- 9 Ekim 2018
- 32
- 3
Çok acele etmişsiniz açılır ki orası çok taze şuan syrıca hissizlik normalMerhaba. Ben de 45 gun once vajinoplasti oldum. Dr. 2 ay iliski yasak demesine ragmen, 40. Gun iliskiye girdik. Hem canim yandi hem hissizlik oldu. 3 gun denedik ama ben de hissizlik var. Dar mi genis mi anlayamadim. Normal mi sizce henüz yeni oldugum için.
Bir çok yerde okudum 1 ay ya da 2 bucuk ay iliskiye girilmez yaziyor. Açilma gibi bir risk olsa bunu demezler heralde.Çok acele etmişsiniz açılır ki orası çok taze şuan syrıca hissizlik normal
Bolluk mu hissettin? Böyle bir şey olmamalı yani bakınca benimki 2-3 cm düz çizgi gibi duruyor hele ilk zamanlar sımsıkıydı kuruydu ...Bir çok yerde okudum 1 ay ya da 2 bucuk ay iliskiye girilmez yaziyor. Açilma gibi bir risk olsa bunu demezler heralde.
Ama beni en cok korkutan seyin daralmanin istedigim gibi cok olmadigi. Hissedemedigim icin anlayamadim.
Ilk girerken zorlaniyoruz. Ama icinden cikmadigi surece rahat oluyor. Hissizligi de bugun kocam dr. a sormus. Gayet normal demis hissizlik. Orası kaynayıp hucreleri yenilenene kadar hissizlik olur demis.Bolluk mu hissettin? Böyle bir şey olmamalı yani bakınca benimki 2-3 cm düz çizgi gibi duruyor hele ilk zamanlar sımsıkıydı kuruydu ...
Üç ay uğraştık kocam diyodu ki seninki zırhlı mı hala dar giril çıkış
Ayrıca kayganlastirici kulanmadan hic denemedik. Mutlaka kayganlastiriyla girdik ama kayganlastirici da hemen kuruyor. O yuzden de ilk etapta zorlanma okuyor.Bolluk mu hissettin? Böyle bir şey olmamalı yani bakınca benimki 2-3 cm düz çizgi gibi duruyor hele ilk zamanlar sımsıkıydı kuruydu ...
Üç ay uğraştık kocam diyodu ki seninki zırhlı mı hala dar giril çıkış
Devlet hastanesindemi oldun özel doktorami cnm ne kadar ücret odedin? bnde yakında olmayı düşünüyorum ama uygun bı doktor bulamadım.gogus estetiğiyle yarışıyor fiyatlariAyrıca kayganlastirici kulanmadan hic denemedik. Mutlaka kayganlastiriyla girdik ama kayganlastirici da hemen kuruyor. O yuzden de ilk etapta zorlanma okuyor.
Canim, beni tanidik bir jinekolog Ameliyat etti ucretsiz.Devlet hastanesindemi oldun özel doktorami cnm ne kadar ücret odedin? bnde yakında olmayı düşünüyorum ama uygun bı doktor bulamadım.gogus estetiğiyle yarışıyor fiyatlari
Radyofrekanstan memnun kaldınız mı hissizlik problemi yarattı mı4. Haftaya girmenize rağmen dikişleriniz düşmemiş enteresan,acaba kalın ip mi kullandılar benim Doğumdan sonra çok geç düşmüştü ipler kalın olduğundan birde ip izi kalmıştı.ama ben 4 işlemi aynı anda gördüm ayrıca vajinoplastide doktorlar girişin 3,4 cm içini daraltmakta onun için doktorum 2 seans vajen içine radyofrekans uyguladı beyazlatma da dahil 5.500₺ oldum pazarlıkla tabiiki :) 3.haftada bütün dikişlerim düşmüştü vücut yapısından kaynaklanıyor olabilir
MerhabaRadyofrekanstan memnun kaldınız mı hissizlik problemi yarattı mı
Ben bir problem yaşamadım zaten Radyo Frekans hissizlik problem yaratmaz ki Ameliyat olan bazı kişilerde hissizlik problemi olduğunu duydum ama ben de oda olmadı kişiden kişiye değişiyor galibaRadyofrekanstan memnun kaldınız mı hissizlik problemi yarattı mı
Ben de düşünüyorum. Sizin doktorunuz ya da hastaneniz neredeydi?Ben bir problem yaşamadım zaten Radyo Frekans hissizlik problem yaratmaz ki Ameliyat olan bazı kişilerde hissizlik problemi olduğunu duydum ama ben de oda olmadı kişiden kişiye değişiyor galiba
Hem ameliyat hem radyofrekans olmuşsunuz ya ikisinin etkisini nasıl ayırt ettiniz radyofrekansı tek başına yaptırmak isteyene tavsiye eder misiniz peki sonuç verir mi siz neden ikisini de yaptırmıştınız? Bir de ilişkide farklılığı hissettiniz mi eskiye nazaran? İlk yapıldıktan bu zamana kadar da esneme oldu mu yine yoksa ilk yapıldığı hali gibi mi hala? Çok soru sordum ama kusura bakmayın ben de düşünüyorum da isterseniz özelden de cevaplayabilirsiniz. Yardıma çok ihtiyacım var benim de lütfenBen bir problem yaşamadım zaten Radyo Frekans hissizlik problem yaratmaz ki Ameliyat olan bazı kişilerde hissizlik problemi olduğunu duydum ama ben de oda olmadı kişiden kişiye değişiyor galiba
RF ile labioolasti ya da vajinoplasti farklı başlıklar. RF İle yapılabilecekler çok ayrı boyuttaymis. Diğerleri cerrahi müdahale. RF ile bu müdahalelerin ötesinde başka sonuçlar amaçlanıyor. Yaptıran arkadaş cevaplası müsaitse. Ben okuduklarını söylüyorum ve ben de düşünüyorum RF aramalarını. Ankara için buldum da aslında ama son tavsiyeleri okumaya çalışıyorum.Hem ameliyat hem radyofrekans olmuşsunuz ya ikisinin etkisini nasıl ayırt ettiniz radyofrekansı tek başına yaptırmak isteyene tavsiye eder misiniz peki sonuç verir mi siz neden ikisini de yaptırmıştınız? Bir de ilişkide farklılığı hissettiniz mi eskiye nazaran? İlk yapıldıktan bu zamana kadar da esneme oldu mu yine yoksa ilk yapıldığı hali gibi mi hala? Çok soru sordum ama kusura bakmayın ben de düşünüyorum da isterseniz özelden de cevaplayabilirsiniz. Yardıma çok ihtiyacım var benim de lütfen
Anladım kimi buldunuz ankara için meselaRF ile labioolasti ya da vajinoplasti farklı başlıklar. RF İle yapılabilecekler çok ayrı boyuttaymis. Diğerleri cerrahi müdahale. RF ile bu müdahalelerin ötesinde başka sonuçlar amaçlanıyor. Yaptıran arkadaş cevaplası müsaitse. Ben okuduklarını söylüyorum ve ben de düşünüyorum RF aramalarını. Ankara için buldum da aslında ama son tavsiyeleri okumaya çalışıyorum.