vajinoplasti ve labioplasti olanlar var mı?

Bu yöntem nedir.biraz bilgi verirmisin aynı sorunu yaşıyorum.cok üzgünüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam racaa ben bu lapioplasti ameliyati oldum .40 gün önce.suan sizin anlattığınız gibi 2 defa ilişki denedik olmadi.seninde tarif ettiğin yerde acıyı yoğun yaşadım.nasil atlatabilirim bunu lütfen yardımcı olurmusun
Tatlım ben vajinaplasti ameliyatı oldum 6 ay sonunda tam anlamı ile iyileşme oldu.yaptigin operasyon benimkinden farklı fakat sonuçta bıçak değen yer Ağrı olucak,bepantol merhem Önermişti doktorum.doktoruna danış ve eğer Ağrın varsa kesinlikle zorlama.biraz sabret zor olucak ama sabret,henüz çok yeni operasyonun

Bu yöntem nedir.biraz bilgi verirmisin aynı sorunu yaşıyorum.cok üzgünüm
Ben vajinoplasti ameliyatı oldum. Iki dogumdan sonra vajina daraltma ameliyatı. Yöntem derken ironi yaptım. Ne yaptıysa yaptı. Çok dar ve ben mutlu değilim. 7 ay oldu hala doğru düzgün ilişkiye giremiyorum eşimle.

Ben vajinoplasti ameliyatı oldum. Iki dogumdan sonra vajina daraltma ameliyatı. Yöntem derken ironi yaptım. Ne yaptıysa yaptı. Çok dar ve ben mutlu değilim. 7 ay oldu hala doğru düzgün ilişkiye giremiyorum eşimle.
Lapioplasti yaptırdık demişsin!?zannersem ayni anda hem vajinaplasti hemde lapioplasti yaptırmışsın.benimkide assagi yukarı 6 ay oldu, Ağrı oluyor evet fakat johnsons bebe yağı ile daha kolay oluyor,kayganlastirıcı pek etkili olmadı bizde.ilk başta Ağrı oluyor sonrasında geçiyor alışınca her iliskide bunu yasiyirum maalesef

Lapioplasti yaptırdık demişsin!?zannersem ayni anda hem vajinaplasti hemde lapioplasti yaptırmışsın.benimkide assagi yukarı 6 ay oldu, Ağrı oluyor evet fakat johnsons bebe yağı ile daha kolay oluyor,kayganlastirıcı pek etkili olmadı bizde.ilk başta Ağrı oluyor sonrasında geçiyor alışınca her iliskide bunu yasiyirum maalesef

Teşekkür ederim.verdiginiz bilgiden dolayı.dediginiz gibi bebe yağı.ama şimdilik madecosol krem kullanıyorum.insallah bununda üstesinden geliriz

Evet konustum. benim 3 ay olacak. 10 hafta sonra Cinsel ilişki bir kere denedik ama olmadı. Hassasiyet var. Biraz daha beklemelisin dedi doktorum. Ama beklemek çok zormuş. 12 haftayı gececrg gibi.
Ben de 45 gun once vajinoplasti oldum. 40. Gun iliskiye girdik. Ilk girerken canim yandi ama 3 gun denedik, ben de hissizlik var. Normal mi hissizlik olmasi.

Olmadi diyen arkadaslar, cok dar oldugu icin giremiyor musunuz yoksa zevk mi almiyorsunuz.
Bende ilk girerken zorlaniyor ama sonra genis mi dar mi belli degil. His yok resmen. İçimdeki dikis yarasinin acisini hissediyorum ama iliskiden zevk alamiyorum.

Selamlar.. 6. ayın sonunda ilişkiye girdik. Saf Argan yağı ile.. çünkü stresten galiba kuruluk oluyor. Canım hala yanıyor ama dayanılmaz değil. Eşim çok memnun, bu kadar bekledigimize degdi diyor ama ben hiç memnun değilim. Iliski sonrası iki gün sünnetli gibi geziyorum. Bu ameliyat öncesi ben daha mutluydum orası kesin. Biraz daha zamana ihtiyacim var sanırım. Siz de durum nedir? Racaa?
Can yanma disinda hissizlik var mi?

Can yanma disinda hissizlik var mi?
[/QUOTmeraba 10 ay oldu ve makattan vajinaya doğru vajinan girisindeki ince deri (perine deniliyor galiba) dikiş atılmış orayada tek hassasiyet orada. tahriş oluyor bazen cinsel iliskiden sonra bepantol ile kremlemek zorunda kalıyorum bazen Çunki tahrip oluyor

Ben bu ameliyatı Kasım’dan oldum iyi ki de olmuşum şuandaki hiçbir acı his kaybı kalmadı.zaten etin ete tamamen kaynaması 4/5 ayı bulur demişti doktorum

Merhaba bende 2 gun once sizinle ayni doktora ayni ameliyati oldum yanliz.cok agrim var dayanilir gibi deil sizin son durumunuz nedir biraz bilgi verebilirmisiniz lutfen acil

Ben bu ameliyatı Kasım’dan oldum iyi ki de olmuşum şuandaki hiçbir acı his kaybı kalmadı.zaten etin ete tamamen kaynaması 4/5 ayı bulur demişti doktorum
Kaç günde ayağa kalktınız ben izin alacağım ne kadar istirahat etmeliyim?

Merhaba bende kendisine vajina daraltma operasyonu yaptirdim 15 gun oldu hala agrim var sizin son durumunuz nedir acilllll yardimmm

Merhaba arkadaşlar vajinaplasti ameliyati olmaya karar verdim 1 normal doğum 2 kürtajım var beni çok rahatsız ediyor bu durum ama yorum okudukça da korkmuyor değilim. İlk ilişki kaç gün sonra oldu? Acı nasıl bir acı ilk gün acısı gibi mi? Yeterince ıslanmak yeterli olmuyor mu, yağ ihtiyaç duyuluyor? His kaybı oldu mu? Cinsel hayatınız nasıl etkilendi? Çok soru sordum kusurabakmayin 6 senedir düşünüp bir türlü giremedim şu ameliyata. Ankaradayım Dr buldum kesin yapılması lazım dedi ama yaşayan kişilerin tecrübelerime ihtiyacım var.

X