• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus hastası olanlar

Banada bi doktor öyle dedi ama güvenemedim var dimi bu şekilde kızlık zarı ? Sonrasında hemen oldu mu ? Bişeyler yapma gereği duydunuzmu tedavi amaçlı bana en son anestezi yardımıyla cinsel ilişki önerdiler ama ben fizyolojik bi sorun yoktur diye düşündüm bi doktora daha gideceğim fakat coronadan ötürü gidemiyorum maalesef :KK43: yani araştırdım çok nadir kapalı gibi olur ve buda bajinusmusa sebep olabilir diye yazıyordu bi kaç yerde de vajina çok rahat girişe müsait yazıyordu şaştım kaldım.
İnternette okuyunca nadir yazıyo ama çok var bu durum başıma gelmez sanma ilk önce cok deneyimli bir doktor bul eğer kapalıysa küçük bir operasyon gerekiyor hissetmiyorsun sonra 15-20 gün ilişki olmuyor daha sonra krem Verdi doktor orayı hafif uyuşturan bir kaç denemeden sonra rahatlıkla oldu eğer sorunun fizyolojikse Asla operasyon olmadan giremezsin ilişkiye korkacak bşy yok şakın korkma

İnternette okuyunca nadir yazıyo ama çok var bu durum başıma gelmez sanma ilk önce cok deneyimli bir doktor bul eğer kapalıysa küçük bir operasyon gerekiyor hissetmiyorsun sonra 15-20 gün ilişki olmuyor daha sonra krem Verdi doktor orayı hafif uyuşturan bir kaç denemeden sonra rahatlıkla oldu eğer sorunun fizyolojikse Asla operasyon olmadan giremezsin ilişkiye korkacak bşy yok şakın korkma
Teşekkür ederim cesaretlendirdin beni eşim görevden gelince hemen gideceğim coronanın . Biteceği yok İnşallah sadece bu fizyolojik sorundur . Çünkü bende yoruldum gerçekten. Eşime de çok üzülüyorum belli etmiyor ama oda çok üzülüyor beni gördükçe. Herşy cinsellik değil desede evliliğin en önemli kurallarından maalesef. Bi gün o da sıkılacak biliyorum. Kadınlık duygularını hissedememk çok kötü bi durum inşallah herkes bu durumu yener 🙏 teşekkürler tekrar biraz içimi döktüm uzattım kusura bakma 🙈

Teşekkür ederim cesaretlendirdin beni eşim görevden gelince hemen gideceğim coronanın . Biteceği yok İnşallah sadece bu fizyolojik sorundur . Çünkü bende yoruldum gerçekten. Eşime de çok üzülüyorum belli etmiyor ama oda çok üzülüyor beni gördükçe. Herşy cinsellik değil desede evliliğin en önemli kurallarından maalesef. Bi gün o da sıkılacak biliyorum. Kadınlık duygularını hissedememk çok kötü bi durum inşallah herkes bu durumu yener 🙏 teşekkürler tekrar biraz içimi döktüm uzattım kusura bakma 🙈
Önemli değil canım herşeyin çaresi var yeterki iste

arkadaşlar ben buraya yardımcı olun yaşayanlar nasıl atlattı anlatsn bende denym diye yazdm eşimden boşanmak istesem ya da evliligime yorum yapmanızı istesem öyle bi konu açardım
Canim merhaba en kısa sürede dilator seti alip egzersiz yapmani tavsiye ederim tedavide de dilatorle egzersiz yaptiriyorlar genelde kendi cabanla yenmek istiyorsan egzersize basla parmakla ya da hazir dilator alabilirsin n11 de var ya da evde kendin aparat yapabilirsin, uyusturucu kremler oluyor anestol veya wemcaine tavsiye ederim bunu yaşamayan bilemez zaten, esine de duzgun bir dille anlat ilk başlarda öyle davranabiliyorlar sonradan bunu yasayan tek kisinin sen olmadigini anlayinca anlayisla karsilayacaktir. Sorun olursa ozelden yazabilirsin

Ya düştüler sonra iletişim haline geçtim baya ilgilendiler sonra 2 kez ilişki oldu ama sonrasında bidaha ben yapamadım 2 aydır ilişki olmadı

Back