X xlovee Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2024 2 0 1 25 20 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi xlovee #1 Eşiniz ilk ilişkinizde farkı Anladı mı yoksa daha sonraki ilişkilerinizde mi anladı
H haltstelle Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Aralık 2024 86 -12 3 47 31 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi xlovee #2 Merhaba bende yeni katıldım sorularıma cevap bulabilmek için ilk yaşanan ilişkide elbette daraltma ameliyatı olduğunu eşiniz hissedicek ve sonrasında
Merhaba bende yeni katıldım sorularıma cevap bulabilmek için ilk yaşanan ilişkide elbette daraltma ameliyatı olduğunu eşiniz hissedicek ve sonrasında
T tatlicilek Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Mart 2024 14 8 1 39 1 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi xlovee #3 xlovee .!.: Eşiniz ilk ilişkinizde farkı Anladı mı yoksa daha sonraki ilişkilerinizde mi anladı Genişletmek için tıkla... İçeride dikişlerin sertliği net hissediliyor. Son kontrolümde yani ameliyattan 9 hafta sonra sordum doktor o sertliğin geçmesi 6 ayı bulur dedi.
xlovee .!.: Eşiniz ilk ilişkinizde farkı Anladı mı yoksa daha sonraki ilişkilerinizde mi anladı Genişletmek için tıkla... İçeride dikişlerin sertliği net hissediliyor. Son kontrolümde yani ameliyattan 9 hafta sonra sordum doktor o sertliğin geçmesi 6 ayı bulur dedi.
H haltstelle Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Aralık 2024 86 -12 3 47 1 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi xlovee #4 tatlicilek .!.: İçeride dikişlerin sertliği net hissediliyor. Son kontrolümde yani ameliyattan 9 hafta sonra sordum doktor o sertliğin geçmesi 6 ayı bulur dedi. Genişletmek için tıkla... Ben 2023 mayıs ayında oldum ilişkide acı var yani ameliyattan sonra hep aynı acı çekiyorum
tatlicilek .!.: İçeride dikişlerin sertliği net hissediliyor. Son kontrolümde yani ameliyattan 9 hafta sonra sordum doktor o sertliğin geçmesi 6 ayı bulur dedi. Genişletmek için tıkla... Ben 2023 mayıs ayında oldum ilişkide acı var yani ameliyattan sonra hep aynı acı çekiyorum