Umuyorum ki bosanmamistir bir yuva kolay kurulmuyor malesef.. erkeklerede hak verin sonucta 1.5 Sene olmus ve tedaviya yanasmiyor hangi erkek olsa bu duruma katlanmaz bnce ..een azindan tedavi olmayi kabul etmeli nir caba gostermeli,kkardesiniz esinden ayrilmadiysa lutfen kndisini ikna edin tedavi icin gercekte yenilemiyecek bir durum degil..BBizlerde yardimci olmaya haziriz
Benim kardesimde bu hastalik var 1.5 yillik evli ve esiyle hic birlikte olmamis doktorlar 5000 tl muayne parasi istiyormus ve durumlari iyi degil bu hastaliga yakalanan ve tedavi olnus kimse varmi
Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.
Benim kardesimde bu hastalik var 1.5 yillik evli ve esiyle hic birlikte olmamis doktorlar 5000 tl muayne parasi istiyormus ve durumlari iyi degil bu hastaliga yakalanan ve tedavi olnus kimse varmi
Bende vajinusmus tedavisi gördüm ve öle 5000 tl ler ödemedim.5 seansta dr um işi çözdü ve her seans için 250 tl ödedim toplamda 1250 tl ödemiş oldum Dr Dilek Öcal kesinlikle tavsiye ederim kendisi çok sıcakkanlı ve sorununuza kesin çözüm
Uye olsun bana ulaşssın canım.hemen özel mesaj atamıyor yeni üyeler oyuzden buraya bi link koyucam oraya gelsin ve tanıtsın kendini koşar gelirim bacım
Bende vajinusmus tedavisi gördüm ve öle 5000 tl ler ödemedim.5 seansta dr um işi çözdü ve her seans için 250 tl ödedim toplamda 1250 tl ödemiş oldum Dr Dilek Öcal kesinlikle tavsiye ederim kendisi çok sıcakkanlı ve sorununuza kesin çözüm
ben başka bir doktora gittim 3 kez ama sonuç alamadım şimdi tedavi için gücüm yok internette çok fazla bilgi kirliliği var. bu siteyi de tam çözemedim. illetten kurtulmayı çok istiyorum. şimdiden size teşekkür ederim
ben başka bir doktora gittim 3 kez ama sonuç alamadım şimdi tedavi için gücüm yok internette çok fazla bilgi kirliliği var. bu siteyi de tam çözemedim. illetten kurtulmayı çok istiyorum. şimdiden size teşekkür ederim
Merhaba Burcu hanım, şu anda bende araştırıyorum ve yine aynı dr şu anda bir klinikte.. o zamanda ordamıydı bilmiyorum ama sanrıım sadece muayene ücreti almış oluyor.. neler yapıyor çok özel değilse kısaca anlatabilir misin yani bildiğimiz parmak egzersizi haricinde tabi halen siteye giriyorsan(( sevgiler
Merhaba Burcu hanım, şu anda bende araştırıyorum ve yine aynı dr şu anda bir klinikte.. o zamanda ordamıydı bilmiyorum ama sanrıım sadece muayene ücreti almış oluyor.. neler yapıyor çok özel değilse kısaca anlatabilir misin yani bildiğimiz parmak egzersizi haricinde tabi halen siteye giriyorsan(( sevgiler
Siteye yazdigimi buraya da aynen yazıyorum keske sizinki de bitse
bana parmak, zeytinyağı, aparat gibi şeyler ürkütücü geldi ve hiç denemedim kafamda kesin karar aldığım bir gun eşimle konuştum o benden cok daha cesaretli. Karar verdik bu konuda gerçekten çeken bilir insan yardimci olmak istiyor. Ilk gittiğim bakirkoy deki doktor parmak dedigi gun onu bıraktım fakat su dediği hep aklimdaydi en kolay pozisyon kadinin üstte olduğu durumdur. Çünkü kadın bunu tehdit olarak algilamaz. Bana yine korkunç geldi ama karar verdigim gun denedik ve kabus bitti agzim acik kaldi. Acı falan hikaye. Oyle şeyleri gerçekten kafanızdan atın, simdi tabi gecmise üzülüyorum. Yapacak bir şey yok . Bugun bebegin kalp atışlarıni duydum mutluyum allah hepinize nasip etsin, ama bana bi tavsiye ver derseniz. Size asla ertelemeyin derim. Bu bir erteleme hastalığı.
ajinismus olup olmadığınızı merak ediyorsanız . Ben vajinismusmuyum diye kendinize soruyorsanız kendinize bazı sorular sorarak vajinismus olup olmadığınız hakkında farkındalık kazanabilirsiniz.. Sentez Psikolojik Danışma Merkezi'nden Aile ve Evlilik Terapisti & Cinsel Terapist Güldane Işık Kavgacı Kadınlar Kulübü TV'ye vajinismusun en tipik belirtilerini anlatıyor. Tüm detaylar videomuzda!