• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinoplasti ve labioplasti olanlar var mı?

Merhaba arkadaşlar. Dr. Hale Uzer e geçen hafta vajinoplasti ve labioplasti ameliyatı oldum. Doktoru çok araştırdım baya tecrübeli yurtdışında eğitim görmüş falan. Bu ameliyatla ilgili videolarını izledim baya bilgilendirici detaylı detaylı konuşuyo. İlk muayene olmaya gittiğimde evet daraltmaya ihtiyacın idrar kesesi de sarkmış dedi. Ben bir ay sonra parayı toparladım (4000) gittim ameliyatı oldum. Odaya çıktım vizite geldi hiçbiiir bilgi vermeden gitti şok oldum. Bacaklarını hissediyo musun eşinle 1.5 birlikte olma 2 ay kabız olma dedi gitti. Sonradan çok ilgisiz geldi bana enerjimi düşürdü. Gidip de memnun olan var mı? İş işten geçti aneliyatı oldum ama kadına bişey sormaya korkuyorum yoksa bana mı öyle geliyo ?

Mrb arkadaşlar geniş bir araştırmadan sonra Temmuz’un 5’inde İstanbul’da jinekoloji Doktoru Ayşe konaç’a vajinoplasti yaptırdım,yani vajina daraltma ameliyatı oldum,bu işlemi estetik doktorlarıda yapıyormuş fakat o bölgenin anatomisine hakim bir doktorun operasyonu yapması bana daha mantıklı geldiği için ben jinekologa yaptırdım.bugün tam 29 gün oldu henüz dikişlerim düşmedi.bilgilerimi aktaracağım burdan sizlere ilerleyen günlerde.bende sonucu bekliyorum.sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplayabilirim deneyimlediklerimden.deniz,Hamam,cinsel iliski yasak şimdilik :halay:
Merhabalar cok gecmis olsun fiyat bilgisi verirmisiniz sakincasi yoksa?

Meraba mrs_cirkin TSK ederim. Fiyat 2 bin tl yaptırdım.yarin kontrolüm var gidicem 2 ay önce oldum ameliyatımı cnm

Meraba mrs_cirkin TSK ederim. Fiyat 2 bin tl yaptırdım.yarin kontrolüm var gidicem 2 ay önce oldum ameliyatımı cnm

Ben size nasil ulasabilirim bu konu hakkinda size sormak istedigim sorular var whatsapp yada mesenger dan konusma şansım var mi acaba.bana bu konuda yaedimci olursaniz size sonsuz minnet duyarum.

Merhaba kızlar Allah bağışlasın 2 çocuğumu dünyaya getirdim ama his eksiklikleri başladı normal doğum yaptım ameliyatı göze alamadım canım çok tatlıdır. Esra Çabuk Cömert'e gidip lazer ile vajina daraltma yaptırdım 3 hafta ilişki yasaktı.Aradan 1 ay geçti 2.seansımı da atlattım.Güzel sonuçlar aldım orgazm olma yetimi kaybettim sanıyordum eşimde çok rahatsızdı şuan herşey normale döndü.Cerrahi işleme kalkışmadığım için yazdıklarınızı okuduktan sonra mutlu oldum.Biran önce iyileşmeniz dileğiyle..

Merhaba kızlar Allah bağışlasın 2 çocuğumu dünyaya getirdim ama his eksiklikleri başladı normal doğum yaptım ameliyatı göze alamadım canım çok tatlıdır. Esra Çabuk Cömert'e gidip lazer ile vajina daraltma yaptırdım 3 hafta ilişki yasaktı.Aradan 1 ay geçti 2.seansımı da atlattım.Güzel sonuçlar aldım orgazm olma yetimi kaybettim sanıyordum eşimde çok rahatsızdı şuan herşey normale döndü.Cerrahi işleme kalkışmadığım için yazdıklarınızı okuduktan sonra mutlu oldum.Biran önce iyileşmeniz dileğiyle..
Size de geçmiş olsun. Zaten herkesin ameliyat olmasına gerek yok. Ama benim çocuklarımın ikisi de 4,5 kilo doğdu. Lazer ile sonuç alamayacağım için ben cerrahi yöntemi seçtim. Siz sansliymissiniz

Banada 2 ay cinsel iliski yasak dedi ve 1 ay 10 gün oldu şu anda bekliyoruz bakalım,evet zor beklemek ve eşimle sürekli kavgalar başladı,bu 2 Aydan daha fazla uzarsa çok kötü olucak,iliskiyi zedeliyor yatak durumu vede sonuç kötü olursa seyreyle cümbüşü yani vajinaplasti ameliyatı sonucu begenmezsek istediğim sonucu alamazsak korkusuda var tabi
Racaa selam. Ne durumdasin?

Vajinaplastinin Bugün tam 2 ay 5.günü oldu 2.ayin dolduğu gün bi kez denedik olmadı canım acıdı bugün tekrar denedik yine olmadı canım acıdı şimdiki durum böyle cnm

Lazer ile yapılan vajinaplasti operasyonları kalıcı değil tatlım,arkadaşım yaptırdı zamanla eski halini alıyor.

Slm,henüz cinsel ilişki olmadı!operasyondan 2 ay sonra 2 kez denedik fakat cnm acıdığı için olmadı bugün tam 2 ay bir hafta oldu. Dışardan görünen bisey yok fakat içten henüz iyileşme olmadığı canımın acımasından anlaşılıyor .ameliyata girerken korkmadım sonucu düşününce heyecan yaptım sadece.ameliyat sonrası çalışabilirsin işe gidebilirsiniz kendinizi iyi hissederseniz dedi bir çok görüştüğüm doktor( buna benim doktorumda dahil )fakat bu mümkün değil kesinlikle en az 3 gün istirahat şart.sünnetli çocuk gibi oluyorsunuz resmen.şimdilik durum bende net değil,yani cinsel iliskiye tam anlamı ile girmeden size bu operasyonu olun diyemem!!!!!merak ettiğiniz bisey olursa burdan yardımcı olmaya çalışayım sevgiler

Evet ya.. ben de çok araştırdım.. maalesef operasyon sonrasını anlatan yok hiç.. hep doktor ve fiyat araştırması var. Ameliyat sonrası sorunlar veya başarı oranı hakkında bir şey bulamadım. Yabanci sitelerden okuyorum. Onlar da 3 ay ilişki yasak diyor ama genel memnun. Ben ilişki olsa ameliyat işe yaradı mı yaramadi anliycam da :)))
Sevgili ceynaz şu anda ne durumdasın cinsel perhiz bittimi herşey normale döndümü acaba bugün tam 2 buçuk ay oldu benimki 2.aydan sonra 3 kez denedik fakat canım yanınca olmadı :stop:

Sevgili ceynaz şu anda ne durumdasın cinsel perhiz bittimi herşey normale döndümü acaba bugün tam 2 buçuk ay oldu benimki 2.aydan sonra 3 kez denedik fakat canım yanınca olmadı :stop:
Ben Ameliyat olalı 4 ay bitti. Hala ilişkiye giremedik. En az bir ay daha beklemek zorundayım gibi geliyor. Çok canım aciyacak diye korkuyorum her deneme.

Selamlar.. 6. ayın sonunda ilişkiye girdik. Saf Argan yağı ile.. çünkü stresten galiba kuruluk oluyor. Canım hala yanıyor ama dayanılmaz değil. Eşim çok memnun, bu kadar bekledigimize degdi diyor ama ben hiç memnun değilim. Iliski sonrası iki gün sünnetli gibi geziyorum. Bu ameliyat öncesi ben daha mutluydum orası kesin. Biraz daha zamana ihtiyacim var sanırım. Siz de durum nedir? Racaa?

Selamlar.. 6. ayın sonunda ilişkiye girdik. Saf Argan yağı ile.. çünkü stresten galiba kuruluk oluyor. Canım hala yanıyor ama dayanılmaz değil. Eşim çok memnun, bu kadar bekledigimize degdi diyor ama ben hiç memnun değilim. Iliski sonrası iki gün sünnetli gibi geziyorum. Bu ameliyat öncesi ben daha mutluydum orası kesin. Biraz daha zamana ihtiyacim var sanırım. Siz de durum nedir? Racaa?
Bizde durumda acılı evet,kesinlikle bebe yağı sürmeden olmuyor, kayganlastirıcıya göre daha iyi. İki gün üst üste cinsel ilişkili mümkün değil. İlk beraberlik biraz acılı oluyor alışınca ağrı Yok.acı alt tarafta vajinan bitimi perinenin başlangıcında hissediliyor.

Bizde durumda acılı evet,kesinlikle bebe yağı sürmeden olmuyor, kayganlastirıcıya göre daha iyi. İki gün üst üste cinsel ilişkili mümkün değil. İlk beraberlik biraz acılı oluyor alışınca ağrı Yok.acı alt tarafta vajinan bitimi perinenin başlangıcında hissediliyor.
Aynen.. :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam racaa ben bu lapioplasti ameliyati oldum .40 gün önce.suan sizin anlattığınız gibi 2 defa ilişki denedik olmadi.seninde tarif ettiğin yerde acıyı yoğun yaşadım.nasil atlatabilirim bunu lütfen yardımcı olurmusun

Back