Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım ben vajinaplasti ameliyatı oldum 6 ay sonunda tam anlamı ile iyileşme oldu.yaptigin operasyon benimkinden farklı fakat sonuçta bıçak değen yer Ağrı olucak,bepantol merhem Önermişti doktorum.doktoruna danış ve eğer Ağrın varsa kesinlikle zorlama.biraz sabret zor olucak ama sabret,henüz çok yeni operasyonunSelam racaa ben bu lapioplasti ameliyati oldum .40 gün önce.suan sizin anlattığınız gibi 2 defa ilişki denedik olmadi.seninde tarif ettiğin yerde acıyı yoğun yaşadım.nasil atlatabilirim bunu lütfen yardımcı olurmusun
Ben vajinoplasti ameliyatı oldum. Iki dogumdan sonra vajina daraltma ameliyatı. Yöntem derken ironi yaptım. Ne yaptıysa yaptı. Çok dar ve ben mutlu değilim. 7 ay oldu hala doğru düzgün ilişkiye giremiyorum eşimle.Bu yöntem nedir.biraz bilgi verirmisin aynı sorunu yaşıyorum.cok üzgünüm
Lapioplasti yaptırdık demişsin!?zannersem ayni anda hem vajinaplasti hemde lapioplasti yaptırmışsın.benimkide assagi yukarı 6 ay oldu, Ağrı oluyor evet fakat johnsons bebe yağı ile daha kolay oluyor,kayganlastirıcı pek etkili olmadı bizde.ilk başta Ağrı oluyor sonrasında geçiyor alışınca her iliskide bunu yasiyirum maalesefBen vajinoplasti ameliyatı oldum. Iki dogumdan sonra vajina daraltma ameliyatı. Yöntem derken ironi yaptım. Ne yaptıysa yaptı. Çok dar ve ben mutlu değilim. 7 ay oldu hala doğru düzgün ilişkiye giremiyorum eşimle.
Lapioplasti yaptırdık demişsin!?zannersem ayni anda hem vajinaplasti hemde lapioplasti yaptırmışsın.benimkide assagi yukarı 6 ay oldu, Ağrı oluyor evet fakat johnsons bebe yağı ile daha kolay oluyor,kayganlastirıcı pek etkili olmadı bizde.ilk başta Ağrı oluyor sonrasında geçiyor alışınca her iliskide bunu yasiyirum maalesef
Ben de 45 gun once vajinoplasti oldum. 40. Gun iliskiye girdik. Ilk girerken canim yandi ama 3 gun denedik, ben de hissizlik var. Normal mi hissizlik olmasi.Evet konustum. benim 3 ay olacak. 10 hafta sonra Cinsel ilişki bir kere denedik ama olmadı. Hassasiyet var. Biraz daha beklemelisin dedi doktorum. Ama beklemek çok zormuş. 12 haftayı gececrg gibi.
Can yanma disinda hissizlik var mi?Selamlar.. 6. ayın sonunda ilişkiye girdik. Saf Argan yağı ile.. çünkü stresten galiba kuruluk oluyor. Canım hala yanıyor ama dayanılmaz değil. Eşim çok memnun, bu kadar bekledigimize degdi diyor ama ben hiç memnun değilim. Iliski sonrası iki gün sünnetli gibi geziyorum. Bu ameliyat öncesi ben daha mutluydum orası kesin. Biraz daha zamana ihtiyacim var sanırım. Siz de durum nedir? Racaa?
Can yanma disinda hissizlik var mi?
[/QUOTmeraba 10 ay oldu ve makattan vajinaya doğru vajinan girisindeki ince deri (perine deniliyor galiba) dikiş atılmış orayada tek hassasiyet orada. tahriş oluyor bazen cinsel iliskiden sonra bepantol ile kremlemek zorunda kalıyorum bazen Çunki tahrip oluyor
Benimde en merak ettigim sey bu hissislik yasamaya devam ediyorsa bu operasyonu olmanin anlami neCan yanma disinda hissizlik var mi?
Hissizlik yok bende sadece biraz acı var perine bölgesindeBenimde en merak ettigim sey bu hissislik yasamaya devam ediyorsa bu operasyonu olmanin anlami ne
bu her zaman surecek degil heralde. Iyilesene kadar hissizlik olacaktir. Millet aptal degil hem ameliyat olup, hem hissislestirmeye.Benimde en merak ettigim sey bu hissislik yasamaya devam ediyorsa bu operasyonu olmanin anlami ne
Yani hissizlik sende de oldu. Kaç ay sürdü hissizlik.Ben bu ameliyatı Kasım’dan oldum iyi ki de olmuşum şuandaki hiçbir acı his kaybı kalmadı.zaten etin ete tamamen kaynaması 4/5 ayı bulur demişti doktorum
hayır canım bende hissizlik olmadı ilk bir kaç ilişki de acı oluyor dar olduğundan 4/5aya tamamen iyileştim ben tabii kişiden kişiye değişirYani hissizlik sende de oldu. Kaç ay sürdü hissizlik.
Kaç günde ayağa kalktınız ben izin alacağım ne kadar istirahat etmeliyim?Ben bu ameliyatı Kasım’dan oldum iyi ki de olmuşum şuandaki hiçbir acı his kaybı kalmadı.zaten etin ete tamamen kaynaması 4/5 ayı bulur demişti doktorum