vajinusmus hastaligi olanlar..

gldrngl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
263
99
43
Benim kardesimde bu hastalik var 1.5 yillik evli ve esiyle hic birlikte olmamis doktorlar 5000 tl muayne parasi istiyormus ve durumlari iyi degil bu hastaliga yakalanan ve tedavi olnus kimse varmi

Forumda bu konuyla alakali bir çok konu var yanlış hatırlamıyorsam Jinekoloji bolumundeydi evde yapabileceği egzersizler vs yazıyor oraya bi bakın isterseniz

Hmm t3sekkur ederim bende yeni uye oldum cok karistirmadim siteyi gormedim bakiyorum hemen

Canım ben eskı vajılılerdenim uygun doktor en az ucbın istiyor.ama uye olursa yardımcı olurum doktorla aynı tedavıyı uyguluyorum benım gibi birsuru arkadaş var sitede yardım eden hemde beleş Allah rızası için yapıyoruz. Jinekolojı bolumunde bununla ılgılı topik var

Ayy Allah razi olsun soyliyim uye olsun hemen

Uye olsun bana ulaşssın canım.hemen özel mesaj atamıyor yeni üyeler oyuzden buraya bi link koyucam oraya gelsin ve tanıtsın kendini koşar gelirim bacım

Allah razi olsun ya ins ikna edebilirim ailevi problemleri var ve cok utangac hic tedaviye yanasmiyo ins ikna olurdagelir bir faydasini gorur

Utanılacak bişey yok bacım ikna et doktora acması daha utanır benım yarıdmımla kendi kendine yapacak. Allahın izniyle bır haftaya hallolur. Ben iki yıl cektım bu sitede yendim bu illeti. Bi gelsin ne kadar çok bayan var bu dertle ugrasan şaşırır ve motuve olur. Allah bu siteyı kurandan razı olsun hep dua ediyorum.

O 3 bin muayene değil tedavi parasıdır.

5000 tl isteyen adama gitmesinler sakın, doktor değil olsa olsa şarlatandır o.
ne alakası var özelse çalıştığı yer de pay koyuyodur. öyle olmasa bile hem istediğini alabilir illa ona gitmek şart değil. ne demek şarlatan ? ne hakla söylüyorsunuz? bir plastik cerrahi ameliyatının kaç farklı fiyatı var.bu da bir hastalık.

Utanılacak bişey yok bacım ikna et doktora acması daha utanır benım yarıdmımla kendi kendine yapacak. Allahın izniyle bır haftaya hallolur. Ben iki yıl cektım bu sitede yendim bu illeti. Bi gelsin ne kadar çok bayan var bu dertle ugrasan şaşırır ve motuve olur. Allah bu siteyı kurandan razı olsun hep dua ediyorum.
Amin ya mesaj attim 2 saat once donmedigine bakarsan yine istemiyo hayirlisi artik

Benim kardesimde bu hastalik var 1.5 yillik evli ve esiyle hic birlikte olmamis doktorlar 5000 tl muayne parasi istiyormus ve durumlari iyi degil bu hastaliga yakalanan ve tedavi olnus kimse varmi
site ici arama yaparsan, bu konuyla ilgili cok genis bi baslik var diye biliyorum, binlerce yorumla dolu..

Back