Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel hastaneye gitmesin . her doktor 5000 tl istemez ki.Benim kardesimde bu hastalik var 1.5 yillik evli ve esiyle hic birlikte olmamis doktorlar 5000 tl muayne parasi istiyormus ve durumlari iyi degil bu hastaliga yakalanan ve tedavi olnus kimse varmi
ne alakası var özelse çalıştığı yer de pay koyuyodur. öyle olmasa bile hem istediğini alabilir illa ona gitmek şart değil. ne demek şarlatan ? ne hakla söylüyorsunuz? bir plastik cerrahi ameliyatının kaç farklı fiyatı var.bu da bir hastalık.5000 tl isteyen adama gitmesinler sakın, doktor değil olsa olsa şarlatandır o.
O 3 bin muayene değil tedavi parasıdır.
IstanbulHangi ilde kardesiniz?
Amin ya mesaj attim 2 saat once donmedigine bakarsan yine istemiyo hayirlisi artikUtanılacak bişey yok bacım ikna et doktora acması daha utanır benım yarıdmımla kendi kendine yapacak. Allahın izniyle bır haftaya hallolur. Ben iki yıl cektım bu sitede yendim bu illeti. Bi gelsin ne kadar çok bayan var bu dertle ugrasan şaşırır ve motuve olur. Allah bu siteyı kurandan razı olsun hep dua ediyorum.
site ici arama yaparsan, bu konuyla ilgili cok genis bi baslik var diye biliyorum, binlerce yorumla dolu..Benim kardesimde bu hastalik var 1.5 yillik evli ve esiyle hic birlikte olmamis doktorlar 5000 tl muayne parasi istiyormus ve durumlari iyi degil bu hastaliga yakalanan ve tedavi olnus kimse varmi