- 17 Eylül 2012
- 131
- 81
- 73
Ablam esinden bosaniyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam esinden bosaniyor![]()
Umuyorum ki bosanmamistir bir yuva kolay kurulmuyor malesef.. erkeklerede hak verin sonucta 1.5 Sene olmus ve tedaviya yanasmiyor hangi erkek olsa bu duruma katlanmaz bnce ..een azindan tedavi olmayi kabul etmeli nir caba gostermeli,kkardesiniz esinden ayrilmadiysa lutfen kndisini ikna edin tedavi icin gercekte yenilemiyecek bir durum degil..BBizlerde yardimci olmaya hazirizAblamin yaptigi birsey yok esi birakti gitti Allah bildigi gibi yapsin yola ciktigi insani hastaligindan oturu birakip gitmek hic adil degil
Biz eşimle 7 yıl birliktelikten sonra evlendik ve evliliğimizin 3 yılı boyuncada ilişkiye giremedik vajinusmus olduğumu kabullenemiyordum eşim çok anlayışlı biriydi bu konuda ama ben kendimi çok kötü hissediyordum çareler aramaya başladık ve yolumuz Dr. Dilek Öcal la kesişti .Kendisiyle tanıştıım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sorunumuzu kendisiyle çok kısa bir sürede yendik. Hiç sıkılmadan çekinmeden kendisine başvurabileceğiniz biri kesinlikle tavsiye ederim. Hiç boşuna beklemeyin derim kendisiyle tanışın ve bir an önce sorunuzu çözün derim.Benim kardesimde bu hastalik var 1.5 yillik evli ve esiyle hic birlikte olmamis doktorlar 5000 tl muayne parasi istiyormus ve durumlari iyi degil bu hastaliga yakalanan ve tedavi olnus kimse varmi
Bende vajinusmus tedavisi gördüm ve öle 5000 tl ler ödemedim.5 seansta dr um işi çözdü ve her seans için 250 tl ödedim toplamda 1250 tl ödemiş oldum Dr Dilek Öcal kesinlikle tavsiye ederim kendisi çok sıcakkanlı ve sorununuza kesin çözümBenim kardesimde bu hastalik var 1.5 yillik evli ve esiyle hic birlikte olmamis doktorlar 5000 tl muayne parasi istiyormus ve durumlari iyi degil bu hastaliga yakalanan ve tedavi olnus kimse varmi
merhabalar, bu konudan ben de muzdaribim. bana yardımcı olabilir misiniz belki video, belki link?Uye olsun bana ulaşssın canım.hemen özel mesaj atamıyor yeni üyeler oyuzden buraya bi link koyucam oraya gelsin ve tanıtsın kendini koşar gelirim bacım
Bende vajinusmus tedavisi gördüm ve öle 5000 tl ler ödemedim.5 seansta dr um işi çözdü ve her seans için 250 tl ödedim toplamda 1250 tl ödemiş oldum Dr Dilek Öcal kesinlikle tavsiye ederim kendisi çok sıcakkanlı ve sorununuza kesin çözüm
ben başka bir doktora gittim 3 kez ama sonuç alamadım şimdi tedavi için gücüm yok internette çok fazla bilgi kirliliği var. bu siteyi de tam çözemedim. illetten kurtulmayı çok istiyorum. şimdiden size teşekkür ederimBende vajinusmus tedavisi gördüm ve öle 5000 tl ler ödemedim.5 seansta dr um işi çözdü ve her seans için 250 tl ödedim toplamda 1250 tl ödemiş oldum Dr Dilek Öcal kesinlikle tavsiye ederim kendisi çok sıcakkanlı ve sorununuza kesin çözüm
Merhaba Burcu hanım, şu anda bende araştırıyorum ve yine aynı dr şu anda bir klinikte.. o zamanda ordamıydı bilmiyorum ama sanrıım sadece muayene ücreti almış oluyor.. neler yapıyor çok özel değilse kısaca anlatabilir misin yani bildiğimiz parmak egzersizi haricinde tabi halen siteye giriyorsanben başka bir doktora gittim 3 kez ama sonuç alamadım şimdi tedavi için gücüm yok internette çok fazla bilgi kirliliği var. bu siteyi de tam çözemedim. illetten kurtulmayı çok istiyorum. şimdiden size teşekkür ederim
Merhaba Burcu hanım, şu anda bende araştırıyorum ve yine aynı dr şu anda bir klinikte.. o zamanda ordamıydı bilmiyorum ama sanrıım sadece muayene ücreti almış oluyor.. neler yapıyor çok özel değilse kısaca anlatabilir misin yani bildiğimiz parmak egzersizi haricinde tabi halen siteye giriyorsan(( sevgiler
Ne kadar güzel tebrik ederim malesef henüz yenemedim sizin adınıza cok sevindimmerhabalar ben doktorsuz kurtuldum hatta hamileyim. Umarım sizinki de bitmistir