olmayacak sanıyordum dedi ama iyiki kendim çabalayıp sorunu çözmüşüm meğerse bu süreçde eşim hep başka kadınlar mesajlaşıyormuş bunları tespit ettim boşanmadan döndüm bunlar ayrı konular ama şunu dmek istiyorum ben başarmıştım ve güç benim elimdeydi bu durumu öğrendiğimde şimdi çok mutluyuz önce kendinizi düşünün

Meraba uzun zaman bu illetle uğraştım,çözünce burdan sorun yaşayanlara yardımcı olucam demiştim.şehrinizde bulunan vajinismus dr olan bir kadın doğumcuya gidin onlar yardımcı oluyor aparatlarla yardımcı oluyorlar, yok gitmek istemezseniz trendyoldan vajinismus seti alın xylocaine diye bir spray var onu alın,birde kayganlaştırıcı jel alın inanın hiç korkmayın yaptığınıza siz bile inanamıyacaksınız.hemen eşinizle deneme yapmayın büyük aparatla da 1 hafta çalışın artık alıştınız şimdide trendyoldan dildolar viblador artık adı herneyse ondan alın sadece onla 1 hafta çalışın bu aparatları içinizden 100 e kadar sayarak yapın pes emeyin bumuymuş ya diyeceksiniz ...çok kolay olduğuna inanamayacaksınız ve evet bitti şimdi ilişkiye hazırsınız ilişkide üstte olduğunuz pozisyonda dneyin kontrol sizde olunca rahat edersiniz jelden de sürün işte bu kadar buiş.. kendinize güvenin arkadaşlar (bu arada ilk denemelerde uyuşturucu spreyi sıkarken poponuza peçete sıkıştırında süzülen sprey yakmasın ) gayet açık yazdım sanırım deneyecek olanlara kolaylıklar diliyorum sizin elinizde unutmayın başaracaksınız.

hangi doktora gittiniz acaba?

Bikaç seansta vajinusmusu yenenler filan var ara ara denk geliyorum forumda, başarı hikayeleri vs. keşke daha once tedavi olsaydım çok da zor değilmiş diyenler. Onlara bi bakın isterseniz, bazen eş anlayışlı diye kadınlar da salıveriyor yorgunluk argınlık derken herkesin işine geliyor. sonra erkek tarafı, bi noktada patlıyor zorla yapıyormuş gibi soğumuş oluyorlar artık, planlı cinsellik de insanı monotonlaştırır, cinsellik demek heyecan demek iki taraf da birbirini deli gibi arzulayacak ki heyecanı kalsın. . 4 yıl uzun bi süre, naptı bu adam 4 yıl cinsel hayatsız. O da sinir eder insanı.

Bnce istismari anlatmayın bunca zaman anlatmadin diye dahada kinlenir eşiniz size

Yahu gerçekten yazılanları okudukça kanım dondu. İnsanları yargılamaktan kötülemekten dışlamaktan ne kadar haz alıyorsunuz. Kızcağız yaptığı şeyin normal olmadığını üzülerek anlatıyor zaten. Siz hayatınızda hiç hata yapmadınız mı? Sizler her şeyi dört dörtlük mü yapıyorsunuz? Düşene bir tekme atmayı nasılda haz alırcasına yapıyorsunuz. Birgün sizlerin de başına gelebileceğini düşünmüyor musunuz? Yarının ne getireceğini bilemezsiniz. Bi bakmışsınız eşinizi çok mutlu ederken her şey çok yolundayken aldatılmışsınız! Kimin neyi hakettiğini belirleyecek merci burada hiç kimse değil. Herkes dönsün bi kendisine baksın. Yarın birgün sizlerin evladının da başına gelebilir. Destek olacağınız yerde çaresiz olan bi insana yaptığınız hakaretlere saygısızlığa bakın! Konu sahibi arkadaşım lütfen benimle iletişime geç. Elimden ne gelirse sana destek olmaya hazırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…